Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Ο κινητήρας έπαιξε ρόλο.
Αν σκεφτείς ότι προτιμήθηκε έναντι του 1.6 TDi 110ps στο σκαρί του Α3 SB.

Εννοείται! :protest: Δεν νέκρωσε ο εγκέφαλός σου για να πάρεις 1,6 δήζελ! :protest:

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#457992 Ωραίος ο συνδυασμός ασημί με μαύρη οροφή! Αν και περίμενα κάτι σε μπλε ελεκτρικ ...

Με το καλό! Πολύ καλή επιλογή!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
elteo έγραψε:Καλύτερα manual.

Τα σπορτ καθίσματα τα έχω στο 2ης γενιάς Leon μου. Είναι φοβερά, σε αγκαλιάζουν. Αν είσαι όμως ευτραφής θα σε ζορισουν λίγο. (το λέω γενικά όχι για σένα Μπουσε εσύ είσαι φιτνες έχεις και sg3f)
Και γω που είμαι χοντρομπαλας τα ψευδομπακετ καθίσματα του Φιέστα.... ανοίξανε!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
popolaros έγραψε:ειναι εξτρα, για αυτο ρωταω...

Στην εκδοση fr ειναι στανταρ, οπως στην φωτο που εβαλε ο Γιαννης...Μηπως εννοεις με την -εξτρα- επενδυση απο αλκανταρα στο κεντρο των καθισματων?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458014 Παίδες, όλα τα έξτρα είναι ωραία πάνω στα αυτοκίνητα.
Για όποιον μπορεί και τα πληρώνει και αν και εφόσον αξίζει.
Στην περίπτωσή μου, δεν μπορώ να περιμένω αμάξι 3-4 μήνες.
Δεύτερον, Είχα στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο ποσό. Τελικά εκεί που το κατέβασα, δηλαδή στα 21.465 ευρώ με το κλειδί στο χέρι, το βρίσκω ευκαιρία.

Μιλάμε για αμάξι με:
-1.8λτ κινητήρα κ 180 ίππους
-πλατφόρμα MQB που προσφέρει σε λογικό μήκος (4.28m) άνετη καμπίνα και ικανοποιητικό χώρο αποσκευών
-ήθελα τουλάχιστον φώτα xenon για να αναβαθμιστώ από τα αλογόνου της 147. Τελικά έχει full led!
-Ζάντα 18άρα
-Φρενάρες 312mm εμπρός 272mm πίσω
-σπορ ανάρτηση
-Infotainment 8 ιντσών
-σπορ καθίσματα
-φιμέ κρύσταλλα
-ηλιοροφή
-ηλ. ανοιγοκλεινόμενους καθρέπτες
-4 driver profiles (από eco μέχρι Sport)
-κάμερα οπισθοπορείας (πιο σύγχρονο από τους αισθητήρες)

και δεν θυμάμαι τι άλλα ξεχνάω.

Αν δεν μου έλεγε ο μπαμπάς μου να πάμε μια βόλτα από την Αυτοκίνηση, αν δεν μου έλεγε "δεν μπαίνεις μέσα στο FR;", ακόμη θα έψαχνα αμάξι.
Έπαιξε ρόλο το ότι έκατσε η φάση έτσι πάνω στην αναζήτηση, μπήκα μέσα στο αμάξι, είδα ότι είναι σπορ και νεανικό αλλά και σύγχρονο. Μετά οδήγησα και το Α3 με τον ντίζελ κινητήρα και σχεδόν το είχα αποφασίσει μέσα μου.

Δεν το έχω οδηγήσει. Και δεν με ενδιαφέρει καν να το κάνω. Θέλω να κρατηθεί αυτή η μυσταγωγία και να το ανακαλύψω εν καιρώ.
Έχω διαβάσει διάφορα τεστ και αυτά που γράφονται, μου αρέσουν. Είναι σπορ, πάει τον κώλο του, στρίβει και φρενάρει καθωσπρέπει και κόστισε στα λεφτά που υπολόγιζα και ακόμη χαμηλότερα. Ανυπομονώ.

