Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#542652 Έχουν γίνει ωραίες προτάσεις. Ας πω και εγώ την άποψη μου. Προσωπικά το hyundai μάλλον θα το απέρριπτα κυρίως για λόγους που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση του και πιθανή μεταπώληση. Ίσως εάν το έβλεπα σε άλλο χρώμα, να άλλαζα άποψη. Επίσης αυτό το παστέλ έχει άραγε την ίδια αντοχή με ενα μεταλλικό χρώμα μακροπρόθεσμα;

Mini, Bmw σειρά 2 και renault, θα τα είχα ως πρώτες επιλογές, με το leon να ακολουθεί. Για το clubman συμφωνώ :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Deleted User 1 έγραψε:Είναι μαουνίτσα λέμε. Βρες μια και θα καταλάβεις. Καμία σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου για BMW coupe. Πιο πολύ σε Mercedes (θου κύριε) φέρνει στο δρόμο. Δεν είναι τα 40-50 άλογα που θα της κάνουν τη διαφορά. Δεν της λείπει δύναμη.
Συμφωνώ στο ότι είναι μεγάλο αλλά μαούνα δεν είναι. Και λόγω μονώσεων, υποπλαισίων κλπ τα πρίμιουμ αυτοκίνητα μερικές φορές σε απομονώνουν τόσο καλά από τον έξω κόσμο που μοιάζουν αποστειρωμένα, και παρόλο που είναι και δυνατά και γρήγορα δεν βγάζουν συγκίνηση.
Δυστυχώς για να νιώσεις sensory overload σε καθημερινές ελληνικές συνθήκες θέλεις κάτι με όχι πάνω από 1300 κιλά, με 120-150 άλογα, χωρίς ηχομόνωση. Το κακό είναι ότι δεν θα έχει και αρκετά άλλα πράματα που θέλεις όπως παθητική ασφάλεια, ποιότητα κύλισης όπως αυτή που έχεις μάθει, γκατζετιές κλπ. Γιατί άμα έχεις μάθει στην πριμιουμίλα τότε πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να θυσιάσεις αρκετά. Είδες το i30Ν πως σου κακοφάνηκε;
Θέλει λίγο ακόμα ψάξιμο μέχρι να βρεις το σωστό συνδυασμό πολυτέλειας και οδηγικής ευχαρίστησης.
Το σωστό αυτοκίνητο είναι BMW Ε46 με 3000 κυβικά... σε καινούργιο. :iconcool:
Από χώρους σου κακοφαίνεται το Πόλο αλλά δεν σε ενοχλεί το μικρότερο Μινι.
Οπότε γιατί όχι, το Audi TT σου κάνει; Και αυτόματο και πριμιουμ και πιότητα και ξέρεις τη μάρκα και χωράει και 2+2 άτομα κι έχει και 4χ4 και δείχνει και μια χαρά.

Πάντως οι ανάγκες σου φαίνεται να μην περιλαμβάνουν χώρους. Που με κάνει να απορώ γιατί πήρες το Q5. Και γενικότερα για τα κριτήριά σου και κατά πόσον έχει νόημα το θέμα αυτό. Δηλαδή πέραν από το κουβέντα να γίνεται και να ακουστεί κάτι που ίσως δεν είχες σκεφτεί το θέμα είναι να βρεις ποιο σου κάνει κλίκ, κι όλα τα άλλα... (το ίδιο βασικά ισχύει για τα περισσότερα topics στο παρόν θέμα)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#542682 https://www.car.gr/15906579-audi-tts-5

Ανταλλαγή το Q5 να το παίρνει;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#542688 Αυτό ξαναπες το

https://www.car.gr/15903517-porsche-cayman-2-7
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542690 Ωραία όλα αυτά αλλά πρέπει να χεις κι ένα εταιρικό κουβαδάκι ή κάνα 2κυκλο για να έχουν νόημα. Δεν κάνουν για κάθε μέρα και όλες τις χρήσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Ωραία όλα αυτά αλλά πρέπει να χεις κι ένα εταιρικό κουβαδάκι ή κάνα 2κυκλο για να έχουν νόημα. Δεν κάνουν για κάθε μέρα και όλες τις χρήσεις.

Deleted User 1 έγραψε:H χρήση είναι απλή καθημερινή. Κάνω σύνολο 18-20.000χλμ το χρόνο. Κάθε μέρα κάνω 20χλμ Κηφισίας-Αλεξάνδρας-Πλ. Καραϊσκάκι-Λ.Αθηνών = τρελό πήξιμο, εξ' ού και η προτίμηση στο αυτόματο.
Οποιοδηποτε αυτοκινητο με πανω απο 100 αλογα ειναι υπερβολικο για αυτο.

