Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By johnkyr
Focusman91 έγραψε:Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!

δεν είμαι fun του φιέστα, μόνο του fiesta ST, που είναι ελαφρύ / γρήγορο και fun2drive.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#8746 Αν και η 3άρα πρέπει να είναι φανταστικό αυτοκίνητο, έχω διαβάσει πολύ ανατριχιαστικά σχόλια στο ιντερνέτ ( :shifty: ) για την αξιοπιστία του κινητήρα της... και έχω ακούσει τα ίδια από πηγή που θεωρώ πολύ αξιόπιστη... Μιλάω για όλα τα 4κύλινδρα ατμοσφαιρικά 16βάλβιδα με valvetronic (που είναι ουσιαστικά το ίδιο μοτέρ, ανεξαρτήτως κυβισμού). Σαν περίληψη μεταφράζω μόνο ένα σχόλιο: Παίζει και να είναι το χειρότερο μοτέρ που έβγαλε η BMW... Δεν ξέρω...

Επίσης, προσωπικά, θα απεύφευγα TSI ιδίως σε μεταχειρισμένο, που δεν ξέρεις πως του έχουν συμπεριφερθεί...

Από την άλλη, αν και μικρό μόνο που ανέφερες το Fiesta ST μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο... :s_cool :s_biggrin :inlove:

Πάντως, από test drive το V40 μου φάνηκε εξαιρετικότατο και το 1,6d δεν είναι τόσο αργό όσο νομίζει κάποιος. Δεν είναι γρήγορο σαφώς, αλλά δεν σέρνεται... Υπάρχει και η βενζίνη επίσης, με σαφώς καλύτερες ιπποδυνάμεις...

Τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο;;;

Επίσης, τελευταία, για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω μου αρέσει πολύ αυτό

Ενώ ας μην ξεχνάμε ότι το καινουριο Mondeo παίζει στα 20-21 χιλιάρικα με τον ecoboost των 180 αλόγων. Αρκεί βέβαια η Ford να μην το έχει κάνει σκατά όπως έκανε το focus 3... :s_no
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#8770 Τώρα προτείνεται στον άνθρωπο που
1- Περνούσε ότι κινούνταν στο διονυσο προς μακρη με το soft V50 ψήνοντας τα φρένα και μετά γκρίνιαζε για το ότι αυτά δεν είναι αρκετά...
2- Κραζει από την πρώτη στιγμή ότι το μοτέρ είναι λίγο...

Mazda 6 με το ίδιο μοτέρ=ίδιες επιδόσεις, ή 320 Ε90 με τα αναιμικα 170 άλογα (με απογοητεύεις ποπ)? Ή μτχ 316F? η νέα 320 Οκ αλλά για 25Κ το χρόνο? Γιατί, για να βάλει πάλι υγραέριο?
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#8786 θεωρω οτι η Ε90 με τα 170 ειναι αισθητα πιο σβελτη απο το V50, σωστα;

ο μονος λογος που την ανεφερα ειναι οτι συνολικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο, κανει τα παντα και συμφερει (το θεμα του κινητηρα / πολλαπλασιαστες και τα συναφη δεν τα ξερω με λεπτομερειες) και βασικα απο την στιγμη που θα το φορτωσει με χιλιομετρα γιατι να το χρυσοπληρωσει το αυτοκινητο;
θα το παρει με 13.000 ευρω , έχει ελαχιστα χιλιομετρα, συμφωνα με αυτο : http://goo.gl/WVgfHq, καιει ιδιο ή ακομα και λιγοτερο απο το βολβο.

το βασικο; του μενει κεφαλαιο στην τσεπη.

και ατομο που μου αναφερει εμενα εν ετη 2014, οτι ξερεις; μπορω να διαθεσω 35.000 ευρω για αυτοκινητο , λυπαμαι αλλα δεν τον πιστευω οτι εχει αναγκη τα χρηματα για βενζινη οποτε να αρχισει να παλευει με οτι ειδους αερια....
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#8789 Για την Ε90 ας στα πει ο ίδιος...την είχε εκτενώς οδηγήσει πριν πάρει το V50...
Το τελευταίο που λες, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το V50 είχε υγραέριο...
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#8801 Δεδομενων των παραπανω Golf GTD. Στα 25Κ χλμ το οφελος απο την καταναλωση σε σχεση με ενα βενζινοκινητο θα ειναι σημαντικο -μην πω τα μισα λεφτα- αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως θα το πατας χωρις να λυπασαι, απο φορους εχει τα 440 του φ.π κι ενα κατοσταρικο τελη ενω απο στησιμο- φρενα δεν πιστευω να εχεις παραπονο. Εξαντλεις το budget βεβαια αλλα νομιζω πως ειναι ο,τι πρεπει.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
johnkyr έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!

