Anonymous Founder έγραψε:Μόνον 2 χρόνια δίνει κανονικά δηλαδή;To site λέει για επέκταση στα 4. Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό γίνεται μέσω ενός προγράμματος χρηματοδότησης της vw Bank. Θα μου απαντήσει στο td αν γίνεται και χωρίς
Anonymous Founder έγραψε:Το πλαίσιο δεν είναι πιο φαρδύ, το εμπρός μετατρόχιο είναι φαρδύτερο που μπορεί να προκύπτει και από τις ζάντες ξέρω-γω...Πλαίσιο είναι ίδιο. Για το μετατροχιο μου τα ζάλισε και ο πωλητής. Και μου είπε ότι έχουν διαφορά σε αυτό και τα μοντέλα με τον 3λιτρο κινητήρα. Ότι δηλαδή είδαν προβλήματα συμπεριφοράς στα "μικρά" και στο ν6 κάνανε βελτιώσεις.
![]()
Αναρωτιέμαι αν τα εμπρός ψαλίδια είναι διαφορετικά...![]()
Όσο για αυτή την ενίσχυση, θα μου έκανε εντύπωση να μην την έχει και το Nissan πλέον...
Obelix έγραψε:Μας τα κάνανε πεπόνια στο σεμινάριο για τις διαφορές navara και x class. Οι ουσιαστικές είναι τα μπλιμπλικια-οθονες και ότι είναι πιο φαρδύ το πλαίσιο και μια ενίσχυση στο σημείο που έχουν θέμα τα navara. Από κει και πέρα σε όσα έχω δουλέψει όλα, πρίζες κλιπς βίδες κλπ, είναι γιαπωνέζικα. Τα πιο πολλά εξαρτήματα το σήμα της Nissan έχουν πάνω.Obelix μπορείς να μου επιβεβαιώσεις το παραπάνω. Ότι δηλαδή το 3λιτρο έχει άλλο στήσιμο; Ή είναι μλκιες του πωλητή για να σπρώξει;
< Note >
< Note >
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας