Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
dimviii έγραψε:καλοριζικο Σαξονα!
drdino έγραψε:Καλή παραλαβή και καλά χιλιόμετρα με το καλό!Ευχαριστώ παίδες
saxon_747 έγραψε:Καλοτάξιδο να είναι! Μικτή στην Hd δεν ζητάνε ούτε φωτό ούτε τίποτα!Εφοσον είναι καινούριο τους στέλνεις άδεια κυκλοφορίας και τιμολόγιο αγοράς και επιτόπου στην αλλάζουν και ισχύει από την ίδια μέρα που το παραλαμβάνεις(αλλιώς ισχύει από την αμέσως επόμενη).Τους τα στέλνεις,παίρνεις ένα τηλέφωνο και σε 1’ έχεις διορθωμένο ασφαλιστήριο με έναρξη ίδια μέρα .Πολύ εξυπηρετική εταιρία και είχα και Καλη αντιμετώπιση σε ατύχημα(μακρυά απ ολους) αξίας 5000€ με δίκη μου υπαιτιότητα.Scotch έγραψε:Καλοτάξιδο saxona!Ευχαριστώ φίλε. Έτσι λεω και εγώ για το άσπρο.
Καλύτερα άσπρο. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
< >
Επόμενο θέμα:
Μικτή ασφάλιση 175€ για εξάμηνο, απαλλαγή 500€ στη hellas direct.
Ζητάνε φωτογραφίες ή επειδή είναι καινούργιο όχι;
Πώς γίνεται η ασφάλεια αν δεν γνωρίζω ακόμα πινακίδες; Δεν υπάρχει κάποιο πεδίο στο online.
Τα του Asimov περί αντιπροσωπείας ισχύουν.
Καλοταξιδο και να το χαρείς!
Sent from hell >
Arrow έγραψε:Απο περιέργεια, αμάξι με αυτόν τον κινητήρα δεν μπόρεσες να βρεις να οδηγήσεις? Ή δε κατάλαβα καλά?Είχα οδηγήσει παλιότερα μιας φίλης. Υπάρχει διαθέσιμο td αλλά βαρέθηκα (βασικά δεν είχα χρόνο, όλη τη χαρτουρα και το κλείσιμο τηλεφωνικά την έκανα) .
Sent from hell >
Επιπλέον, οι επιδόσεις - ακόμα και στα χαρτιά - με καλύπτουν. Άλλωστε, δεν είναι Νο1 στις προτεραιότητες μου. Δεν θα αγόραζα κάτι με λιγότερο από 100 άλογα ή ατμοσφαιρικό βέβαια.
Arrow έγραψε:Απο περιέργεια, αμάξι με αυτόν τον κινητήρα δεν μπόρεσες να βρεις να οδηγήσεις? Ή δε κατάλαβα καλά?Το μοτερακι καλό είναι μωρέ, ροπατο.
Sent from hell >
Βέβαια του vag είναι πιο σύγχρονο, με χαμηλότερη κατανάλωση και πιο ραφιναρισμενο αλλά κλαιν
Ένα άλλο κακό της αντιπροσωπείας (αν πας με χρηματοδότηση) είναι τα επιτόκια. Ένα κλικ κάτω από τη χειρότερη της επικράτειας Toyota.
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)
Asimov, έπαιξες δίκαια, έλαβα πολύ σοβαρά την γνώμη σου αλλά οι Κορεάτες το τιμούν το χρήμα που παίρνουν.
Με γειες!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Θλίβομαι βέβαια που δεν προχώρησες σε αγορά του Kamiq, που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί ν'αγοράσει κάποιος (κατόπιν της αγοράς του Asimov ασφαλώς...
).Πέρα από την πλάκα, σε αγορά καινούριου πλέον, κοιτάς ψυχρά εξοπλισμό, χώρους και εγγύηση, και αγοράζεις αυτό με την καλύτερη τιμή, μάρκες κλπ ελάχιστη αξία έχουν και δεν κάνουν διαφορά για αυτοκίνητα πέριξ των 20Κ.
