Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Επιπλέον, δεν βλέπω καμία αξία σε πολλά άλογα σε λάθος άξονα, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσω κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω. Τα 150 που έχει το Golf είναι αρκετά, άντε να τα κάνεις 180, άντε 200 κι ο κόσμος όλος, παραπάνω δεν αντέχει ο εμπρός άξονας και δεν έχει κανένα νόημα (για εμένα).

Άλλο στήσιμο το Cupra και από ότι φαίνεται περνάει την δύναμη στον δρόμο. Φυσικά τέρμα γκάζι με 1η και κλειστό το αντισπίν θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό που φανταζόμαστε όλοι. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ένα δυνατό πισωκίνητο βέβαια.

Καλά, αυτό μόνον σαν αστείο θα το εκλάβω.
:s_biggrin
Συμφορουμίτης με ΜΚ2 Leon Cupra με 300 άλογα με πρόγραμμα, ρωτήθηκε επ' αυτού και είπε πως σε στροφιλίκι πάει το σπινιάρισμα γόνα (που λένε και στο χωριό μου).
Η Mercedes, η Ford, η Audi που για αυτά τα άλογα δίνουν τετρακίνηση είναι λακαμάδες δηλαδή; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
GTS έγραψε:i30 N να παρεις.

+1 αν το ζητουμενο ειναι η καλυτερη δυνατη αισθηση και απο το τιμονι, περα απο το εξισου καλο σεταρισμενο σασι και αναρτησεις...Ο πρωην υπευθυνος εξελιξης των Bmw "Μ" cars πλεον βρισκεται στην Hyundai και φερει την υπογραφη του στο στησιμο του i30N...

Eφοσον βεβαια στο αισθητικο κομματι, μεσα-εξω θεωρειται τουλαχιστον αποδεκτο εως και ευχαριστο...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:
Συμφορουμίτης με ΜΚ2 Leon Cupra με 300 άλογα με πρόγραμμα, ρωτήθηκε επ' αυτού και είπε πως σε στροφιλίκι πάει το σπινιάρισμα γόνα (που λένε και στο χωριό μου).
Η Mercedes, η Ford, η Audi που για αυτά τα άλογα δίνουν τετρακίνηση είναι λακαμάδες δηλαδή; :svivhaha:

Καταρχας στην κουβεντα γινεται λογος για το τελευταιο Cupra, το οποιο υπενθυμιζω οτι φοραει μηχανικο μπλοκε, ηλεκτρονικα ελεγχομενο... Btw, εxεις οδηγησει Cupra MK3 και διαπιστωσες τα παραπανω που αναφερεις?

Η Merc, Ford, Audi, παιζουν minimum απο 350ps μεχρι και 400ps αφενως, αλλα και αφετερου εχουν 4κινηση
με front biased κατανομη, πλην μονο του Focus και εκει σε συγκεκριμενο προγραμμα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:S3 facelift που οδηγησα μια χαρα θα με κρατουσε για 5-7 χρονια. Ποιο πρακτικο και απο την 228.

Το οποίο S3 βέβαια έχει και 70Κ για να το πάρεις με το config του Cupra που έβαλα...το λες και +90%.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Κίκιζας . έγραψε:

Καταρχας στην κουβεντα γινεται λογος για το τελευταιο Cupra, το οποιο υπενθυμιζω οτι φοραει μηχανικο μπλοκε, ηλεκτρονικα ελεγχομενο... Btw, εxεις οδηγησει Cupra MK3 και διαπιστωσες τα παραπανω που αναφερεις?

Η Merc, Ford, Audi, παιζουν minimum απο 350ps μεχρι και 400ps αφενως, αλλα και αφετερου εχουν 4κινηση
με front biased κατανομη, πλην μονο του Focus και εκει σε συγκεκριμενο προγραμμα...

Δεν χρειάζεται να οδηγήσω κάτι τέτοιο για να καταλάβω πως δεν πρόκειται να περνάει την δύναμη κάτω. Απλή φυσική είναι και κανένα μπλοκέ δεν μπορεί να κάνει θαύματα σε γλιστερό οδόστρωμα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Επιπλέον, δεν βλέπω καμία αξία σε πολλά άλογα σε λάθος άξονα, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσω κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω. Τα 150 που έχει το Golf είναι αρκετά, άντε να τα κάνεις 180, άντε 200 κι ο κόσμος όλος, παραπάνω δεν αντέχει ο εμπρός άξονας και δεν έχει κανένα νόημα (για εμένα).

Άλλο στήσιμο το Cupra και από ότι φαίνεται περνάει την δύναμη στον δρόμο. Φυσικά τέρμα γκάζι με 1η και κλειστό το αντισπίν θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό που φανταζόμαστε όλοι. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ένα δυνατό πισωκίνητο βέβαια.

Τώρα δηλαδή είναι σαν να λες λακαμάδες τους τυπάκους στη Renault Sport. :lipsealed: :lol:
Προφανώς στο γλιστερό ένα τετρακίνητο θα πλεονεκτεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως τα προσθιοκίνητα με έξυπνες αναρτήσεις (το κόλπο με τον βασιλικό πείρο), μπλοκέ διαφορικό και εξελιγμένα ηλεκτρονικά είναι πεζοδρομιοκυνηγοί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458580 Μπα, είμαι βέβαιος πως κι αυτοί θα συμφωνούσαν μαζί μου αν έρχονταν να δουν τους ελληνικούς δρόμους.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458584 Ήρεμα οι γρήγοροι και οι κοντράκηδες με τα άλογα.
Στο δρόμο κυκλοφορούμε και εμείς οι νορμάλ οδηγοί. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458596 Πάντως κάπου στα 40, θα ήθελα κάτι τέτοιο.
http://www.karentausedcars.gr/VOLKSWAGEN/TIGUAN/3594