markvag έγραψε:bebes έγραψε:
Κοντα στη δουλεια, πουλανε στην αντιπροσωπία της BMW ενα μινι countryman πετρελαιο, 1600 κ.εκ. με 115000 χιλ (δυστυχώς δεν ειναι αυτόματο), 4κίνητο με 12500€. Μου φανηκε πολύ δελεαστικη η τιμη και σκεφτομαι να παω να το δω, μιας που μ'αρεσει πολυ εμφανισιακά αυτο το μοντέλο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... countryman
Μπερδεμένος ακόμα
Να μην είσαι. Εκτός αν θέλεις να έχεις τα ίδια προβλήματα σε λίγο καιρό, αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο γνωστό για την αξιοπιστία του!![]()
Μ'ετρωγε ο απαυτός μου και πηγα σημερα να δω το μινι.
Αρχείο στη BMW εχει απο 2/2020 (45000 χιλ). Μάλλον τοτε το πηρε ο τωρινος του ιδιοκτητης, γιατι πρωτο πρωτο τιμολόγιο ειναι "έλεγχος μεταχειρισμένου"
Ειναι 11/2015, οπότε -ας πουμε- εκανε 11000χιλ το χρονο
Μετα στα επόμενα 5 χρόνια εκανε άλλα 70000 χιλ. Για τα 70 υπαρχουν πληρη παραστατικα οπότε ειναι αληθινά, για τα πρωτα χρονια εχω αντιρρήσεις.
Το αυτοκινητο πηγαινε καθε τρεις και λίγο στο συνεργείο. Εφαγε μια καλη τρακα απο πισω (άλλαξε προφυλακτηρα, τροχο με μουαγιε ρουλεμαν ραβδους κλπ, ενω εβαψε αλλη μια φορα το πίσω μερος και μια φορα τον ουρανο λόγω χαλαζιού.
Τακακια αλλαξε 2 ή 3 φορες, και διαφορα αλλα μικρα ή μεγαλα εξοδα (πχ ψυγειο EGR).
Εντυπωση μου εκανε οτι άλλαξε βολάν και δισκοπλατό στα 75000 και στα 94000 άλλαξε ξανα βολάν
Ενημερωτικά, οι τιμες BMW σ' αυτα τα ανταλλακτικα είναι κατω απο το μισό ης Σουμπαρού
, τα εργατικα τσουζουν λίγο.Αλλα που θυμαμαι, πεταλουδα γκαζιου 350€ (με την εκπτωση), μπαταρια 210€ (+ ΦΠΑ και στα δυο).
Γενικα τον λυπηθηκα τον ανθρωπο μάυτα που διαβαζα, 7 σελίδες με εργασιες κλπ σε 5 χρόνια.
Στη BMW μου εδειξαν ενα 225xe 2019 που μολις ειχε ερθει. 4κινητο, αυτοματο, plug in, ωραιο απο μεσα, αλλα δεν μου πολυαρεσε το σουλουπι του κι επισης θα το ηθελα λιγο πιο ψηλο απο κατω.
Αν ομως ειναι καλο σαν υδριβικο, με 16000€ φαινοταν καλη περιπτωση.
Δύσκολα τα μεταχειρισμένα

ΝΟΤ

.