Σε πραγματική κανονική χρήση, όλα τους κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κουράζεις.
Σου υπογράφω πάντως πως θα σου λείψουν αρκετά από το Grand Vitara, αν και σε επίσης πάρα πολλά, το i30 είναι πολύ πολύ καλύτερο (ειδικά σε θόρυβο, άνεση και ασφάλεια και ασφαλώς κατανάλωση).
Για να δώσουμε στον Asimov και το δίκαιο που του αναλογεί, είδα Kamiq σε γκρι παστελ και προσωπικά θα ήταν η επιλογή μου σε αυτό το χρώμα. To οποίο χρώμα, δείχνει απαίσιο σε Karoq (το Karoq νομίζω είναι και το ασχημότερο των SUV της Skoda).

Για κάποιον που είναι στην αγορά για SUV, καλύτερα το Kamiq με καλύτερο εξοπλισμό, παρά το ακριβότερο T-roc.
Anonymous Founder έγραψε:Σου υπογράφω πάντως πως θα σου λείψουν αρκετά από το Grand Vitara
Ορατότητα ίσως, κίνηση εκτός δρόμου* - χωματόδρομοι είναι τα μόνα που θα μου λείψουν. Το αμάξι εδώ και 3-4 χρόνια δεν κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται, το κρατούσα αναγκαστικά λόγω χώρων.
*Όχι ότι έκανα τπτ τρέλα off roading αλλά σε κάποιες εκδρομές σε βουνά, χιόνια κτλ το γουστάραμε.
Από την άλλη, το i30 είναι εξαιρετικό vfm , ο εξοπλισμός είναι σε άλλο επίπεδο και το ότι είναι καλούτσικο σε όλους τους τομείς με καλύπτει 95%
Anonymous Founder έγραψε:Με γειες saxon_747!Αυτό το γκρι είναι με διαφορά το χειρότερο χρώμα
Θλίβομαι βέβαια που δεν προχώρησες σε αγορά του Kamiq, που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί ν'αγοράσει κάποιος (κατόπιν της αγοράς του Asimov ασφαλώς...).
Πέρα από την πλάκα, σε αγορά καινούριου πλέον, κοιτάς ψυχρά εξοπλισμό, χώρους και εγγύηση, και αγοράζεις αυτό με την καλύτερη τιμή, μάρκες κλπ ελάχιστη αξία έχουν και δεν κάνουν διαφορά για αυτοκίνητα πέριξ των 20Κ.
Σε πραγματική κανονική χρήση, όλα τους κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κουράζεις.
Σου υπογράφω πάντως πως θα σου λείψουν αρκετά από το Grand Vitara, αν και σε επίσης πάρα πολλά, το i30 είναι πολύ πολύ καλύτερο (ειδικά σε θόρυβο, άνεση και ασφάλεια και ασφαλώς κατανάλωση).
Για να δώσουμε στον Asimov και το δίκαιο που του αναλογεί, είδα Kamiq σε γκρι παστελ και προσωπικά θα ήταν η επιλογή μου σε αυτό το χρώμα. To οποίο χρώμα, δείχνει απαίσιο σε Karoq (το Karoq νομίζω είναι και το ασχημότερο των SUV της Skoda).
Για κάποιον που είναι στην αγορά για SUV, καλύτερα το Kamiq με καλύτερο εξοπλισμό, παρά το ακριβότερο T-roc.

Το καλύτερο (κι αφού είδα σχεδόν όλη την παλέτα σε αυτοκίνητα προς παράδοση...), και επιλογή μου, είναι το quartz grey και μετά ένα μπλε ελεκτρικ πολύ εντυπωσιακό (αλλά και λιγότερο διαχρονικό γι αυτό και δεν - ΕΕΠ και τα μεταλλικά όπως και όλα τα έξτρα χρεώνονται σε πολύ λογικές τιμές: 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά)
Ας είμαστε ψυχοπονιαρηδες, τζάμπα είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY