Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Και στην Αγγλία και στην Γερμανία πάντως σου κοπανάνε το αμάξι στα πάρκινγκ, στο χτυπάνε το βράδυ και φεύγουν χωρίς να αφήσουν στοιχεία κλπ κλπ. Κοινώς μύθος είναι αυτό, κάτι σαν τις ειδικές συνθήκες στην Ελλάδα που θέλουν σέρβις τα αμάξια κάθε μήνα.

Εεπ, curbing στο μιούρικα ίσως να έχουν λιγότερο γιατί το parallel parking είναι πιο σπάνιο.

Υγ: μια απάντηση για τα μοτέρ στο άλλο τοπίο παρακαλώ.

Για Λονδινο ισχυει οτι καλο αμαξι αν δεν εχεις πολλα χρηματα δεν ειναι να εχεις. Πολλες ζημιες σε αυτα που ειναι παρκαρισμενα εξω. Σουπερ μαρκετ και γενικα στα παρκινγκ εχει ζημιες γιατι τα παρκαρουν κοντα. Γερμανια δεν ξερω, αν και φρανκφουρτη ειναι μικρη πολη μεν αλλα δεν ειδα καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Και η Ν Υορκη ειναι το ιδιο προβληματικη για μικροζημιες.

Παρκαρισμα γενικα β αμερικη καμμια σχεση με αγγλια, συνηθως δεν εχεις προβλημα γιατι εχει απλετο χωρο και οι θεσεις ειναι μεγαλες.

Αθηνα Ν προαστια δεν ειναι ασχημα γιατι υπαρχει χωρος και αν εχεις γκαραζ στο σπιτι μπορει να εχεις οτι καλο αμαξι θελεις. Αρκει να προσεχεις που το παρκαρεις οταν βγαινεις εξω, κυριως στην υπολοιπη αθηνα. Ο Νασς ειναι ν. Προαστεια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#464454 Στη Σκωτια που ημασταν σε αδειο παρκιν ενος καστρου που επισκευθηκαμε, (κανενας πλαι μας) τελικα οταν πηραμε το αυτοκινητο καποιος τα ειχε τρακαρει πισω στον προφυλακτηρα, ευτυχως που ηταν νοικιαρικο και ειχε κανει ο φιλος μας πληρη ασφαλιση οπως μας ειπε μιας και δεν ξεραμε ποιο οχημα μας το εκανε!!! Προσωπικα τρελλαθηκα οταν καταλαβα οτι καποιος ετσι σε αδειο χωρο σταθμευσης αλανα σαν του ΟΑΚΑ, ηρθε τοσο κοντα μας και μας ακουμπησε!!!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
224v έγραψε: αυτα τα αλογα εισαι μια χαρα γιατι για περισσοτερα πας στα 2.900 κυβικα της Stelvio με τα 510...

Η Macan που πήρε είναι 3000 κυβικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
224v έγραψε:Στη Σκωτια που ημασταν σε αδειο παρκιν ενος καστρου που επισκευθηκαμε, (κανενας πλαι μας) τελικα οταν πηραμε το αυτοκινητο καποιος τα ειχε τρακαρει πισω στον προφυλακτηρα, ευτυχως που ηταν νοικιαρικο και ειχε κανει ο φιλος μας πληρη ασφαλιση οπως μας ειπε μιας και δεν ξεραμε ποιο οχημα μας το εκανε!!! Προσωπικα τρελλαθηκα οταν καταλαβα οτι καποιος ετσι σε αδειο χωρο σταθμευσης αλανα σαν του ΟΑΚΑ, ηρθε τοσο κοντα μας και μας ακουμπησε!!!

:lipsealed: Είτε ήσασταν απελπιστικά άτυχοι, είτε δεν κατάλαβε καλά ο φίλος πού το χτύπησε ( :s_laughat )
Άβαταρ μέλους
By 224v
REALZEUS έγραψε:
224v έγραψε: αυτα τα αλογα εισαι μια χαρα γιατι για περισσοτερα πας στα 2.900 κυβικα της Stelvio με τα 510...

