Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#15064 Φίλε μου σου βάζω ένα λινκ για Torrent....κατέβασε το
http://katproxy.com/top-gear-2012-the-w ... 57801.html

Είναι ένα ντοκιμαντέρ του Top Gear για τα χειρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών..
Μέσα σε αυτά μιλάνε και δείχνουν και το Pluriel...συγκεκριμένα από το 32 λεπτό και μετά...
Δες το και πες μου...θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου πιστεύω....
Άβαταρ μέλους
By rafi
#15388 Μαζί με το τελευταίο corsa τα 2 χειροτερα αυτοκίνητα που εχω οδηγήσει..
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#15404 Τελευταίο εννοείς αυτό που βγήκε πριν μερικές βδομάδες ή το κλασικό? Το κλασικό..το προηγούμενο μοντέλο δηλαδή είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο...γι αυτό εξάλλου πούλησε και σαν τρελό....
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#15423 Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις ρε παιδες.

Ουτε να στριψω το θελω,ουτε να κανω κοντρες :s_biggrin .

Ισα ισα να πηγαινει στη δουλεια της και τα παιδια στα κολυμβητηρια,σχολεια,φροντιστηρια κτλ.

Για οτιδηποτε αλλο εχω το Golf.

Με δεδομενη την ευκολια πληρωμης,το οτι το ιστορικο του ειναι γνωστο κ εκ πρωτης οψεως φαινεται καθαρο,δεν θα το απορριψουμε τοσο ευκολα.

Μακαρι να ειχα τα φραγκα για το Clio Tce 0.9 ή για κανα Scenic 1,4 tce μτχ αλλα δεν παιζουν.
Τα twingo Gt που κοιταμε ειναι ολα πανακριβα ( > 5000 € )

Τεσπα οπως ειπα θα το δω τη Δευτερα απο κοντα κ θα ενημερωΚω. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By rafi
JordanSalonica έγραψε:Τελευταίο εννοείς αυτό που βγήκε πριν μερικές βδομάδες ή το κλασικό? Το κλασικό..το προηγούμενο μοντέλο δηλαδή είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο...γι αυτό εξάλλου πούλησε και σαν τρελό....

το προηγουμενο προφανως.. αν ειναι καλό αυτοκίνητο δεν ξερω, μάλλον είναι, αλλά στην οδήγηση αυτό και το pluriel μου έδωσαν τη χειρότερη εντύπωση από κάθε άλλο αμάξι που έχω οδηγήσει
Άβαταρ μέλους
By Govus
#15442 Τόσα 5θυρα Cliouδια (ΙΙ) 14άρια 10ετίας παίζουν στα λεφτά αυτά (ή πιο κάτω) και σε αυτά τα χιλιόμετρα (ή πιο κάτω)...

Δε γυρνάς στις "ρίζες", λέω 'γω :rtfm: ;;
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#15512 Το Corsa θεωρείται από τα καλύτερα μικρά στην οδήγηση...αν όχι το καλύτερο μαζί με το φιέστα....
Ντροπή να το συγκρίνεις με τη βάρκα το pluriel....ακόμα και τα κωλοφτιαγμένα corsa όπως ένα nurburgring edition πετάνε μιλάμε και είναι τέλεια στην οδήγηση...
Τεσπα γνώμες είναι αυτές....εδώ ο άλλος θεωρεί ευκαιρία το να πάρει το pluriel.....ή άλλοι πχ βάζουν πίσω αεροτομές σε εμπροσθοκίνητα αυτοκίνητα και σε λένε πως δεν το βάλαν για καγκουροεφφέ αλλά για καλύτερα κρατήματα....πφφφ οκ
Άβαταρ μέλους
By markvag
JordanSalonica έγραψε:Τελευταίο εννοείς αυτό που βγήκε πριν μερικές βδομάδες ή το κλασικό? Το κλασικό..το προηγούμενο μοντέλο δηλαδή είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο...γι αυτό εξάλλου πούλησε και σαν τρελό....

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Το ίδιο και του huyndai accent... :s_rofl :s_rofl :s_rofl

συγνώμη για το off topic, αλλά δεν κρατήθηκα...

JordanSalonica έγραψε:Το Corsa θεωρείται από τα καλύτερα μικρά στην οδήγηση...αν όχι το καλύτερο μαζί με το φιέστα....

:s_omg Από ποιον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ένα κουτί με 4 ρόδες είναι, τίποτε άλλο... Το ότι πουλάει δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο οδηγικά... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dstou
Ισα ισα να πηγαινει στη δουλεια της και τα παιδια στα κολυμβητηρια,σχολεια,φροντιστηρια κτλ.

Δεν θα έπαιρνα κάμπριο γι' αυτή τη δουλειά, και δη αυτό. Χίλιες φορές Κόρσα.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Govus έγραψε:Δε γυρνάς στις "ρίζες", λέω 'γω :rtfm: ;;

Πού είναι ο adis να δει τη μάταια προσπάθεια "εξιλέωσης"... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By elvet
markvag έγραψε:

JordanSalonica έγραψε:Το Corsa θεωρείται από τα καλύτερα μικρά στην οδήγηση...αν όχι το καλύτερο μαζί με το φιέστα....

Ένα κουτί με 4 ρόδες είναι, τίποτε άλλο... Το ότι πουλάει δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο οδηγικά... :rtfm:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Επικές απόψεις για το Corsa, ειδικά το "κλασικό".
Αλλωστε υπάρχει και το διεθνές απόσταγμα σοφίας: A million flies can't be wrong - Eat shit.
Τo Car (το αγγλικό το οριτζιναλ) έλεγε πάντα στην κριτική των corolla: the proof tha 20 million people can go wrong.

On topic. Τo Pluriel είναι περίεργο και δύσχρηστο αυτοκίνητο για όλους τους λόγους που γράφτηκαν παραπάνω. Τα μηχανικά του δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα C3, αλλά το όλο σχέδιο, είναι κάμπριο αλλά δεν κλείνει, γίνεται Pick-up αλλά δεν φορτώνεται δεν προσφέρει κάτι και σίγουρα δεν είναι ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
By vasilis
funkyreverend έγραψε:
Govus έγραψε:Δε γυρνάς στις "ρίζες", λέω 'γω :rtfm: ;;

Πού είναι ο adis να δει τη μάταια προσπάθεια "εξιλέωσης"... :s_biggrin

πάτερ εσύ δεν ήσουν που είχες θάψει πριν κατι χρόνια ένα pluriel με sensodrive? :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By jtblaster
markvag έγραψε:

Κρύψτε το αρχικό ποστ παρακαλώ να μην το δει ο ποπ .... Εδω εγώ κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ...