Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#863457 Πήρε το μάτι μου για άτοκη χρηματοδότηση στην ψιτροεν! Το c3 aircross? Β
Καλούτσικη τιμή (25κ) το diesel με φορτωμένη έκδοση(μόνο αυτόματο λείπει)..
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#863465 Η αλήθεια είναι με βάζει και μενα σε σκέψεις μήπως αλλάξω το micra με το c3aircross.. Θέλω να πάω να του ρίξω μοα ματια για χώρους αν και μ ένα παιδί είμαι οκ αλλα με πλάνο για 2ο το micra θ αρχίσει να ζορίζει..
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Σε τουρμπατο αυτοκίνητο ή προσπέραση θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που θα σε ανησυχεί .

Με αυτόματο και 100 άλογα ακόμα και σε βουνό μπορείς να είσαι ταχύτερος της πλειοψηφίας αν το πατήσεις.

Σε εθνική επίσης δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, το τούρμπο θα κάνει αυτό που πρέπει με το ανάλογο κατέβασμα βεβαίως.

< >

Το τούρμπο δεν είναι κάτι το μαγικό. Το αυτοκίνητο έχει τις επιδόσεις της ισχύος του (τα άλογα είναι που μετράνε στην τελική: https://www.youtube.com/watch?v=u-MH4sf5xkY. Τα μικρά τουρμπάτα απλά ξεγελούν γιατί βγάζουν την ισχύ τους στις χαμηλομεσαίες και δεν θέλουν ξεζούμισμα στα κόκκινα. Τα 100 άλογα όμως είναι 100 άλογα (αν και πιο εύκολα προσβάσιμα σε έναν κινητήρα με τούρμπο).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:Το suv το θέλω για το ύψος γιατί το εξοχικό είναι στα κατσαβραχα και κάθε φορά φοβάμαι μην κολλήσω. Και σε κάτι περίεργες ανηφόρες/κατηφόρες που έχει η περιοχή θέλει πολύ προσοχή να μην βρει στο τελείωμα.

Το ύψος (ground clearance) πάντως δεν θα σε βοηθήσει, αν δεν υπάρχει πρόσφυση, οπότε εκεί ίσως θέλεις και τετρακίνηση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Μιλάμε για rebadged 2008 δεν ξερω που κολλάνε οι Ιταλοί.

Ναι μεν, αλλά με διαφορετικό μήκος μεταξονίου και στήσιμο. Οπότε μάλλον θα είναι αρκετά διαφορετικό στον δρόμο.

Ο dmitspan δεν νιώθει από οδήγηση, αν δεν θέλει ιταλικό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Asimov έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Honda jazz crossstar υβριδικό
Εξ όψεως δείχνει να καλύπτει όλο το πακέτο που έψαχνα

Οδηγικά όμως απογοητεύτηκα πλήρως. Πολύ μαλακό τιμόνι (μέτρια πληροφόρηση δηλαδή), μέτρια απόκριση στο γκάζι και αργή αλλαγή ταχυτήτων. Πάταγες δλδ τέρμα το γκάζι για άμεση επιτάχυνση και πρώτα έκανε ββββββουμ για ένα δευτερόλεπτο λες κι έμπαινε νεκρά και μετά έμπαινε η ταχύτητα. Αυτόματο κιβώτιο εννοείται
CVT δεν έχει αυτό; Τι περίμενες;

Όχι, δεν έχει καν κιβώτιο. Αλλά μην περιμένετε επιδόσεις από αυτά.