Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Serf έγραψε:Την είχα ξεχάσει την Giulietta... εννοείται θα της ρίξω μια ματιά!!! Μπορεί και περισσότερες! :)

Τέλος του μήνα βγαίνουν τιμές για τη facelift.
Ρίξε μια ματιά.
Η προωθητική ενέργεια θα είναι για την 1.6JTDm 120 ίππων με δώρο το διπλού συμπλέκτη TCT κιβώτιο.
Κάτι για 22.000 ευρώ άκουσα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Serf έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Mε το καλό ό,τι και να πάρεις, απλώς να ξέρεις, δεν θ' αντέξω να γράψεις κάποια στιγμή πόσο γαμάτο είναι το diesel και πως τελικά το προτιμάς από το Type-R.

Άλλες χάρες το TypeR άλλες όποιο έρθει... Η κ@υλ@ του να κατεβάζεις ταχύτητα και να πετάγεσαι μπροστά, να στρίβεις με όσα έρχεσαι, να χτυπάς κοντά 8500στρ, κτλ θα μείνει χαραγμένη... και μακάρι να "ξανασυναντηθούμε" στο μέλλον!!!

Επειδή είμαι παθών και μάλιστα με πολύ μικρότερη διαφορά αυτοκινήτων σου λέω από τώρα ότι θα κόψεις τις φλέβες σου. Άμα το αμάξι σου είναι καλό και έχεις την δυνατότητα προσπάθησε να το κρατήσεις έστω και χωρίς πινακίδες

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kostis20 έγραψε:Serf το leasing θα το κάνεις μόνος σου ή απο τη δουλεια σου?

Πριν 3-4 μήνες είχα κοιτάξει leasing από τη δουλειά μου. Δεν με σύμφερε.
Άβαταρ μέλους
By Serf
GTS έγραψε:Γιατι? Αν εχεις αρκετα εσοδα, μπορεις να δικαιολογήσεις το εξοδο για το αμαξι...

Εδώ και 1-2 χρόνια το 30% των εξόδων για το αυτοκίνητο θεωρούνται εισόδημα και φορολογούνται... εκτός κι αν το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για την εργασία (βλ. πωλητές, τεχνικούς, κτλ). Μήπως έπαιξε κι αυτό ρόλο;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#248828 Χάζεψα online το 308 1.6HDi GT Line και με άρεσε πολύ!! Πρέπει να το δω κι από κοντά... Ελπίζω μόνο να μην ανεβαίνει πολύ το κόστος :help:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#249052 Κανονίστηκαν test drive για την Τετάρτη: 308, Civic & Leon. Για να δούμε... Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν όλες οι εκδόσεις ετοιμοπαράδοτες (βλ. 308 GT Line).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#249848 Βγαίνει και το νέο Megane με τους καλούς 1600.
Αν και δεν ελπίζω σε χαμηλή τιμή από τη Renault φαίνεται ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bibendum έγραψε:Καλα αυτοι δεν εχουν φερει ακομα το kadjar θα φερουν το megane εγκαιρως;

Αυτό δεν το ξέρω είναι η αλήθεια!