Focusman91 έγραψε:Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!
δεν είμαι fun του φιέστα, μόνο του fiesta ST, που είναι ελαφρύ / γρήγορο και fun2drive.
Focusman91 έγραψε:Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!
) για την αξιοπιστία του κινητήρα της... και έχω ακούσει τα ίδια από πηγή που θεωρώ πολύ αξιόπιστη... Μιλάω για όλα τα 4κύλινδρα ατμοσφαιρικά 16βάλβιδα με valvetronic (που είναι ουσιαστικά το ίδιο μοτέρ, ανεξαρτήτως κυβισμού). Σαν περίληψη μεταφράζω μόνο ένα σχόλιο: Παίζει και να είναι το χειρότερο μοτέρ που έβγαλε η BMW... Δεν ξέρω...

johnkyr έγραψε:Focusman91 έγραψε:Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!
δεν είμαι fun του φιέστα, μόνο του fiesta ST, που είναι ελαφρύ / γρήγορο και fun2drive.
αλλα τριθυρο αμάξωμα δεν βολεύει για οικογενεια. Ουτε τα 280 λιτρα του χωρου αποσκευων. JimClark έγραψε:Σωστά, άσε που με τρία συν άτομα πάνω θα σε πατάει κ ο προλαλήσας
kostis20 έγραψε:Καλά θα πάρει δίλιτρο θα φορτωθεί τέλη & φόρο πολυτελούς διαβίωσης για ένα μοτέρ,(320i) που και δεν είναι τίποτα σπουδαίο απο δύναμη και προβλήματα μπορεί να βγάλει?
Αν πάρει δίλιτρο ας πάρει κάτι δυνατό τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί . Επίσης από πρακτικότητα η 3αρα σε σχέση με το V50 ,πάσχει...
Mε 25000χμ το diesel είναι σχεδόν μονόδρομος.Επίσης να έχετε στο μυαλό σας οτι οι πιο σύγχρονοι κινητήρες που συζητάμε δε παίρνουν όλοι εύκολα υγραέριο.
Eγώ προτείνω volvo v40 2.0 D3 κάνει 28000,ενω το S60 κάνει γύρω στις 30Κ,αν το 1,6 του φαίνεται αδύναμο.
Για μεταχειρισμένα οι επιλογές του saxon φαίνονται καλές, κανοντας κάποιες υποχωρήσεις στη κάθε περίπτωση.
γλυτώνει και τη φορολογία που αναφέρει ο χρήστης popolaros Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]