Σε ένα τέτοιο χρωματάκι:

Με αυτά τα καθίσματα:
NickTG έγραψε:Εμένα πάντως μου αρέσει η καινούρια Octavia.
Σε ένα τέτοιο χρωματάκι:
Με αυτά τα καθίσματα:
...και το σηματάκι RS στη μάσκα

Chuckie V2.0 έγραψε:Πάρε την Τσέχα, δεν θα το μετανιώσεις. Πέρασα πρόσφατα, μετά από χρόνια κατοχης μικρομεσαίων (last one Astra H) και ευχαριστήθηκα χώρους (ειδικά πορτ μπαγκαζ). Εταιρικό = και βενζίνες τσάμπα -> οπότε γιατί diesel, επιλογή για άλλο (ισχυρότερο) κινητήρα δεν έχει? Ή βγαινει εκτός budget?
To diesel είναι πολιτική της εταιρίας, οι επιλογές που έχουμε αυτές οι δυο.
Υπάρχει κάποιος κάτοχος να μου πει πόσο δύσκολος είναι ο όγκος τους στην Αθήνα? Παρκάρισμα κλπ...
Επίσης διαφορές οδηγικά, άνεση, ποιότητα κύλισης κλπ?
Δες κι ένα ελληνικό τεστ http://www.autoblog.gr/2014/03/27/test- ... a-1-6-tdi/
Εγώ Golf θα έπαιρνα για πολλούς άλλους δικούς μου λόγους.
elteo έγραψε:Είναι. Το έχω δει στον δρόμο και ακίνητο. Είναι μακρύ.
Εγώ Golf θα έπαιρνα για πολλούς άλλους δικούς μου λόγους.
Κι εγω προς εκει πάω να σου πω την αλήθεια με προσπάθεια για λίγο καλύτερο εξοπλισμο.
Θες να μοιραστείς τους λόγους μήπως και βοηθήσεις?
Sent from a mobile device
2. καλύτερη εκμετάλλευση χώρων για τις διαστάσεις του
Sent from Corsair's brick
vasilis έγραψε:NickTG έγραψε:Εμένα πάντως μου αρέσει η καινούρια Octavia.
Σε ένα τέτοιο χρωματάκι:
Με αυτά τα καθίσματα:
...και το σηματάκι RS στη μάσκα![]()
Δεν έχω θέμα. Το 1.8 αρκεί.
Πάντως και το χρώμα και τα καθίσματα υπάρχουν σε όλες τις εκδόσεις από ότι είδα.
2) το συγκεκριμενο diesel ειναι ΑΡΓΟ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ.
3) ειχα πάει και οδηγησα το golf. μου άφησε περιεργη αισθηση. πρωτα απο ολα μου φανηκε πολυ ψηλη η θεση οδηγησης σε σχεση με golf 5 /6 και δεν με βολεψε ΚΑΘΟΛΟΥ (
). υπερβολικα τεχνητη αισθηση στα φρενα. αναρτηση οδοστρωτηρας, τρομερο εσωτερικο (για τα δεδομενα) , τιμονι Playstation, λεβιες συμπαθητικος (ματζιριά το 5αρι σασμαν, ΜΕΓΑΛΗ). σίγουρα όμως , ΤΡΟΜΕΡΑ ολοκληρωμενο σε σημειο που να αναρωτιεσαι πλεον : what the fuck? το επομένο πόσο καλύτερο μπορεί να γινει ;;;; ποιο είναι εκεινο το σημείο όπου πλέον πάσχει;; κινητηρα εχει , φρεναρες εχει, ποιοτητα εχει, αναρτηση εχει , χωρους εχει, χωρο αποσκευων εχει, ηχομωνωση εχει, παθητικα ασφαλεια παρα έχει...
4) σιγουρα δεν θα το επερνα στην εκδοση design (στα συν τα 195αρια λαστιχα) , τι σκατα;;; για ενοικιαζομενο ειναι;;; η διαφορα απο την generation ειναι 1,250 ευρω.
5) η μονη ουσιαστικη διαφορα που βλεπω αναμεσα στο golf / octavia ειναι τα 188 λιτρα χωρου αποσκευων και το λιγο μεγαλυτερο μεταξονιο το οποιο σε αυτη την ηλικια των παιδιων δεν παιζει ρολο.
οπότε.
αν το αυτοκινητο εχει χρονο ζωης 2 χρονια τοτε πανε σε οκταβια. αν εχει παραπανω τοτε golf all the way
παρόλα αυτά αν μπορεις να πάρεις σημαντικά περισσότερο εξοπλισμο με το octavia στα ιδια χρηματα, ακολουθησε αυτο το δρομο. στο everyday Use μετραει.
popolaros έγραψε:1) diesel ---- >> μονο αυτόματο
4) σιγουρα δεν θα το επερνα στην εκδοση design (στα συν τα 195αρια λαστιχα) , τι σκατα;;; για ενοικιαζομενο ειναι;;; η διαφορα απο την generation ειναι 1,250 ευρω.
Ε περίπου ενοικιαζόμενο είναι.
Αυτόματο δε μπαίνει στο lease.
Κοιτούσα τις εκδόσεις, η επόμενη (generation) έχει επιπλέον της design αυτά:
Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 16"
Δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινες επενδύσεις στο λεβιέ ταχυτήτων
Αυτόματος κλιματισμός Climatronic δύο ζωνών
Αυτόματος σταθεροποιητής ταχύτητας "Cruise Control"
Υπολογιστής ταξιδίου "Plus"
Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με αποθηκευτικό χώρο
Comfort καθίσματα με συρταρια αποθήκευσης και ορθοπεδική υποστήριξη μέσης
Τα υπογραμμισμένα μάλλον μπαίνουν στο lease...τα άλλα τώρα μικρή σημασία έχουν, οπότε από εξοπλισμό αν μπούνε αυτά θα είμαι οκ.
Θα ήθελα να έβαζα δερμάτινο τιμόνι και πακέτο φωτισμού (μ'αρέσει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός). Θα δούμε.