Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#411455 Το ξερεις οτι στο Ρινγκ εγραψε 7.21 με δυο ενηλικες και 2 παιδια μεσα ετσι;
Άβαταρ μέλους
By dstou
#411463 Πολύ καλό το Τζαζ για την καθημερινή λάντζα, κατόπιν σύστασής μου το πήρε η αδερφή της γυναίκας μου και το έχει κατευχαριστηθεί, στηρίζουμε. Και έξω πάει καλά. Αβέρτα χώροι και μαγικές πίσω θέσεις. Από το άλλο χέρι βέβαια, τα έχει λίγο τα χρονάκια του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dstou έγραψε: Από το άλλο χέρι βέβαια, τα έχει λίγο τα χρονάκια του.

Το συγκεκριμένο που μπήκε είναι καινούριο. :rtfm: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#411509 Και εγώ Jazz ψηφίζω! :metalo:
Τεράστιο για μικρό, ειδικά σε πορτμπαγκάζ.
Αν οι περισσότερες ανάγκες είναι για τη πόλη θα το ευχαριστηθεί.
Πάει μια χαρά και έξω, πλέον με 6η και ήσυχα, να υποθέσω.
Τραβάει πολύ καλά, αν κρατάς από 4000στρ. και πάνω :superman:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#414495 Nταξ', άβυσσος η ψυχή της γυναίκας (έστω κι αν αυτή είναι η αδερφή μου/σου/κτλ :lol: ). Εκεί που μου είχε θέσει όριο €14.000, πήγε σήμερα και είδε το Volvo V40 T3 (€26.000) :lipsealed: , της άρεσε. Θέλει να δει και ένα Honda, δε ξέρω ποιο. Θα μου πει αύριο...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#414607 Λεπόν, το Honda που της αρέσει είναι το HRV, 1.5 μπετζίνα. Κάπου στα 23 χιλιάρικα. Της άρεσε εμφανισιακά, είναι πιο ψηλό από το V40, ικανοποιητικούς χώρους και καλά multimedia :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#414608 Για να κάνει 26.000€ το v40 μάλλον θα είναι κάνα cross country με έξτρα δεδομένου ότι από 26 ξεκινάει το s60. Μήπως να δει τότε κάνα μικρό suv τύπου 2008, captur, C4 cactus? Αυτά και χώρους έχουν και κάποια πολυμορφικα στοιχεία και φθηνότερα θαβγουν

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#414609 Αφού τελικά το χρήμα δεν είναι θέμα κι αφού θέλει να βάζει 3 παιδιά, γιατί δεν παίρνει κάτι πραγματικά άνετο τύπου Kodiaq ή Kuga που τα δίνουν στα 22-23 χιλιάρικα με καλό εξοπλισμό;