Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#420813 Kωστή το Tuscon το είχα νοικιάσει μια φορά στη Βουδαπέστη. Καλό, τίμιο αν εξαιρέσεις τη Κορεατίλα που βγάζει. :lol:

Μετά μπήκα στο δικό μου και συνειδητοποίησα τη τεράστια διαφορά.

Σκέφτεσαι το Karoq? :hmmm:

Νομίζω αν κάνεις λίγο υπομονή, ίσως το πετύχεις σε καμία Πράγα να το δεις από κοντά, νωρίτερα πιθανόν από Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Nikos! έγραψε:Kωστή το Tuscon το είχα νοικιάσει μια φορά στη Βουδαπέστη. Καλό, τίμιο αν εξαιρέσεις τη Κορεατίλα που βγάζει.

Μετά μπήκα στο δικό μου και συνειδητοποίησα τη τεράστια διαφορά.

Σκέφτεσαι το Karoq? :hmmm:

Νομίζω αν κάνεις λίγο υπομονή, ίσως το πετύχεις σε καμία Πράγα να το δεις από κοντά, νωρίτερα πιθανόν από Αθήνα.
Είδαμε και τη ...Γερμανίλα της BMW/mini...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:ακριβως τα αντίθετα αποκομησα εγω παντως,μοτερ ανεπαρκες,σασι/συμπεριφορά καλη.

Κωστη στα 21,9κ παιζει και αυτό
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... -ksanagine

+1 για το dci 90 που οδηγησα και εγω...To -μετεπειτα απο την περιοδο που ειχα οδηγησει- dci 110 θεωρω πως θα ειναι ιδανικο για το βαρος που θα κουβαλαει...Το ιδιο και το 1200αρι(?) βενζινης με EDC...

Χωροταξικα μου φανηκε καλυτερο απο το 2008, με εξυπνες -εξτρα- επιλογες οπως τα πισω συρομενα καθισματα και θηκες κατω απο τα μπροστινα καθισματα.
Αρκετα ομορφο επισης σχεδιαστικα imo μεσα-εξω...

Απο τιμες-ανταγωνισμο δεν εχω ιδεα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#420862 Πέρασα χθες έξω από μια αντιπροσωπεία και είδα ένα Kodiaq. Πρέπει εύκολα να είναι ό,τι ασχημότερο στην κατηγορία. Το Karoq ίσως είναι καλύτερο, αλλά ειλικρινά το θεωρώ απίθανο να το διαλέξει κάποια που πριν είχε ΜΙΝΙ.
:lipsealed: :help:

Σαν σύγκριση πάντως:
Karoq:
Εικόνα
Kodiaq:
Εικόνα
Δεν βλέπω τίποτε ωραίο σε κανένα από τα δύο. Επιπλέον, είναι σαν το ένα να είναι κόπια του άλλου. :help:

Πάρε ρε συ ένα 500Χ! Μια χαρά αμαξάκι, μικρό, ευέλικτο, οικονομικό σε χρήση και συντήρηση.
:s_yes
Τα Skoda έχουν κόστος συντήρησης VW-Audi, αφού αν χαλάσει κάτι θα είναι πανάκριβο. Το αυτό και για τα κορεάτικα, που δεν παίζουν και εναλλακτικές σε ανταλλακτικά, θα πας στην αντιπροσωπεία.

EDIT: Τώρα είδα πως κακώς έφερα στην κουβέντα τα Skoda, είναι φανερό πως είναι αυτοκίνητα άλλης κλάσης: :help: :lipsealed:
Δείτε:
Εικόνα
Όταν το Kodiaq συγκρίνεται -και δικαίως- με το Q7, {όλοι ( :s_dance :s_wacko ) γνωρίζουν πως είναι ένα Audi με άλλο σήμερα ( :s_sarcastic )}, είναι ντροπή να μπαίνουν στην εδώ σύγκριση.
Ζητώ συγνώμη. :s_empathy :s_hang
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#420872 https://www.car.gr/10181865-fiat-500x-4x4-crossplus :rtfm:

Tα πάντα όλα. Και στυλ και γκαζάκι και εξοπλισμός και 4κίνηση και εντός budget. Ας κάψει και 10λτ που δε θα κάψει εφόσον καις κατι 6αρια με το Audi.

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/10245651/

Μούρλια το κιτρινάκι.
Άβαταρ μέλους
By fot
#420884 Έλα Κωστή Μόνο το 500 μπορεί να αντικαταστήσει το mini. Τα υπόλοιπα είναι ψιλοαδιαφορα σχεδιαστικά.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#420887 Εν τω μεταξύ το 500Χ βασίζεται σε πλαίσιο Giulietta ----->win win κατάσταση σε ------> ασφάλεια ------> κρατήματα. :iconcool:
Δεν αναφέρω για τον κινητήρα που γαζώνει τα περισσότερα αυτοκίνητα που περπατούν εκεί έξω, με τίμημα την τσιμπημένη κατανάλωση βεβαίως.
Και φυσικά είναι 4κίνητο που συνεπώς πατάει καλύτερα από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 2κινητο της κατηγορίας και ας μην έχει την ATTESA του GT-R.