elteo έγραψε:Τα ελαστικά δεν είναι μόνο πόσο χλμ έχουν κάνει αλλά και πόσο τα φοράς. Τα 4 χρόνια για Ελλάδα είναι το μαξ ειδικά με τόσο ήλιο 'σκάνε' και ξεραίνονται.προφανώς δεν ισχύει. Εξάλλου αν το έχεις σε γκαράζ ή πιλοτή δεν το βλέπει ήλιος.
< >

alexm έγραψε:Μια τελευταία ερώτηση: το 120 φοράει τον 1600αρη. Διαβάζω ότι έχει σχέση με τον κινητήρα του μίνι που έγινε σε συνεργασία με το group psa. Ισχύει;
Ναι.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

alexm έγραψε:Θα πρέπει να με ανησυχεί αυτό; Διότι για να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να κάνω μια αρκετά σημαντική υπέρβαση σε σχέση με το αρχικό μου budget (γύρω στα 2-3 χιλιάρικα)
To URBAN δεν εχει Sport+ αλλα μπορεις να το κωδικοποιησεις. Το εχεις δει αυτο το αυτοκινητο?
Είναι αυτό εδώ. Το χω δει το αμάξι από κοντά. Για ποιο λόγο πρέπει να ασχοληθώ με το sport+? Έχει κάποια σχέση με την ερώτηση μου για την αξιοπιστία;
Anonymous Founder έγραψε:Είναι πανεύκολο να δεις αν το αμάξι έχει τρακάρει ή όχι.Πως ?

Πάντως η Βελμαρ (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που έχω εικόνα), σε 2-3 αυτοκίνητα που έχουν αγοράσει φίλοι μου, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
alexm έγραψε:Ναι. Αλλά φοβάμαι αρκετά και μάλλον δεν θα το πάρω. Αν θες φωτό στείλε pm (αν και σίγουρα θα ανεβάσει και η βελμαρ σύντομα)
Φοβάσαι λόγω υπέρβασης Budget ή είδες κάτι ανησυχητικό? Για μένα αν το ελέγξεις σχολαστικά με παχύμετρο και με κανένα κονέ σε ασφαλιστική , δεν έχεις πολλά να φοβάσαι (σου στειλα μηνυμα)