Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Κοιτάω κάτι android head units σε πρώτη φάση.

Τέρμα γκατζετια.

Νικο μηπως να κοιταγες κανα Αουντι σ3?

Τώρα είναι αργά.
Εγώ τον ξέρω αυτόν 12+ χρόνια.
Το έχει αποφασίσει.
Μπορεί να έχει ήδη αγοράσει το android head unit πριν πάρει το αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#453239 Θα φαω απευθείας ban αν πω οτι τα κριτήρια σου (δλδ γρηγορο sedan τετρακινητο απο 2010 και μετα) τα καλύπτει ακομη και το insignia opc?
Ξερω καμια σχεση με ολα τα υπόλοιπα απλα ειδα αγγελια στα 19 χιλιαρικα με 50.000 χιλιόμετρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
alexm έγραψε:Θα φαω απευθείας ban αν πω οτι τα κριτήρια σου (δλδ γρηγορο sedan τετρακινητο απο 2010 και μετα) τα καλύπτει ακομη και το insignia opc?
Ξερω καμια σχεση με ολα τα υπόλοιπα απλα ειδα αγγελια στα 19 χιλιαρικα με 50.000 χιλιόμετρα.

< >

Δεν θα φας warn για την πρόταση τόσο, όσο για τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα του ΟΠΣ.
Ταβάνι τα 2λτ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
alexm έγραψε: insignia opc

Εικόνα

Ειλικρινα απορω παντως. Εχουμε φορδ χιεσταΑΡΙΣΤΟ, Tolias-Kataramenos edition (το αναλογο του We are the world we are the children του tuning δλδ) που καθεται εδω και 5 χρονια, 580 αλογα στροφαλο -900 στον τροχο , που καθεται λεγω :adminpower: και περιμενει ( σαν τον Κθουλου του tuning δλδ) με τιμη 7 χιλιαρικα και κλειδι με μπρελοκ Αυρτουν Σιεννα στο χερι , και ακομα συζηταμε για αμαξια εταιρειας που βγαζει κλιματιστικα; :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Niko 7 χιλιαρικα εχει μονο το σκιαδιο συνοδηγου στο συγκεκριμενο, ακομα καθεσαι μωρε; :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Κοιτάω κάτι android head units σε πρώτη φάση.

Τέρμα γκατζετια.

Νικο μηπως να κοιταγες κανα Αουντι σ3?

Θα ρίξεις warn στον εαυτό σου?

< >

Εκει με καταντησατε,ακου ψαχνω ανδροιντ χεντ γιουνιτς.
Μπλοκε δισκατο εμπρος επρεπε να ψάχνεις. :rtfm:

Χαχα. Ε είμαστε και λίγο γκατζεντακιδες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:
alexm έγραψε: insignia opc

Εικόνα

Ειλικρινα απορω παντως. Εχουμε φορδ χιεσταΑΡΙΣΤΟ, Tolias-Kataramenos edition (το αναλογο του We are the world we are the children του tuning δλδ) που καθεται εδω και 5 χρονια, 580 αλογα στροφαλο -900 στον τροχο , που καθεται λεγω :adminpower: και περιμενει ( σαν τον Κθουλου του tuning δλδ) με τιμη 7 χιλιαρικα και κλειδι με μπρελοκ Αυρτουν Σιεννα στο χερι , και ακομα συζηταμε για αμαξια εταιρειας που βγαζει κλιματιστικα; :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Niko 7 χιλιαρικα εχει μονο το σκιαδιο συνοδηγου στο συγκεκριμενο, ακομα καθεσαι μωρε; :thumbsdown:

Ποιο λες μωρέ δε κατάλαβα τίποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#453251 Έχω ήδη ειδοποιείσει τον gianik να ανοίξει τον δρόμο ως το κοντινότερο ως προς τον dimviii νοσοκομείο. Να τον πεθάνετε θέλετε; :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#453252 :s_hang :s_hang :s_hang

Νικο περνα αυριο απο Πειραιως να το κλεισεις. :rtfm:

Κουπονι για -50% : Kamari4U
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#453257 8η σελίδα και ακόμη να προταθεί 4κίνητη Alfa Romeo Brera.
Αχ φόρουμ μου, πόσο άλλαξες. :(
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#453267 Ο Nikos! ψάχνει για ειδικό αυτοκίνητο. Ούτε η 159 (που είναι πάμβαρια και 3200 cc), ούτε μια 335iX κάνει για αυτόν τον ρόλο. Evo θέλει ο άνθρωπος. Επίσης συμφωνώ μαζί του ότι το κόκκινο είναι υπέροχο. Είναι εξωστρεφές αυτοκίνητο και γράφει ωραία το συγκεκριμένο χρώμα.

Εντελώς εκτός budget, αλλά δείτε τι θα βγάλουν οι Ιταλιάνοι: http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... 350-ippoys Νίκο μετά το Evo αυτήν πρέπει να πάρεις! Κι αν έχω τα χρήματα κι εγώ το ίδιο θα κάνω και ας μη γουστάρω τα τετρακούνητα! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Ο Nikos! ψάχνει για ειδικό αυτοκίνητο. Ούτε η 159 (που είναι πάμβαρια και 3200 cc), ούτε μια 335iX κάνει για αυτόν τον ρόλο. Evo θέλει ο άνθρωπος. Επίσης συμφωνώ μαζί του ότι το κόκκινο είναι υπέροχο. Είναι εξωστρεφές αυτοκίνητο και γράφει ωραία το συγκεκριμένο χρώμα.

Εντελώς εκτός budget, αλλά δείτε τι θα βγάλουν οι Ιταλιάνοι: http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... 350-ippoys Νίκο μετά το Evo αυτήν πρέπει να πάρεις! Κι αν έχω τα χρήματα κι εγώ το ίδιο θα κάνω και ας μη γουστάρω τα τετρακούνητα! :iconcool:

Ναι το είδα ότι βγάζουν τέτοια αμαξάρα. :inlove:

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#453315 δεν καλυπτει τα κριτηρια θυρων και ηλικιας , αλλα μια δοκιμη με ενα Ghibli του 93+ θα σου εδινε μια εμπειρια.... ξερεις αυτα με τα 320 αλογα 2λιτρο μπλοκε, εξαρι μηχανικο, κ.λ.π. δεν αστειευομαι απολυτα αλλα ετσι για να δεις κατι καλυτερο απο το Μ3 της εποχης και να απομυθοποιησεις οδικες συμπεριφορες....
Οι πισω χωροι χωρανε να πηγαινεις βολτα τα παιδια και θα τους αρεσει και το χλιδατο σαλονι.
εκανα φετος τα χλμ της εκδρομης στην Ιταλια με το 2.24v και συζηξ ξανενθουσιαστικε με τα απροβληματιστα 1300 χλμ. Του εβαλα πινακιδες αρχες οκτωβρη μετα απο τον περασμενο Δεκεμβρη που τις κατεθεσα...