Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By drdino
#264521 To φοράει στο δεξί.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#265162 Σε κανένα σημείο δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια είτε στη Σαρδηνία είτε σε ό,τι είχε να κάνει με την Tui-Thomson. Την εταιρεία την είχα ξαναδοκιμάσει και είχα μείνει ικανοποιημένος, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και θα την ξαναδοκιμάσω.

Για μένα η Νάξος είναι από τα καλά νησιά και από τη Σαρδηνία (όση γνώρισα) καλύτερη σε πολλά και πολύ πιο συμπυκνωμένη, δεν πρέπει να κάνεις πολυήμερες εκδρομές για να γυρίσεις το νησί. Αν είναι να κάνω πάω Κρήτη που έχει και κοπέλια και φαί και πιοτί κλπ κλπ όλα καλύτερα (αν δεν παινέψεις τον τόπο σου...)

Δεν ξέρω τι ζητάει ο καθένας από τις διακοπές του αλλά η έντονη ζωή, κλαμπάκια, ποτάκι, γκομενάκια κλπ για μένα είναι τα προς αποφυγήν (καλά, τα γκομενάκια δεν με πειράζουν :innocent: ) Οι επόμενες διακοπές μου τέλος Αυγούστου περιλαμβάνουν παραθαλάσσια φάρμα σε σπιτάκι ή σκηνή, χωρίς ηλεκτρικό και χωρίς τρεχούμενο νερό 1χλμ από το πλησιέστερο κατοικημένο μέρος. Ησυχία, θάλασσα, άστρα, καλή παρέα, ψησταριά, κρασάκια.... και τα παιδιά να αλωνίζουν.
Άβαταρ μέλους
By nass
sknipper έγραψε:Για μένα η Νάξος είναι από τα καλά νησιά και από τη Σαρδηνία (όση γνώρισα) καλύτερη σε πολλά και πολύ πιο συμπυκνωμένη,

Και για μένα η Νάξος :thumbsup: Εννοούσα ότι "γενικά" θεωρείται κάπως πιο δευτεροκλασσάτη σε σχέση με τα "βαριά ονόματα".
Άβαταρ μέλους
By nass
#265349 ΟΚ. Στενοί γλυστεροί επαρχιακοί αλλά τίποτα το ζόρικο. Πρακτικά πας παντού με άσφαλτο ή έστω καλό χώμα. Και μία καλή στροφοδιαδρομή (Απείρανθος-Μουτσούνα :metalo: )
Δεν έχουν και πολλή κίνηση
Γενικά η Νάξος για "οικογενειακές" διακοπές, καλή θάλασσα, καλό φαί :eat: λέει με 1000. Οποιος θέλει νυχτερινή ζωή κτλ. απέναντι στην Πάρο :rtfm:
(Απλά αποφεύγεις τον άξονα Χώρα-Αγ. Αννα)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#265366 +1 για τη Νάξο, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι πολύ συμπαθητική :s_thumbsup
Λόγω ενος φεστιβάλ έχω βρεθεί 3 φορές, πέρασα πολύ καλά :s_music
Άβαταρ μέλους
By Chris
#281016 Τρεις μερες το 15αυγουστο, προσγειωση μοναχο, διαμονη σαλτσμπουργκ-ινσμπρουκ (κυριως). Καμια προταση? Μεχρι στιγμης εχω σταμπαρει σπηλια Eisriesenwelt, ελπιζω να μη λιωνουν οι σταλακτιτες το καλοκαιρι, και neuschwanstein castle. Κατι αλλο που δεν πρεπει να χασω? (Δεν ξερω αν προλαβω βεβαια)

Edit ο kilomeater προτεινε ηδη μια 10αδα διαδρομων που αξιζουν στην αυστρια
Άβαταρ μέλους
By gianik
#284684 Εχει κανεις εμπειρια απο ενοικιαση αυτοκινουμενου;
Θελει η :inlove: να παμε ενα 4-5ημερο , ετσι για την εμπειρια..
Απο καποια sites που ειδα φτανει το 150αρι ανα ημερα ενοικιασης .. :oops:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#284754 Corto λαμβανει; over.... :hmmm: