Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#730202 Παρέλαβα παίδες, όλα καλά.

Συνεπείς στην αντιπροσωπεία.

Δεν πρόλαβα να βολταρω, έκανα μόλις 35χλμ σήμερα.

Θέλω βοήθεια με το android auto όμως...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Παρέλαβα παίδες, όλα καλά.

Συνεπείς στην αντιπροσωπεία.

Δεν πρόλαβα να βολταρω, έκανα μόλις 35χλμ σήμερα.

Θέλω βοήθεια με το android auto όμως...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Γιώργο!!

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:Τα michelin primacy 4 λένε τπτ;
Ο, τι καλύτερο.
Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#730230 Kαλοταξιδο Σαξονα! :s_howdy

Οσο για το Android Auto, απλα μην ακουμπας τιποτα, αστο καινουργιο αμαξι μην το διαλυσεις και αυτο. :help:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#730232 Ευχαριστώ παίδες.

@g8777 , άντε βρε σαχλε. Μάλλον έχω παλιό κινητό (redmi note 6 pro) Με της γυναίκας παίζει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#730236 Καλοριζικο Σαξονα!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)

Γυρισα λιγο πισω να θυμηθω ποσο το εκλεισες ....και, ρε παιδες τι γινεται;

Την Δευτερα πηρα προσφορα 1.000€ πανω χωρις εκπτωσεις η δωρα. Δεν πηγα να το κλεισω και ζητησα καλυτερη τιμη, απλα το ειδα και ζητησα μια προσφορα. Μεσα σε 2 μηνες χιλιαρικο πανω;
Αντιστοιχα για το Καμικ η προσφορα στην ambience ηταν 19.500 ( 1.0 manual )για αυτοκινητα που ερχονται σε δυο μηνες χωρις προσθηκη εξτρα εξοπλισμου.

( δεν αγοραζω απλα ψαχτηκα λιγο να ξερω τι γινεται )
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Νίκος Παππάς έγραψε:
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)

Γυρισα λιγο πισω να θυμηθω ποσο το εκλεισες ....και, ρε παιδες τι γινεται;

Την Δευτερα πηρα προσφορα 1.000€ πανω χωρις εκπτωσεις η δωρα. Δεν πηγα να το κλεισω και ζητησα καλυτερη τιμη, απλα το ειδα και ζητησα μια προσφορα. Μεσα σε 2 μηνες χιλιαρικο πανω;
Αντιστοιχα για το Καμικ η προσφορα στην ambience ηταν 19.500 ( 1.0 manual )για αυτοκινητα που ερχονται σε δυο μηνες χωρις προσθηκη εξτρα εξοπλισμου.

( δεν αγοραζω απλα ψαχτηκα λιγο να ξερω τι γινεται )
Υπάρχουν ανατιμήσεις σε όλους τους κλάδους... Ένας από τους λόγους που το έκλεισα τον Αύγουστο...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#730250 Νικοπαππά σου άρεσε που μπήκες στις εκθέσεις; :shifty: Η φάση είναι καπνού με φωτιά,, μόνο που εδώ τρίβεις το ξυλαράκι για να βγεί καπνός μόνος σου :shifty: :lol:

Σάξονα καλορίζικο!! :s_thumbsup