Μηπως βολευει περισσοτερο ΜΜΜ για δουλεια και το κροκοδειλακι για γουστα και βολτες?
Ενταξει πρεπει να ξεβολευτεις λιγο αλλα, "no pain no gain" :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542693 Είπαμε θέλουμε αμάξι για όλες τις δουλειές. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ή σχεδόν καινούριο, με εγγύηση και δυνατό. Το πηγαινέλα στη δουλειά είναι η μία αλλά όχι μοναδική χρήση. Γι' αυτό το πηγαινέλα με νοιάζει το αυτόματο περισσότερο παρά τα άλογα. Αν δεν είχα αυτό το πηγαινέλα θα πήγαινα σε manual.

Πόρσε και ιστορίες δεν είναι για τα μούτρα μου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#542694 ΟΚ δεκτον. Απλα αμαξι με 300 αλογα σε καθημερινο μποτιλιαρισμα και το βεντιλατερ να βαρα υπερωριες 7 μηνες τον χρονο, ειναι...........καπως :lipsealed:

Τεσπα, στην θεση σου θα επαιρνα το Ν αλλα εμενα δεν με νοιαζουν τα πρημιουμ πλαστικα, κουμπια κλπ. Εσυ τωρα καλυτερα να κινηθεις στο Cupra
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542695 Γιατί τι θα πάθει στο μποτιλιάρισμα? Ρε σεις ξεκολλάτε. Ένα απλό αμάξι είναι σαν όλα τ' άλλα. Τι είναι δηλάδη τα 300 άλογα? Το Q5 μου δηλαδή με το πρόγραμμα απέχει ελάχιστα και δεν έχει μασήσει παρόλο που είναι και λεμόνι.

Εγώ σε πρώτη φάση θα κινηθώ σε κάτι που θα μπορέσω να οδηγήσω πρώτα γιατί αυτό είναι μεγάλο θέμα. Cupra βρίσκω. To Ν μου τα μασάνε από το Βασιλάκη και σπάζομαι. Δε μπορώ να παρακαλάω και να παω να δώσω 30Κ για γουρούνι στο σακί.

Αυτό εδώ δε μπορούσε να είναι νορμάλ και να μην έχει τις παπαριές τις Σνίτσελ που εκτοξεύουν την τιμή? :rant:

https://www.car.gr/14669883-mini-cooper-s-jcw-ac-schnitzer
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#542702 Ρε φίλε πραγματικά σε χαίρομαι!κι εγώ προσωπικά δεν βρίσκω λόγο Να δώσεις 30 χιλιάρικα για ένα αμάξι το οποίο θα χρησιμοποιείς και θα χαίρεσαι μόνο σε μια κυριακάτικη βόλτα ή σ ένα ταξίδι μια στο τόσο και να σε νοιάζει μη γράψει χιλιόμετρα για να το πουλήσεις μετά.Τ αμάξια είναι για να τα χαιρόμαστε κάθε μερα και να αγοράζουμε αυτό που μας κάνει τα κέφια και καλύπτει τις ανάγκες μας...και για να είμαι κι εντος θέματος , για μένα το Cupra είναι παρά πολύ καλή επιλογή !

< >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#542703 Κουκλάκι αφήσανε βλέπω το 205/45/17 στα λάστιχα παρά την κατά 75 άλογα αύξηση ιπποδύναμης. Πάντως αν δεν μπορείς να ξεπεράσεις την "φθήνια" στο εσωτερικό των Ν και Κουπρα, το Μινι είναι μάλλον η επόμενη εναλλακτική αφού από ότι βλέπω golf μεταχειρισμένο δεν υπάρχει και καινούριο φέρνουν μόνο το performance που ξεφεύγει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:https://www.car.gr/15906579-audi-tts-5

Ανταλλαγή το Q5 να το παίρνει;

• ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣΙ :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542706 Το Cupra μια χαρά το βρίσκω μέσα. Τουλάχιστον από το FR του Busso που έχω εικόνα και είναι στην ουσία ολόδιο. Αν έχει, δε, και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων είναι σουπερ. Θα κρατηθεί εύκολα φρέσκο για 4-5 χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι με DSG δύσκολα θα βρω κάτι εντός budget.