Από τα 10.6sec της AR για το 0-100 και 195km/h τελικής, θα πάω στα 7.4sec και στα 226km/h.
Είναι σαν να παίρνω ένα Golf GTi με σήματα της Seat.
Δεν σκέφτομαι προγράμματα και βελτιώσεις για την ώρα.
Θέλω να ζήσω το αυτοκίνητο όπως θα το παραλάβω και θα δούμε τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Ίσως όταν χορτάσω τη δύναμή του, τότε να σκεφτώ ένα πρόγραμμα από βελτιωτή με εγγυήσεις.
Από ότι είδα, πιάνει για πλάκα 230-250 ίππους και με ροπές από 350-380Nm. Συναρπαστικό...
Μελλοντικά όμως.

Η Alfa Romeo δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μου. Μια φορά έκανα το 20-32 στα χρόνια ζωής μου και αυτή μεγάλωσε μαζί μου. Πως να την ξεχάσω;
Ξέρω εκ των προτέρων ότι με άλλο αμάξι δεν θα δεθώ ποτέ έτσι. Η ζωή όμως προχωρά και σύντομα θα βρει νέο συνοδοιπόρο.
Ούτε η μάρκα σαν μάρκα, τελειώνει για μένα. Πάντα θα είναι η αγαπημένη μου εταιρία, πάντα θα παρακολουθώ τις εξελίξεις της.
Ελπίζω το επόμενο, να είναι η Alfa Romeo Giulia.
Ως τότε, θα με συντροφεύει ένα αμάξι με μεσογειακό ταπεραμέντο από μια γείτονο χώρα της γειτονικής μας χώρας, την Ισπανία.
Μένουμε Μεσόγειο. Θα είναι μάλιστα το 2ο SEAT που περνά από την οικογένεια, μετά από το Ibiza 2ης γενιάς του 1993-.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#458021 Γιάννη μια χαρά επιλογή. Γκάζι καλός εξοπλισμός και λογική τιμή. καλοταξιδο, καλοστριφτο και να το χαρείς εύχομαι :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#458025 Καλοταξιδο. Μια χαρά είναι τα έξτρα που ήδη έχει σε σχέση με την τιμή. Πολύ καλό VFM γενικότερα και από τα λίγα της κατηγορίας που μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
By elteo
kostis20 έγραψε:Τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει?

< A3003 >

Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Άντε επιτέλους... μας γκάστρωσες!!! :lol:

Καλότάξιδο Μπέπε!!! :yahoo:

Πότε παραλαμβάνεις;

Καλά, δεν έχω τόπικ ανοιχτό 2 χρόνια κιόλας. :shifty:
Να φύγει η AR πρώτα.
Ζήτησα να βγει άδεια μετά την 1/1/2018 για 2 λόγους:
α) να μη φάει χρονιά στην πλάτη τσάμπα
β) να μην πληρώσω τσάμπα ΤΚ 165ευρώ για 1 μήνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#458041 Καλοτάξιδο Γιανναρε!!!
Να το χαρείς κ να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει. Έκανες καλή επιλογή κ εκτός από αυτό πήρες κ αμάξι που σου ταιριάζει ..

Υ. Γ
Εύχομαι σύντομα να σε πάει γαμπρό το εν λόγω, να ολοκληρωθεί η χαρά σου!!!

.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
gianik έγραψε:

Ναι... τι χαρααα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
MIXOStsi έγραψε:
gianik έγραψε:

Ναι... τι χαρααα... :shifty:

Ζήτω ο 19 αιώνας :metalo:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#458082 Αυτό που οι παντρεμένοι θέλουν να μας κρεμάσουν κι εμάς δεν το καταλαβαίνω. :s_dunno Μου το είπε και τις προάλλες ο αγαπητός gianik. :lol: