Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626852 το αμάξι στο πισω κάθισμα είχε σημαδια απο παιδικό καροτσάκι. Συν ότι θα μου κανε μεγαλη εντύπωση κάποιος φραγκάτος να παρει μια 120i πενταθυρη για να βγαλει γουστα
Άβαταρ μέλους
By GTS
elteo έγραψε:Τα ελαστικά δεν είναι μόνο πόσο χλμ έχουν κάνει αλλά και πόσο τα φοράς. Τα 4 χρόνια για Ελλάδα είναι το μαξ ειδικά με τόσο ήλιο 'σκάνε' και ξεραίνονται.
προφανώς δεν ισχύει. Εξάλλου αν το έχεις σε γκαράζ ή πιλοτή δεν το βλέπει ήλιος.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#626889 Έλεγχο με ασφαλιστική ( αν και πλέον με τα προσωπικά δεδομένα θα δυσκολευτείς) και πακέτο ελέγχου μεταχειρισμένου από την επίσημη bmw και καλοτάξιδο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#626891 Είναι πανεύκολο να δεις αν το αμάξι έχει τρακάρει ή όχι. Το ότι έχει καινούρια λάστιχα, δεν το κάνει ύποπτο. Αν έχει κάνει 3 σέρβις θα φαίνονται και τα χιλιόμετρά του τότε. Δεν βλέπω κάτι κακό στο αυτοκίνητο, τουναντίον. Αν έψαχνα κάτι τέτοιο, θα έτρεχα να το προλάβω.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626906 Μια τελευταία ερώτηση: το 120 φοράει τον 1600αρη. Διαβάζω ότι έχει σχέση με τον κινητήρα του μίνι που έγινε σε συνεργασία με το group psa. Ισχύει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
alexm έγραψε:Μια τελευταία ερώτηση: το 120 φοράει τον 1600αρη. Διαβάζω ότι έχει σχέση με τον κινητήρα του μίνι που έγινε σε συνεργασία με το group psa. Ισχύει;

Ναι.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626926 Θα πρέπει να με ανησυχεί αυτό; Διότι για να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να κάνω μια αρκετά σημαντική υπέρβαση σε σχέση με το αρχικό μου budget (γύρω στα 2-3 χιλιάρικα)
Άβαταρ μέλους
By GTS
alexm έγραψε:Θα πρέπει να με ανησυχεί αυτό; Διότι για να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να κάνω μια αρκετά σημαντική υπέρβαση σε σχέση με το αρχικό μου budget (γύρω στα 2-3 χιλιάρικα)

To URBAN δεν εχει Sport+ αλλα μπορεις να το κωδικοποιησεις. Το εχεις δει αυτο το αυτοκινητο?
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626964 https://stock-center.car.gr/cars/view/25945625/

Είναι αυτό εδώ. Το χω δει το αμάξι από κοντά. Για ποιο λόγο πρέπει να ασχοληθώ με το sport+? Έχει κάποια σχέση με την ερώτηση μου για την αξιοπιστία;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#626970 alexm Θεσσαλονίκη είναι το αυτοκίνητο? :innocent:
Πάντως η Βελμαρ (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που έχω εικόνα), σε 2-3 αυτοκίνητα που έχουν αγοράσει φίλοι μου, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
alexm έγραψε:Ναι. Αλλά φοβάμαι αρκετά και μάλλον δεν θα το πάρω. Αν θες φωτό στείλε pm (αν και σίγουρα θα ανεβάσει και η βελμαρ σύντομα)

Φοβάσαι λόγω υπέρβασης Budget ή είδες κάτι ανησυχητικό? Για μένα αν το ελέγξεις σχολαστικά με παχύμετρο και με κανένα κονέ σε ασφαλιστική , δεν έχεις πολλά να φοβάσαι (σου στειλα μηνυμα)