21 quadra έγραψε::offtopic: Αλλά μιας και αναφέρθηκε το Saab 900 πρέπει κάποιος κάποτε να αναλύσei έναν από τους κινητήρες που φόρεσε, τον LPT ( Light Pressure Turbo ) γιατί είναι ειδική περίπτωση με μεγάλη έρευνα και ιστορία πίσω του.
Μιας και το είπες, αναμένουμε μ' ενδιαφέρον!
Ένα από τ' αγαπημένα μου αυτοκίνητα... Κι ας είναι αρχαίο, είναι από τα ελάχιστα που βλέπω (όταν και όποτε) στο δρόμο και λέω "βρε μήπως έπρεπε να πάρω αυτό;;;" (δεν το μετανιώνω, απλά θέλω να δείξω πόσο πολύ μ' αρέσει ένα 900 με τον LPT...
ιδίως σε κυπαρισσί με τις 3άκτινες ζάντες!!
ακόμα θυμάμαι την πλάκα που έπαθα όταν πιτσιρίκος είδα για πρώτη φορά ένα τέτοιο ολοκαίνουριο) Ένα άλλο είναι η 156... η SAAB είναι από τους έρωτές μου... 
Συγνώμη για το
, νομίζω το θέμα έχει λυθεί, ο nass παίρνει μία GLC και κάνει την εβούμπα τούμπανο με 400 άλογα κι έχει ν' ασχολείται για μια ζωή. Αναμένω βόλτα (με το εβο φυσικά) για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερα στην δύσκολη απόφασή που πήρες nass!
Ευχαριστώ!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

πήρε 6 χιλιάρικα πάνω (από 55 --> 61 η GLC 250) και βγήκε στον configurator 72 χιλιάρικα με αερανάρτηση, LED φώτα, τα 2 off-road πακέτα και μεταλλικό χρώμα
(χωρίς αερανάρτηση και το εξωτερικό off-road πακέτο 61 χιλιάδες προ 6 μηνών)
Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά. Θα το δικαιολογούσα μόνο αν άλλαζε και ο βασικός εξοπλισμός αντίστοιχα.