δεν είμαι fun του φιέστα, μόνο του fiesta ST, που είναι ελαφρύ / γρήγορο και fun2drive.

Δε θα μιλήσω για τον κινητήρα :inlove: αλλα τριθυρο αμάξωμα δεν βολεύει για οικογενεια. Ουτε τα 280 λιτρα του χωρου αποσκευων.
Το νεο φοκους που έρχεται το χεις τσεκαρει?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
JimClark έγραψε:Σωστά, άσε που με τρία συν άτομα πάνω θα σε πατάει κ ο προλαλήσας

Μπαααα και τοτε θα με χει ανετα!! :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#8833 Turbo ρε το ST θα ειναι μπροστα ακομα και με 5 ατομα. :s_biggrin

Εγω προσωπικα F30 και S60 θα προτεινα.

Αν και προσωπικα θα επερνα mondeo but nevermind. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#8860 Εξαντλώντας το budget θα κοίταζα για 220d.

Το πιθανότερο να το χώριζα για 2 διαφορετικά αυτοκίνητα αν δεν είχα θέμα πιο εστιασμένα στη χρήση τους.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#8872 Καλά θα πάρει δίλιτρο θα φορτωθεί τέλη & φόρο πολυτελούς διαβίωσης για ένα μοτέρ,(320i) που και δεν είναι τίποτα σπουδαίο απο δύναμη και προβλήματα μπορεί να βγάλει?
Αν πάρει δίλιτρο ας πάρει κάτι δυνατό τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί . Επίσης από πρακτικότητα η 3αρα σε σχέση με το V50 ,πάσχει...
Mε 25000χμ το diesel είναι σχεδόν μονόδρομος.Επίσης να έχετε στο μυαλό σας οτι οι πιο σύγχρονοι κινητήρες που συζητάμε δε παίρνουν όλοι εύκολα υγραέριο.
Eγώ προτείνω volvo v40 2.0 D3 κάνει 28000,ενω το S60 κάνει γύρω στις 30Κ,αν το 1,6 του φαίνεται αδύναμο.
Για μεταχειρισμένα οι επιλογές του saxon φαίνονται καλές, κανοντας κάποιες υποχωρήσεις στη κάθε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
kostis20 έγραψε:Καλά θα πάρει δίλιτρο θα φορτωθεί τέλη & φόρο πολυτελούς διαβίωσης για ένα μοτέρ,(320i) που και δεν είναι τίποτα σπουδαίο απο δύναμη και προβλήματα μπορεί να βγάλει?
Αν πάρει δίλιτρο ας πάρει κάτι δυνατό τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί . Επίσης από πρακτικότητα η 3αρα σε σχέση με το V50 ,πάσχει...
Mε 25000χμ το diesel είναι σχεδόν μονόδρομος.Επίσης να έχετε στο μυαλό σας οτι οι πιο σύγχρονοι κινητήρες που συζητάμε δε παίρνουν όλοι εύκολα υγραέριο.
Eγώ προτείνω volvo v40 2.0 D3 κάνει 28000,ενω το S60 κάνει γύρω στις 30Κ,αν το 1,6 του φαίνεται αδύναμο.
Για μεταχειρισμένα οι επιλογές του saxon φαίνονται καλές, κανοντας κάποιες υποχωρήσεις στη κάθε περίπτωση.

θΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ 13.000 ΕΥΡΩ!!!

για πια πρακτικοτητα μου μιλας οταν ο αλλος εχει / ειχε στο μυαλο του φιεστα και κλιο;

ξαναδιαβαστε τι εχει γραφτει PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#8879 Επίσης γράφει οτι μπορει να δώσει μέχρι 35000.
Τελος πάντων και σε μεταχείρισμενα θα βρει άλλα μοντέλα με μικρότερο κυβισμό και περισσότερη δύναμη και αξιοπιστία.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#8993 μπορεί να πάρει 2-3 clio :rtfm: γλυτώνει και τη φορολογία που αναφέρει ο χρήστης popolaros :s_thumbsup