red_monster έγραψε:Να φύγεις από ένα καλοσυντηρημένο μικρομεσαίο για να πας σε ένα άλλο μικρομεσαίο με παρόμοιους χώρους, ίδια ή χειρότερη αίσθηση και σκάρτα 50 παραπάνω άλογα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Η μόνη παράμετρος που έχει αλματώδη αναβάθμιση θα είναι η παθητική ασφάλεια
Κίκιζας . έγραψε:
'H oδηγησες αλλο αυτοκινητο, ή αυτο που σου εδωσαν ηταν ξεκ@λι@σμενο td/νοικιαρικο και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
Εχω οδηγησει δυο pre fl (ενα 180αρι με σπορ αναρτηση και 150αρι χλιδατο edition) και το fl 125αρι με 3κυλινδρο. Δεν παιζει αυτο που λες. Το τιμονι του γαμει, στο στριψιμο επισης. Η αναρτηση του χρειαζοταν να γινει ενα κλικ πιο σφιχτη (η σπορ) για να γινει σωστο αλλα και λιγοτερο ξερη απ' οτι ηταν, κατι που λυθηκε στο fl.
Hδη το 1,000αρι fl με την απλη αναρτηση, λειτουργουσε υποδειγματικα...
Τόσο roll στη στροφή, μόνο στη Νίτσα έχω δει... Αυτό δεν έχει να κάνει με λάστιχα, και αν τ' αμορτισέρ διαλύθυκαν τόσο σύντομα, άσ'το... μην το συζητάμε καν...
, έχοντας υπόψη το mk2, που ήταν και γαμώ τ' αμάξια (ξαναλέω, αν ξεχάσεις το γεγονός πως το 1,6 και προφανώς το 1,4 πατούσες γκάζι και δεν γινόταν και τίποτα το ιδιαίτερο
)... Περίμενα να οδηγήσω ένα mk2 με καλό γκάζι και οδήγησα ένα πικάσο με καλό γκάζι...
REALZEUS έγραψε:ι η Gulietta έχει πολύ καλύτερο body control. Τιμόνι σαν της 147 δεν έχει, αλλά κατά τα άλλα είναι καλύτερη-ταχύτερη, αν και πιο ουδέτερη (δεν γυρνάει κώλο σχεδόν με τίποτα).
I beg to differ!!!! Με το DNA στο D, μπορεί. Αν έβγαινε τελείως η |λογοκρισία|, το ESP, θα σου έλεγα!!

REALZEUS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Η Giulietta δε δίνει κανένα απολύτως κίνητρο απόκτησης ακόμα και στον πιο σκληροπυρηνικό αλφίστα.
Δίνει πολλά και το κυριότερο είναι ότι πηγαίνει και στρίβει καλύτερα από οποιοδήποτε αντίστοιχο. Τώρα αν η τιμή είναι απαράδεκτη και παίρνεις Leon με 50 άλογα παραπάνω, συμφωνώ μαζί σου και πάω κι εγώ στην Seat.![]()
mirage έγραψε:Δεν ξερω παιδες... Εχω οδηγησει πολλα Focus fl με διάφορα μοτορια και ολα ηταν μια χαρα στον δρομο. Βεβαια ειμαι γνωστη κουλομαρια.
< >

red_monster έγραψε:Να φύγεις από ένα καλοσυντηρημένο μικρομεσαίο για να πας σε ένα άλλο μικρομεσαίο με παρόμοιους χώρους, ίδια ή χειρότερη αίσθηση και σκάρτα 50 παραπάνω άλογα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Η μόνη παράμετρος που έχει αλματώδη αναβάθμιση θα είναι η παθητική ασφάλεια
markvag έγραψε:το 1,6 και προφανώς το 1,4 πατούσες γκάζι και δεν γινόταν και τίποτα το ιδιαίτερο
markvag έγραψε:I beg to differ!!!! Με το DNA στο D, μπορεί. Αν έβγαινε τελείως η |λογοκρισία|, το ESP, θα σου έλεγα!!
REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Βλέπω την Giulietta 170 να υπάρχει ακόμα κανονικά Μάρκο. Ο 150 δεν αντικατέστησε τον 170, αλλά τον 140. http://www.alfaromeo.gr/giulietta/super#powertrain

JasonLouk έγραψε:red_monster έγραψε:Να φύγεις από ένα καλοσυντηρημένο μικρομεσαίο για να πας σε ένα άλλο μικρομεσαίο με παρόμοιους χώρους, ίδια ή χειρότερη αίσθηση και σκάρτα 50 παραπάνω άλογα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Η μόνη παράμετρος που έχει αλματώδη αναβάθμιση θα είναι η παθητική ασφάλεια
+1. Για αυτο μίλησα εξαρχής για αλλαγή κατηγορίας αφου είναι να σπρωχτεί χρήμα.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]