Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Nikos! έγραψε:
Goldmund έγραψε:Νίκο η συγκεκριμένη μπέμπα είναι το λιγότερο άχαρη και σχεδιαστικά μια φλόμπα και μισή κατά κοινή ομολογία μεταξύ των ίδιων των σχεδιαστών της BMW... Αν βγει το facelift και το προλάβουμε, σκεφτόμασταν. Το παραπάνω, σε ότι χρώμα και να το βάλεις, δεν βλέπεται!

:oops:

Τότε γιατί το έβαλες στις επιλογές? :lol:

Klasik Nick, δεν διαβάζεις.....
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Deleted User 1 έγραψε:Ε όχι και δεν έχουν πρόβλημα τα DSG ή ότι φταίει ο εισαγωγέας. Σε τι φταίει ο εισαγωγέας? Στην αποστολή στοιχείων στον εργοστάσιο που κάνει φταίει και στις plug n play επισκευές? Προφανώς και είναι σκορποχώρι ότι 7αρι DSG κυκλοφορεί. Τα παλιότερα 6αρια είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Κατά τα άλλα με την 5ετή πλέον εγγύηση των Audi η αστεία αξιοπιστία των διπλοσύμπλεκτων δεν είναι τόοοοσο αποτρεπτικός παράγοντας.

...ό,τι θες πίστευε, το εξήγησα σύντομα και περιεκτικά, ευθύνεται και ο αντιπρόσωπος έιτε θες είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62607 Δεν είναι θέμα πίστης. Είναι θέμα τι έχουν δει τα μάτια μου. Τώρα αν νομίζεις ότι το δικό σου είναι αξιόπιστο δείγμα πάω πάσο. Έχω συνομιλίες και ΠΜ κατόχων, χώρια συζητήσεις μετά από ένα κάρο επισκέψεις στην Καρέντα, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου. Χέστηκα τώρα εγώ να βγάλω βρώμα για το dsg χωρίς λόγο...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έμεινα στην ουσία: ποια λύση είναι πιο αξιόπιστη, στην Ελλάδα για τον χρήστη του αυτοκινήτου.
Το σίγουρο είναι πως η λύση της BMW, επί της αρχής λειτουργίας της, αναμένεις να είναι πολύ πιο αξιόπιστη. Δεν εξετάζω εταιρείες. Γενικώς, δεν θεωρώ τις BMW αξιόπιστα αυτοκίνητα (ούτε και τα VAG βέβαια... :lol: ).
Απλώς ένα αυτόματο με μετατροπέα ροπής, αναμένεις να είναι πιο αξιόπιστο από DSG και SMG. Αυτό λέω. Και το συγκεκριμένο, είναι και πολύ καλό συνολικά.

Σε πληροφορώ ότι η BMW είναι η πρώτη σε αναξιοποιστία μεταξύ των Γερμανικών Premium κατασκευαστών.... Φυσικά καλά έκανες και έμεινες στην ουσία, πιστεύω όμως ότι και οι απαντήσεις μου μόνο ουσιαστικές και κατατοπιστικές υπήρξαν...

Πάντως, και προς διπλή απάντηση του Nickos!, η καλύτερη επιλογή για μένα είναι η Facelift 118i M Pack.... Απλά και το τετρακίνητο Audi έχει ένα πολύ γλυκό και καλό συνδυασμό κινητήρα-μετάδοσης-πλαισίου, χωρίς να είναι τόσο καλό σε πλαίσιο όσο οι BMW, MB...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Deleted User 1 έγραψε:Δεν είναι θέμα πίστης. Είναι θέμα τι έχουν δει τα μάτια μου. Τώρα αν νομίζεις ότι το δικό σου είναι αξιόπιστο δείγμα πάω πάσο. Έχω συνομιλίες και ΠΜ κατόχων, χώρια συζητήσεις μετά από ένα κάρο επισκέψεις στην Καρέντα, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου. Χέστηκα τώρα εγώ να βγάλω βρώμα για το dsg χωρίς λόγο...

...και πολύ καλά κάνεις που χέστηκες! Κι εγώ χέστηκα... Εμένα το δείγμα προέρχεται από τα μέσα.... και έχω συνολική εικόνα, δεν υπάρχουν προβλήματασε πάνω από 18% των κιβοτίων που ανέφερες.... οπότε μιλάμε για τους δεκαοχτώ τα εκατώ και το πόσο δυσαρεστημένοι ήσαν και σου εκφράστηκαν σε αντιπαράθεση με το 82% που δεν τους έχεις υπόψη σου. Πάντως και εμένα η γνώμη είναι η χείριστη, απλά βαραίνει στο μυαλό μου ως επιθεωρητής ποιότητας περισσότερο η αντιμετώπιση ενός θέματος παρά το θέμα το ίδιο για έναν πελάτη, προβλήματα δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα. Επίσης ρίχνω και ένα μικρό φταίξιμο και σε συμπεριφορές πελατών που είτε αδιαφόρησαν παντελώς για το πρόβλημα μέχρις ότου αυτό εξεράγη ή με συμπεριφορές εντελώς μαλακισμένες όσο αφορά στις απαιτήσεις τους...

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Deleted User 1 έγραψε:Η A-Klasse που είναι ίσως και η πιο όμορφη από όλα αυτά γιατί απουσιάζει από τις επιλογές?

Δυστυχώς σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχα ολοκληρωμένο και ενδιαφέρον, πρέπει να καταβάλει κανείς ακόμη παραπάνω... περί τα 35 με 40 χιλιάρικα... ενώ τα τρία αυτά που συζητάμε είναι λίγο πάνω από τα 31, στην χειρότερη μάλλιστα...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Goldmund έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ε όχι και δεν έχουν πρόβλημα τα DSG ή ότι φταίει ο εισαγωγέας. Σε τι φταίει ο εισαγωγέας? Στην αποστολή στοιχείων στον εργοστάσιο που κάνει φταίει και στις plug n play επισκευές? Προφανώς και είναι σκορποχώρι ότι 7αρι DSG κυκλοφορεί. Τα παλιότερα 6αρια είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Κατά τα άλλα με την 5ετή πλέον εγγύηση των Audi η αστεία αξιοπιστία των διπλοσύμπλεκτων δεν είναι τόοοοσο αποτρεπτικός παράγοντας.

...ό,τι θες πίστευε, το εξήγησα σύντομα και περιεκτικά, ευθύνεται και ο αντιπρόσωπος έιτε θες είτε όχι.

Τα Dsg του VAG έχουν πολυ συγκεκριμένα σχεδιαστικά προβλήματα.Τα έχω αναφέρει παλιοτερα.Και δε τα σκεφτηκα μονος μου.Μου τα είπε ανθρωπος που ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ διπλοσύμπλεκτα κιβώτια.
Το μόνο ελαφρυντικό τους είναι οτι ήταν πρωτοποροι στο θέμα οπότε λογικό ήταν να τα αντιμετωπίσουν πρώτοι.Οι υπολοιποι έμαθαν...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#62645 Και στας Ευρωπας πάντως έχουν άσχημη φήμη τα DSG.

Kostis20, τι σχεδιαστικά προβλήματα έχουν;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Goldmund έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Goldmund έγραψε:Νίκο η συγκεκριμένη μπέμπα είναι το λιγότερο άχαρη και σχεδιαστικά μια φλόμπα και μισή κατά κοινή ομολογία μεταξύ των ίδιων των σχεδιαστών της BMW... Αν βγει το facelift και το προλάβουμε, σκεφτόμασταν. Το παραπάνω, σε ότι χρώμα και να το βάλεις, δεν βλέπεται!

:oops:

Τότε γιατί το έβαλες στις επιλογές? :lol:

Klasik Nick, δεν διαβάζεις.....

Ό,τι πεις... :lol:

Goldmund έγραψε:Μπορείτε να βοηθήσουμε στην επιλογή μεταξύ των παραπάνω αυτοκινήτων που αφορούν έναν σαραντάρη οικογενειάρχη με ένα παιδί που γουστάρει κάτι ολοκαίνουργιο, ποιοτικό και ενδιαφέρον;