Συνεπείς στην αντιπροσωπεία.
Δεν πρόλαβα να βολταρω, έκανα μόλις 35χλμ σήμερα.
Θέλω βοήθεια με το android auto όμως...
saxon_747 έγραψε:Παρέλαβα παίδες, όλα καλά.Καλορίζικο και καλοτάξιδο Γιώργο!!
Συνεπείς στην αντιπροσωπεία.
Δεν πρόλαβα να βολταρω, έκανα μόλις 35χλμ σήμερα.
Θέλω βοήθεια με το android auto όμως...
saxon_747 έγραψε:Τα michelin primacy 4 λένε τπτ;Ο, τι καλύτερο.
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)
Νίκος Παππάς έγραψε:Υπάρχουν ανατιμήσεις σε όλους τους κλάδους... Ένας από τους λόγους που το έκλεισα τον Αύγουστο...saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)
Γυρισα λιγο πισω να θυμηθω ποσο το εκλεισες ....και, ρε παιδες τι γινεται;
Την Δευτερα πηρα προσφορα 1.000€ πανω χωρις εκπτωσεις η δωρα. Δεν πηγα να το κλεισω και ζητησα καλυτερη τιμη, απλα το ειδα και ζητησα μια προσφορα. Μεσα σε 2 μηνες χιλιαρικο πανω;
Αντιστοιχα για το Καμικ η προσφορα στην ambience ηταν 19.500 ( 1.0 manual )για αυτοκινητα που ερχονται σε δυο μηνες χωρις προσθηκη εξτρα εξοπλισμου.
( δεν αγοραζω απλα ψαχτηκα λιγο να ξερω τι γινεται )
Η φάση είναι καπνού με φωτιά,, μόνο που εδώ τρίβεις το ξυλαράκι για να βγεί καπνός μόνος σου
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]