Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#32247 Αφου εχει ενα ηδη γιατι να παρει και δευτερο ο άνθρωπος.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By dstou
#32260 Οκτάβια, απορώ για το δίλημμα να πάρει κάποιος κάτι δύο φορές, όταν μάλιστα έχει σκεφτεί κάμποσες φορές να δώσει το 'μεγάλο΄που είναι σχεδόν σε ακινησία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#32292 Το ένα είναι το 6, το άλλο θα είναι το 7. Το ένα είναι tsi βενζίνη, το άλλο tdi diesel. Το ένα είναι της συζύγου και σπάνια το οδηγώ και το άλλο θα είναι δικό μου.

Αλλά από πρακτικής άποψης το octavia είναι καλύτερο, σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#33695 Εγώ βλέπω ότι πιο πολύ κλείνεις προς το γκολφ.Και εγώ αυτό προτείνω κυρίως λόγω ευελιξίας στην πόλη αλλά και ελάχιστα καλύτερης ηχομόνωσης,ειδικά στο diesel που σου δίνουν.
Η κύρια διαφορά είναι στο χώρο αποσκευών ο οποίος δε θα σε καλύψει αν θες να πας ταξίδι ή βόλτα τα παιδιά και θες όλο τον εξοπλισμό :lol: .Για αυτές τις περιπτώσεις έχεις τη bmw.
Δηλαδή για να επιλέξεις το octavia πιστεύω ότι θα πρέπει να έχεις πάρει απόφαση να δώσεις τη bmw αλλιώς είναι πλεονασμός να επιλέξεις 2ο,καθημερινό ένα μεγάλο αυτοκίνητο για το χώρο αποσκευών του και να χάσεις τα υπόλοιπα.

Εdit.Κάτι ακόμα.Βλέπω ότι η octavia έρχεται με τα 105 άλογα και 5άρι κιβώτιο ενώ στο γκολφ πρόσθεσαν επιπλέον έκδοση με 110 άλογα και 6άρι. Ψάξτο βέβαια αν θες την octavia τελικά μήπως την έχουν φέρει και αυτή με το νέο συνδυασμό μη σε πάρω στο λαιμό μου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#33704 Πιστευω Octavia θα παρει λογω χωρων.