Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#137833 Στα μεταχειρισμένα της toyota και του Κατάκη που έριξα μια ματιά δίνουν εγγύηση ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι κάπως καθησυχαστικό. Πάντως και οι δύο έχουν αυτοκίνητα με αρκετά χιλιόμετρα (20.000 - 25.000 χλμ. ανά έτος). Στο car πάντως και ο Νατσόλης που είναι στην Ανθέων φαίνεται να έχει αρκετά αυτοκίνητα που πληρούν τα κριτήρια αγοράς μου. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτόν θετικές - αρνητικές εμπειρίες ,είναι αξιόπιστος;
Άβαταρ μέλους
By markvag
NiTse έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ήρθε η ώρα και για μένα να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.Έχω καταλήξει σε κατηγορία χατσμπακ και μάλλον θα κινηθώ σε κλασσικές λύσεις της κατηγορίας δηλαδή focus, astra, golf. Κοιτάω αυτοκίνητο τετραετίας - πενταετίας και ειδικότερα το astra1.4 με τα 140, το golf 6 1.4 με τα 122 και το τελευταίας γενιάς focus είτε με τον 1.0 είτε με τον 1.6. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τυχόν εμπειρίες σας από θέματα αξιοπιστίας κυρίως. Πρώτο στη λίστα μου είναι το focus αλλά δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη με μια πρόχειρη αναζήτηση στο car οι επιλογές δεν είναι πολλές οπότε μπορεί να χρειαστεί να επιλέξω μεταξύ golf και astra. Επίσης στα αυτοκίνητα αυτά ως πλέον εμπορικά η συντριπτική πλειοψηφία απ΄ ότι κατάλαβα και από μερικά τηλέφωνα που έκανα σε αντιπροσωπείες και μαντράδες είναι leasing. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω περισσότερο σε αυτά ή να αποφύγω; Ευχαριστώ

Προσωπικά θα απεύφευγα leasing...

Είναι γνωστό εξάλλου ότι τα leasing πάνε καλύτερα (γιατί τα σκίζουν οι οδηγοί τους :svivhaha: :s_biggrin ).

Πέρα από την πλάκα, προφανέστατα και υπάρχουν πολύ προσεγμένα leasing, αλλά είναι πιο πιθανό να βρεις κάποιο σκισμένο...

Συμβουλή: Ότι κι αν πάρεις, φρόντισε να το κοιτάξεις στην αντιπροσωπεία του, έτσι ώστε να μπει στον εγκέφαλο και να επιβεβαιώσει τα χλμ! :rtfm: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#138751 η αντιπροσωπεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σου επιβεβαιωσει τα χλμ σε τετοια αυτοκινητα.

μακρια απο νατσολη, τα περισσοτερα ειναι απο την AVIS
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#138796 Πάντως η Toyota Αξιός, ο Κατάκης και ο Νατσόλης που έχω πάει μέχρι στιγμής μου το δήλωσαν πως ότι έχουν είναι leasing αποκλειστικά απλά οι δύο πρώτοι δίνουν και εγγύηση η οποία όμως δεν ρώτησα περαιτέρω τι περιλαμβάνει. Σε τέτοια αυτοκίνητα πως μπορώ να βεβαιωθώ για τα πραγματικά χλμ δηλαδή; Πάντως στο car.gr ford τρίτης γενιάς τουρμπάτο δεν παίζει σχεδόν κανένα στη Θεσσαλονίκη. Από astra και golf είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα σε θέμα αξιοπιστίας;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#138803 τα τογιοτα δυτικα στον περιφερειακο οντως ειναι leasing τα περισσοτερα.