Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339399 Καλά το συγκεκριμένο μπήκε ενδεικτικά από μένα. Δεν εξετάζω την αξία της αγγελίας όσο το συγκεκριμένο αμάξι με αυτή τη διαμόρφωση.

Αυτό πρέπει να έχει και πρόγραμμα γιατί νομίζω η κανονική απόδοση είναι στα 190hp/40nm. Γενικά έχει κάποια καλά XC60 αυτή τη στιγμή στο 45αρι που μάλλον είναι είτε δημοσιογραφικά είτε leasing του εισαγωγέα. Γλιτώνεις ένα 20αρι για αμάξι ούτε χρόνου με 5-10Κ χλμ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mcduck έγραψε:Υπάρχουν κάποια red flags με το συγκεκριμένο πάντως.
α) Δεν αναγράφονται τα χλμ.
β) 210 άλογα; Δε βγαίνει εργοστασιακό τέτοιο, άρα είναι με πρόγραμμα;
γ) Δύο από τις φωτό είναι "αρχείου".

Για να μην αναφέρουμε ότι είναι και 30-40% over budget... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Αφού σοβαρό αμάξι θέλει ο άνθρωπος με φυσική παρουσία (όγκος=αμαξάρα για τον πολύ κόσμο) συν σήμα (οκ δεν ανήκει στην γερμανική 3πλέτα που αναγνωρίζει ο μέσος έλλην τσομπάνης). Αυτό εκτός από το πλεονέκτημα αυτόματου+diesel (με επαρκή δύναμη), έχει και το πλεονέκτημα της μη 4κινησης που μειώνει κατανάλωση, συντήρηση, βάρος κτλ και το φέρνει πιο κοντά σε ένα αντίστοιχο σεντάν ή καραβαν.

Πλεονέκτημα η έλλειψη τετρακίνησης σε SUV? :s_wacko
Δεν βρίσκω τίποτα ιδιαίτερα καλό στο XC60 σε σχέση με τον premium ανταγωνισμό. Δεν είναι κακό φυσικά, αλλά ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339422 Γιατί εμείς (και το 99.9%) που την έχουμε τι την κάνουμε? Μόνο κόστος είναι.

Το βασικό καλό του Volvo είναι η τιμή. Το αντίστοιχο Mercedes με περισσότερα (λογικά) χλμ -->

https://www.car.gr/8605538-mercedes-benz-glc-250-amg-look-full-extra :svivhaha:

Που μπορεί να υστερεί το Volvo και πόσο ώστε να δικαιολογούνται αυτά τα +20Κ του Μερκ?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#339427 Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όμως την τετρακίνηση. Κρίμα να έχεις ψηλό αυτοκίνητο και να πηγαίνεις εκεί που πηγαίνουν οι "κούρσες" μόνον.

Για την τιμή δεν διαφωνώ. Γουστάρω κάτι τέτοια εναλλακτικά εργοστάσια (Volvo, Saab κλπ) επειδή παίρνεις παρόμοια πράγματα με την γερμανική τριάδα (και στην περίπτωση των Σουηδών παλιότερα απείρως ανώτερες επιδόσεις) με πολύ λιγότερα χρήματα. Ακόμα κι εγώ που αγαπώ την Saab όμως, ξέρω ότι η αντίστοιχη 325 είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το 9-3. Όμως η BMW κόστιζε και διπλάσια λεφτά ως μεταχειρισμένη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339456 Να τη χρησιμοποιήσεις πως ακριβώς? Έχεις υπόψη σου τι μπορείς να κάνεις με τις συγκεκριμένες 4κινήσεις και (κυρίως) τα συγκεκριμένα λάστιχα? Το μόνο που καταφέρνεις είναι απλά να μη σπινιάρεις και να ανέβεις καμιά ράμπα γλυστερή/βρεγμένη/ψιλοπαγωμένη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#339462 Δεν είναι και ιδιαιτέρως δύσκολο να βάλεις μια τετράδα M&S και να πας αρκετά μακριά από την άσφαλτο. Δεν χρειάζεται να έχεις Land Rover με 80-20 off-on, σαν το δικό μου. :lol: Κρίμα να καβαλάς τον δεινόσαυρο και να μην μπορεί να πατήσει χώμα! :svivhaha:

Δεν νομίζω ότι ο kon5 ενδιαφέρεται για off roading και Volvo. Μας το είπε ξεκάθαρα: Merc-BMW-Audi only!
Άβαταρ μέλους
By nass
Deleted User 1 έγραψε:Που μπορεί να υστερεί το Volvo και πόσο ώστε να δικαιολογούνται αυτά τα +20Κ του Μερκ?

8 χρόνια παλαιότερο μοντέλο - επίκειται αντικατάσταση
Βέβαια τα 20Κ της διαφοράς δεν τα αξίζει (όμως τα 66Κ του συγκεκριμένου GLC είναι εκτός πραγματικότητας (βασικά κάπου τόσο έχει καινούργιο) για μεταχειρισμένο, μόνο για να αποφύγει κανείς τις μεγάλες λίστες αναμονής του μοντέλου)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339476 Με μια πρόχειρη ματιά το συγκεκριμένο πρέπει να φλερτάρει με τα 75-80Κ ως καινούριο άρα ίσως δεν είναι τόσο εκτός πραγματικότητας τα 66Κ που ζητάει. Βέβαια είναι πολλά τα χλμ για την ηλικία του. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#339480 €60Κ έχω προσφορά για GLC 250 (όχι D) χωρίς δέρματα-οροφή-parktronic-ηλεκτρικά καθίσματα και συν Off-road engineering+μεταλλικό χρώμα.
Αντε να πηγαίνει 70Κ με αυτά, με το που βγαίνει από την πόρτα της έκθεσης -20% --> €56Κ συν 51Κ χλμ.... τρελλό νούμερο τα 66Κ... κάπου 10Κ κάτω έπρεπε να το δίνει.
Οπότε XC60 45K ή GLC 250 56K ?

(Highjack το νήμα του kon5 :oops: )
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339482 Έκανα ακριβώς τη διαμορφωσή του στο configurator και βγαίνει 75Κ ακριβώς αν είναι όντως σωστό το σύστημα της merc.gr. Οπότε πες με εκπτώσεις σέα μέα κτλ το παίρνεις με 72-73Κ με κλειδί στο χέρι. Νταξ...θα μπορούσε να το χει 62Κ να το δώσει 60Κ. Ξαναλέω βέβαια είναι ύποπτα πολλά το χλμ για 13 μηνών αμάξι.

Εγώ πάντως ΧC60 με 45Κ. Μ' αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά κι ας είναι παλιότερο. Έχει καλές και ουσιώδεις αναβαθμίσεις με τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#339526 Σε ελεύθερο επαγγελματία ιατρο συμφέρει. Όλα μπαίνουν στα έξοδα. Παίζουν και προσφορές (σε σχέση με αγορα) σε BMW audi mercedes volvo., αφού αγοράζουν πολλά μαζεμένα. Αν δεν γνωρίζει ο λογιστής σου γνωρίζουν οι εταιρίες.. Δεν δεσμεύεις το κεφάλαιο, σου το μίσθωμα πάει στα έξοδα, πάγια εξοδα(λάστιχα τέλη συντήρηση) και μπόνους μεικτή ασφάλεια, δεν μένεις χωρίς αυτοκίνητο ποτέ. Αξίζει να το δεις αν σε συμφέρει!

< Note >