Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Zeus έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Πουλάει η βολβο τέτοιο φορτιστή τοίχου;
Κανα λινκ υπάρχει ;

Σε φωτογραφιες τον εχω δει..
Εικόνα
Εικόνα

Εδω με διαφορετικο περιτυλιγμα απο τον ιδιο προμηθευτη
http://store.evsolutions.com/volvo-char ... s-c45.aspx

Και τι παραπάνω κάνει αυτό απο μια σουκο;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#465701 Και πώς το κάνει αυτό, αποθηκεύει ενέργεια κάπου ( μικρό μου φαίνεται να έχει μπαταρία)? Αλλιώς, το ίδιο φορτίο δεν περνάει από το καλώδιο?
Άβαταρ μέλους
By dimik
KiloMeater έγραψε:Και πώς το κάνει αυτό, αποθηκεύει ενέργεια κάπου ( μικρό μου φαίνεται να έχει μπαταρία)? Αλλιώς, το ίδιο φορτίο δεν περνάει από το καλώδιο?
Όπως τα κινητά με το fast charging φορτιστή τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
KiloMeater έγραψε:Και πώς το κάνει αυτό, αποθηκεύει ενέργεια κάπου ( μικρό μου φαίνεται να έχει μπαταρία)? Αλλιώς, το ίδιο φορτίο δεν περνάει από το καλώδιο?

Είναι τριφασικό, οποτε μπορει να τραβήξει περισσότερο ρεύμα (αν εχεις τέτοια δυνατότητα στο σπίτι). Σε μονοφασικό είναι επίσης rated για το max με ξεχωριστό μικροαυτόματο στον πίνακα, oι μικροί φορτιστές που έρχονται με το καλώδιο για σούκο δεν ειναι τόσο ¨δυνατοί¨
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#465722 Α οκ, όποτε εκμεταλλεύεται καλύτερα την υπάρχουσα εγκατάσταση τη στιγμή που η απλή σουκο εχει περιορισμούς
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#466271 Το παλευει..
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#466677 Καλοταξιδο Κωνσταντινε με το καλο η παραλαβη.
Ερωτηση ψιλο off topic. Τα υβριδικα plug-in οταν ειναι στην ηλεκτροκινητη λειτουργια αποκλειστικα μπορουν να κινηθουν σε off road κατάσταση ή σε χιόνι;

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#467182 Ευχαριστώ Θωμά!

Συγκεκριμένα στο Τ8 έχει τη δυνατότητα να παίρνει κίνηση το πίσω μοτέρ συνεχώς. Είτε επειδή το σύστημα δεν αφήνει την μπαταρία ποτέ να αδειάσει τελείως, είτε με ρεύμα κατευθείαν απο τη γεννήτρια του στροφάλου.

Είδα χθες παρκαρισμένο στη Γλυφαδα μαύρο Τ8 inscription με έξτρα πίσω τις τετραμπουκες..
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#467194 Το υβριδικό απορρίφθηκε λόγω χρόνου αναμονής κυρίως ή λόγω χαρακτηριστικών λειτουργίας; Το οδήγησες;

Πάντως εγώ 2 χρόνια με το υβριδικό, δύσκολα επιστρέφω στη "συμβατική" κατάσταση. Όπως λέει κι ο vagmag, μετά το ηλεκτρικό τα άλλα σου φαίνονται "παρωχημένα".
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#467213 Και τα δυο. Δυστυχώς δεν το οδήγησα (ακόμα) ώστε ίσως βιονωντας το να μου αλλάξει γνώμη :s_dunno ...περιμένω ακόμα διαθεσιμότητα.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#467223 Ίδια τιμή με τα έξτρα λόγω ΕΤΤ...άντε 1Κ πάνω.
Και δεν έψαξα παιρετερω το θέμα της παροχής ρεύματος στο γκαράζ μου..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#467225 Κωνσταντίνε, είναι no brainer εντελώς τότε! Ξέχνα το diesel και πάρε το hybrid!
Δεν είναι τυχαία η αναμονή και να είσαι σίγουρος πως θα μεγαλώνει!