- 29 Μαρ 2016, 17:28
trident1971 έγραψε:Καπου εκει σερβιρουν κοκκορα. Πριν την Τραχεια με τα ωραια ψωμια και τυρια.
Τι ευλογημενη διαδρομη, εκει μετα το Κολιακι, οταν αρχιζει η φιδοκατηφορα για Διδυμα καταλαβα τι σημαινει brake fade και πηγε το stool στην καλτσα...
Ο κόκκορας (ο αλανιάρης) είναι μετά την Τραχειά.
Έχει πολύ καλό φαϊ εκεί (είναι παμπάλαιο το μαγαζί), όπως και σε ένα χωριό (ορεινό) λιγό πιο πριν στη διασταύρωση, τον Καρατζά, όπου αν φας στη χασαποταβερνα του χωριού μια φορά θα το θυμάσαι για πάντα.
Η φιδοκατηφόρα πλέον έχει καταργηθεί (εκτός αν πας Δίδυμα/Σαλάντι που και πάλι καλύτερα να κάνεις το γύρο). Το βουνό απο πάνω (μεγαλοβούνι στα ντόπια, όρος Δίδυμον επισήμως) είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου και έχει (κλασσικά) Πρ.Ηλία με θέα να κάτσεις να ζωγραφίζεις χάρτες και ραδιοφάρο για τα αεροπλάνα (ετσί και περάσει φάντομ σε τσουρουφλάει από τα καυσαέρια).
Όσο για τα φρένα... ένα θα σου πω: Δοκίμασε το ίδιο με σκαθάρι του '64 με ταμπούρα χωρίς υποβοήθηση μπρος πίσω και αν δεν γίνεις καλύτερος άνθρωπος στο τέλος να μου τρυπήσεις τη μύτη!
Όποιος ενδιαφέρεται για μονοήμερη ή ΣΚ προς τα κάτω (Ερμιόνη Π-Χέλι) ευχαρίστως να τον κατατοπίσω για τα αξιοθέατα και τα αξιοφάγωτα!

Αν είμαι και κάτω μπορεί να τον πάω, αν είναι γενναίος και βόλτα με το εν λόγω sedan deluxe σκαθάρι...
(Αρκεί να μην είναι πολύ τρέντης γιατί έχω ένα θεματάκι στη σχετική ενημέρωση...

)
.. ___
../ ___ \
(O\ | /O)