Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By nass
#175981 Και τι έκαναν τελικά ? Δεν μπαίνει ? :hmmm:
(Φαντάζομαι η λέξη-κλειδί είναι "εργοστασιακό" δηλ. να μην μπορεί να διαπιστωθεί η προέλευση του προγράμματος)

Αντίστοιχα η BMW με τον ίδιο κινητήρα σε 100,150,200,250,... :lol: ίππους έχει κάνει τα κλειδώματα της αρκούδας και αναγκάζονται οι κακόμοιροι οι Σνίτσελ να βάζουν παράλληλα εγκεφαλάκια :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#175997 nass, έχουν βρει πλέον τρόπο να ξεκλειδώνουν τα νέα μοτέρ και να κάνουν ότι θέλουν. Οι παράλληλοι εγκέφαλοι (σνίτσελ κλπ) φέρνουν αποτέλεσμα μετά τα 80χλμ (απ ότι θυμάμαι) ενώ με πρόγραμμα σε όλο το φάσμα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#177238 Fiesta κι εσείς;
Ace, κάνατε παραγγελία ή έχουν αυτοκίνητα στο τελωνείο; Τελικά 14.200 κόστισε; Για Trend (λευκό) μου είπαν 13.000 και ότι σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερη τιμή (+5 χρόνια εργ. εγγύηση + συναγερμό, αισθητήρες). Τι παραπάνω έχει το Titanium;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Asimov έγραψε:Fiesta κι εσείς;
Ace, κάνατε παραγγελία ή έχουν αυτοκίνητα στο τελωνείο; Τελικά 14.200 κόστισε; Για Trend (λευκό) μου είπαν 13.000 και ότι σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερη τιμή (+5 χρόνια εργ. εγγύηση + συναγερμό, αισθητήρες). Τι παραπάνω έχει το Titanium;

Δεν έχουν εκτελωνιστεί ακόμα, πιθανώς είναι κάπου Πάτρα (?) ή υπάρχει και στην Αθήνα αντίστοιχος χώρος ? Πραγματικά δεν ξέρω, μου είπαν ότι θέλει 10 μέρες για να γίνει όλη η διαδικασία, που περιλαμβάνει εκτελωνισμό, άδεια, πινακίδες, και τα διάφορα μάντζαλα-τζάτζαλα μέχρι να έρθει στην έκθεση. Πήγε 14.500€ τελική με το κλειδί, MY16, με αρκετά δωράκια, με περίπου 1300€ συνολική έκπτωση.

Titanium έχει παραπάνω: ζάντες, σαλόνι με επενδύσεις, δερμάτινα χειριστήρια, clima, ηλεκτρικά όλα, LED μπρος-πίσω και εστιασμένα διπλά φώτα, μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη, και κάτι άλλα ψιλά, αξίζει νομίζω τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#177313 Εμένα μου είπαν +1000 ευρώ για την titanium.
Τελική μου έδωσαν 13.200+140 (έξοδα προετοιμασίας). Μετά μπήκαν στην καρτέλα μου, είδαν ότι είμαι πελάτης κλπ (έχω πάρει από αυτούς 2 Focus και κάνω όλα τα service) και το 13.200+140 έγινε 13.000, όλα μέσα, με υπόσχεση και για πιο κάτω
"γιατί αν παραγγείλετε μέχρι τέλος του άλλου μήνα, θα μας βοηθήσετε να πιάσουμε τους στόχους της χρονιάς" :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#177326 Υποθέτω σε απλό χρώμα ? Γιατί το candy blue και το candy red είναι +700€ στη τιμή, βάλε και το 1000ρικο διαφορά Trend με Titanium, άρα σωστά καταλήγουμε εκεί. Και τώρα ξαναβλέπω και τις εκδόσεις 100-125-140 (ένα 1000αρικο διαφορά έκαστη από την προηγούμενη) και πριζώνομαι για το πρόγραμμα :superman:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#177329 Σε λευκό. Δεν είναι χωρίς επιβάρυνση, αλλά δεν είναι και 700 ευρώ.