Η Macan που πήρε είναι 3000 κυβικά. :lol:

Α!!!! ειδα το 6 κυλινδροι, αλλα ειχα μεινει στην απαιτηση για 2 λιτρα.... τοτε η Stelvio θα εχει πιο σπορ χαρακτηρα αλλα δεν θα εχει την Γερμανικη υποστηριξη σαν προιον.... Ο χρονος θα δειξει την πορεια της στην αγορα... Αν και τελικα απο σημειο σε σημειο ιδιο χρονο θα κανει καποιος και με τα δυο,αν αυτο ειναι το ζητουμενο.... Στο εκτος δρομου ομως δεν θα ειναι το ιδιο.... και εκει ο nass εχει δικιο που το διαλεξε

@ scotch
μιλαμε για 4-5 αυτοκινητα σε χωρο σαν το ΟΑΚΑ σκορπια παρκαρισμενα, το βαζουμε και αυτο μονο του. Ε!!! οταν γυρισαμε το ειχαν χτυπησει ειμασταν 3 παρεα και σιγουρα παραλαβαμε και οδηγησαμε το αυτοκινητο παρεα. μας εμεινε απορια πως το καταφερε ο τυπος και το εκανε εαν ηταν στα καλα του δλδ. μεσηερακι ηταν η ωρα παντως οχι βραδυ...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#464487 Η Stelvio QV είναι αρκετά ακριβότερη (περίπου 20%) και δεν έχει και τις εκτός δρόμου δυνατότητες της Macan (κυρίως λόγω της αεροανάρτησης της δεύτερης). Οπότε αφού δεν ήθελε καθαρόαιμο street SUV, καλά έκανε και πήρε την Macan S!!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Και στην Αγγλία και στην Γερμανία πάντως σου κοπανάνε το αμάξι στα πάρκινγκ, στο χτυπάνε το βράδυ και φεύγουν χωρίς να αφήσουν στοιχεία κλπ κλπ. Κοινώς μύθος είναι αυτό, κάτι σαν τις ειδικές συνθήκες στην Ελλάδα που θέλουν σέρβις τα αμάξια κάθε μήνα.

Εεπ, curbing στο μιούρικα ίσως να έχουν λιγότερο γιατί το parallel parking είναι πιο σπάνιο.

Υγ: μια απάντηση για τα μοτέρ στο άλλο τοπίο παρακαλώ.

Μπα, κλειδιές σε πόρτες από μπροστά μέχρι πίσω σπάνια βλέπω εδώ . Αν δεις στην Ελλάδα όλοι σχεδόν οι προφυλακτήρες είναι γρατζουνισμένοι...

2 φορές μου χτύπησαν το αμάξι όταν έλειπα, τη μία φώναξαν μόνοι τους την αστυνομία κ την άλλη μου άφησαν τηλέφωνο κ όλα καλά.

Στην Ελλάδα το Μπάχαλο... για πολλούς λόγους. Κυρίως ανασφάλιστα, το Bonus Malus, η ελληνική μ@λ@κία...

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#464496 Το χάλι που επικρατεί στην Αθήνα εγω δε το έχω ξανασυναντήσει πάντως. Πραγα ας πουμε δεν έχει καμία σχέση.
Και Γερμανία επίσης καμία σχέση.
Εγω εχω δώσει μάχη για να κρατήσω το Α5 και σκεφτείτε οτι έχω parking και στο σπίτι και στις δύο δουλειές...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#464501 Η αλήθεια είναι πως το παρκάρισμα τη Αθήνας είναι άνω ποταμών, αμήν και πότε να έρθουν τα αυτόνομα αμάξια γιατί δεν μπαίνουν κι aftermarket assisted parking. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Η αλήθεια είναι πως το παρκάρισμα τη Αθήνας είναι άνω ποταμών, αμήν και πότε να έρθουν τα αυτόνομα αμάξια γιατί δεν μπαίνουν κι aftermarket assisted parking. Εικόνα

Χαχα.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#464891 Από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα πιο πολύ θα ήθελα τον αυτόματο πιλότο που κρατάει απόσταση από τον εμπρός και φρενάρει όταν πρέπει. Γενικά λατρεύω τον αυτόματο πιλότο και με αυτή του την εξέλιξη τον κάνει καταπληκτικό.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα για τηλέφωνο ή tablet που έχουν λειτουργία HUD, βολεύει.
Άβαταρ μέλους
By nass
#464927 Μια και συζητάγαμε για τα options, να μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση από το Αγγλικό Macan Forum σχετικά με τι options προτιμάνε τα μέλη:

http://survey.senseconsultants.com/r/90003474_57f8d4774e0d49.58746612
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#464928 Κανένα εξωτερικό χρώμα δεν μου κάνει αίσθηση :oops:
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ένα 15% μένει ΧΩΡΙΣ LED/Xenon... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By dimik
#464932 Μήπως τα αλογόνου είναι καλύτερα για τις αγγλικές ομίχλες;

< >