Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#424371 Ωραιες παραλιες, ωραιο ορεινο κομματι, γραφικο Μπατζι, γραφικη χωρα, κακο φαγητο.

Εχω γραψει ενα αναλυτικό review περσυ.

Μερικες φωτος μου εδω: Άνδρος

edit: βρήκα και το τι ειχα γραψει περσυ

viewtopic.php?f=17&t=1338&hilit=%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82&start=195#p280926
Άβαταρ μέλους
By axel12p
xenos έγραψε:Μου έχουν πει για τη διαδρομή ότι είναι τρομερή, αλλά και ότι το ποτάμι είναι τρελά παγωμένο. :lipsealed:
θά θελα να κάνω τη διαδρομή οικογενειακώς, όταν μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά.

Το ποτάμι είναι τρελά παγωμένο μόνο στα σημεία που υπάρχουν οι πηγές (λίγο πάνω από το Γλυκή). Σε όλο το υπόλοιπο μήκος του η θερμοκρασία είναι νορμάλ, ειδικά για καλοκαίρι ήταν ότι πρέπει. Έχω την εντύπωση ότι ο Βοϊδομάτης για παράδειγμα είναι αρκετά πιο παγωμένος.

Μια και αναφέρθηκες στα παιδιά, όταν είχαμε πάει εμείς, είχαμε συναντήσει οικογένεια Γάλλων με τα παιδιά τους, όπου το μικρότερο πρέπει να ήταν 2-3 χρονών, γαντζωμένο στην πλάτη του πατέρα του. Η φάση είναι πως σε κάποιο σημείο που είχαμε ψιλο κολλήσει επειδή ήταν δυνατό το ρεύμα, αυτός μας βοήθησε να περάσουμε. Τα παιδιά του και η γυναίκα του εννοείται πως πέρασαν το σημείο στο χαλαρό :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#424421 Όλη η διαδρομή απο τις πύλες του άδη ειναι ξέβαθη (το καλοκαίρι πάντα μιλάμε) και το νερό σε καμία περίπτωση δεν ειναι παγωμένο, προσωπικά θα μου άρεσε αν ήταν και λίγο πιο κρύο. Μόνο προς τα κάτω κρυώνει αλλά τπτ φοβερό. Αν μπεις μεσα στον παραπόταμο βέβαια, το δαγκώνεις, αλλά μετράει :lol:

Στην παρέα είχαμε και μικρά παιδάκια πάντως, αυτά μείνανε με τους γονείς αρκετά πίσω αλλά δεν υπήρχε θέμα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
bibendum έγραψε:Ωραιες παραλιες, ωραιο ορεινο κομματι, γραφικο Μπατζι, γραφικη χωρα, κακο φαγητο.

Εχω γραψει ενα αναλυτικό review περσυ.

Μερικες φωτος μου εδω: Άνδρος

edit: βρήκα και το τι ειχα γραψει περσυ

viewtopic.php?f=17&t=1338&hilit=%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82&start=195#p280926

Ευχαριστώ!Είχε χωματοδρομους για τις παραλίες?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#425874 Δεν είναι κακή η παραλία Κορινού. Το αβαθές λίγο μ ενοχλεί αλλά οκ

Έχει τπτ για εξόρμηση εδώ γύρω; Σκέφτομαι για καμιά βόλτα στον Όλυμπο. Μέχρι ποιο σημείο μπορείς να ανέβεις;
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι κακή η παραλία Κορινού. Το αβαθές λίγο μ ενοχλεί αλλά οκ

Έχει τπτ για εξόρμηση εδώ γύρω; Σκέφτομαι για καμιά βόλτα στον Όλυμπο. Μέχρι ποιο σημείο μπορείς να ανέβεις;

Από,Σβορώνο Κατερίνης φύγε για Ελασσόνα. Σκοτεινά Φωτεινά και Άγιος Δημήτριος τα χωριά μέσα στο βουνό, στροφοδιαδρομη. Ταβέρνες.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι κακή η παραλία Κορινού. Το αβαθές λίγο μ ενοχλεί αλλά οκ

Με το αυτοκίνητο φτάνεις μέχρι τα Πριόνια, από εκεί και πέρα μπορείς να κινηθείς με τα πόδια είτε προς την κορυφή (κάποιο από τα καταφύγια), είτε προς το Λιτόχωρο, μέσω του φαραγγιού του Ενιπέα.
Θα σε συμβούλευα να κάνεις το δεύτερο (ως ένα σημείο τουλάχιστον), καθώς έχει και σημεία με νερά στα οποία μπορείς να βουτήξεις.
http://faretra.info/2015/08/23/farangi-enipea-olimpos-monopatia-theon/

Από Κορινό θα μπορούσατε να πάτε και μια εκδρομούλα προς Βεργίνα (περίπου 40 λεπτά απόσταση), αν θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

Αν κινηθείς προς την διαδρομή του blackpug, ίσως αξίζει μια επίσκεψη για φαγητό και στο Λιβάδι, όπου από όσο γνωρίζω έχει καλά κρέατα.

Οι θαλάσσες γενικά είναι καλύτερες όσο κατεβαίνεις προς Πλαταμώνα. Να σημειώσω επίσης πως αξίζει μια επίσκεψη και στο χωριό του Παλιού Παντελεήμονα, είτε για την βόλτα απλά, είτε σε συνδυασμό με φαγητό.

Καλά να περνάτε! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#425906 Δίον αν ενδιαφέρεστε για αρχαιολογικούς χώρους

< >
Άβαταρ μέλους
By DAP
#425913 Νταχτιρντινε η οποιος αλλος Βορειος μπορει για δωστε στο παλληκαρι τη διαδρομη που καναμε σε κεινη την "παγκοσμια"(!!!) συναντηση στο Λιτοχωρο...
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#426297 Απο εξοδο Λεπτοκαρια ανεβηκαμε για Καρυες; και λιγο πριν στριψαμε αριστερα και βγηκαμε παλαιο Πανελεημωνα

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#426374 Κάναμε περατζαδα στην Παραλία Κατερίνης. Τίγκα στο ανατολικό πλοκ. Μέχρι και μαγαζιά έχουν ανοίξει. Αισθάνθηκα ξένος, δεν ξέρω. Δεν νομίζω πως μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η κατάσταση