Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε::offtopic: Αλλά μιας και αναφέρθηκε το Saab 900 πρέπει κάποιος κάποτε να αναλύσei έναν από τους κινητήρες που φόρεσε, τον LPT ( Light Pressure Turbo ) γιατί είναι ειδική περίπτωση με μεγάλη έρευνα και ιστορία πίσω του.

Μιας και το είπες, αναμένουμε μ' ενδιαφέρον! :innocent: :lol:

Ένα από τ' αγαπημένα μου αυτοκίνητα... Κι ας είναι αρχαίο, είναι από τα ελάχιστα που βλέπω (όταν και όποτε) στο δρόμο και λέω "βρε μήπως έπρεπε να πάρω αυτό;;;" (δεν το μετανιώνω, απλά θέλω να δείξω πόσο πολύ μ' αρέσει ένα 900 με τον LPT... :inlove: ιδίως σε κυπαρισσί με τις 3άκτινες ζάντες!! :inlove: :inlove: :inlove: ακόμα θυμάμαι την πλάκα που έπαθα όταν πιτσιρίκος είδα για πρώτη φορά ένα τέτοιο ολοκαίνουριο) Ένα άλλο είναι η 156... η SAAB είναι από τους έρωτές μου... :inlove:

Συγνώμη για το :offtopic: , νομίζω το θέμα έχει λυθεί, ο nass παίρνει μία GLC και κάνει την εβούμπα τούμπανο με 400 άλογα κι έχει ν' ασχολείται για μια ζωή. Αναμένω βόλτα (με το εβο φυσικά) για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερα στην δύσκολη απόφασή που πήρες nass! :inlove: Ευχαριστώ! :s_yes :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By nass
#345561 Ετσι που ακρίβυνε η GLC θα φάει όλο το budget μόνη της :rant: πήρε 6 χιλιάρικα πάνω (από 55 --> 61 η GLC 250) και βγήκε στον configurator 72 χιλιάρικα με αερανάρτηση, LED φώτα, τα 2 off-road πακέτα και μεταλλικό χρώμα :slap: (χωρίς αερανάρτηση και το εξωτερικό off-road πακέτο 61 χιλιάδες προ 6 μηνών)
Άβαταρ μέλους
By nass
#345571 Tα 72 είναι όντως υπερβολικό νούμερο, δε νομίζω Τάκη... 60Κ ήταν και είναι το αρχικό budget για το SUV, υπέρβαση να γίνει για κάτι special στυλ Porsche.
Ομως, γιατί όχι ?
Και σε τι ναι ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#345596 Γιατί πήρε πάνω το GLC? Άλλαξε κάτι εκτός από αυτά της 1/6/2016?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#345597 Μπορεί απλά να ανέβασε τιμές η Mercedes.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#345598 6 χιλιάρικα? :hmmm: Μου φαίνεται τεράστια η διαφορά. Θα το δικαιολογούσα μόνο αν άλλαζε και ο βασικός εξοπλισμός αντίστοιχα.

Βασικά αν πάμε στα 70Κ δε βρίσκω λόγο γιατί να μην προτιμήσει κάποιος ένα XC90. Μόνο αν υπάρχει θέμα χώρου και διαστάσεων.
Άβαταρ μέλους
By nass
#345611 Για μένα υπάρχει, 5 μέτρα - 2 τόνους αυτοκίνητο μου πέφτει μακρύ - βαρύ, γιαυτό και δεν παίζουν XC90, Cayenne (ειδικά η Cayenne και λόγω του ειδικού της χαρακτήρα στη νεοελληνική πραγματικότητα), Q7 κτλ.
Μαλακίζονται στη ΜΒ (Hellas ? :hmmm: )

Και μένα μου φαίνονται παράξενα τα +6 χιλιάρικα για το βασικό GLC250 :hmmm: μήπως άλλαξαν από 1/1 τίποτα φόροι, ΕΤΚ, ΦΠΑ ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By babakos
#345613 H ΜΒ Hellas βγηκε επιθετικά με καλές καλες προτάσεις για leasing και φορτώσανε πολύ πράγμα σε στελεχάρες πολυεθνικων (γνωστών και μη εξαιρετέων..)
Άβαταρ μέλους
By GTS
#345614 To θεμα ειναι να επιλεξεις το καλυτερο για τις αναγκες σου. Σε αυτα τα χρηματα 10 χιλιαρικα πανω 10 κατω δεν κανουν την διαφορα. Μερσεντες αγοραζεις οχι κανενα Μιτσου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#345617 Τα 5μ άντε να πω οκ. Τα +30cm μέσα στην πόλη είναι θέμα. Τώρα τα +150-200 κιλά, ανάλογα και τον εξοπλισμό, δεν κάνουν διαφορά. Το Q5 μου πρέπει να φλερτάρει με τους 2τ.

Το εσωτερικό του XC90 πάντως δεν συγκρίνεται ούτε με Merc ούτε με Macan. Μία κλάση πάνω. ΙΜΟ παντα.

GTS έγραψε:To θεμα ειναι να επιλεξεις το καλυτερο για τις αναγκες σου. Σε αυτα τα χρηματα 10 χιλιαρικα πανω 10 κατω δεν κανουν την διαφορα. Μερσεντες αγοραζεις οχι κανενα Μιτσου.

Το 20% του budget δεν κάνει διαφορά? Αυτά τα χρήματα είναι, εκτός απροόπτου, τα πάγια και η συντήρηση για 5-6 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#345663 Αλλοι τοσα χαλανε σε μερικα σ/κ. 'Η θελουμε αμαξι με αστερι ή μενουμε με το μιτσου. Πρεπει να εισαι large.
Άβαταρ μέλους
By nass
Εκπρόσωπος Mercedes Benz έγραψε:Αλλοι τοσα χαλανε σε μερικα σ/κ. 'Η θελουμε αμαξι με αστερι ή μενουμε με το μιτσου. Πρεπει να εισαι large.

:lol:

10% αύξηση σε ένα χρόνο... στην αποπληθωρισμένη Ελλάδα του 2016-2017.
Δεν θα με χαλάσει το καινούργιο XC60 ή το Disco Sport και ας βάλουν το αστέρι εκεί που ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:Αλλοι τοσα χαλανε σε μερικα σ/κ. 'Η θελουμε αμαξι με αστερι ή μενουμε με το μιτσου. Πρεπει να εισαι large.

:dizzy: :s_crazy :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Αλλοι τοσα χαλανε σε μερικα σ/κ. 'Η θελουμε αμαξι με αστερι ή μενουμε με το μιτσου. Πρεπει να εισαι large.

σωστα,και εγω στα ιδια ημουν και τελικα επελεξα Μητσο.