Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#422391 2 και βραδιαζει. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#422430 Περι Ναξου νομιζω Χαλκί και Φιλότι ειναι τα χωρια στην ενδοχωρα που έχουν καλές ταβέρνες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#422476 Μπράβο ρε bibendum. Χαλκι είχαμε φάει ασύλληπτο κρέας. Το μπιφτέκι ακόμα το θυμάμαι.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#422486 Πραγματικά ομως, Ναξο μου χε μείνει κι εμένα ποσο καλό φαγητό είχαμε πετυχει.

Να άλλαξε τόσο δραματικά αυτά τα χρόνια?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#422489 Εμείς πέρσι πήγαμε, όπου κι αν φάγαμε ήταν τέλεια, εκτός από το κέντρο που ήταν μέτρια.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#422532 Ναι γενικά λίγες οι παραφωνίες. Και εμένα με έστειλαν σε ένα χωριό που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει, σε συγκεκριμένο μαγαζί και ήταν πολύ καλό. Αλλά απείρανθο απαράδεκτα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#422549 Εστειλα εχτες την αδερφη μου στο τυπογραφειο και μου ειπε "το φαγητο ηταν χαλια"
Άβαταρ μέλους
By xenos
bibendum έγραψε:Εστειλα εχτες την αδερφη μου στο τυπογραφειο και μου ειπε "το φαγητο ηταν χαλια"

Επειδή πάω κάθε φορά, όπως και αυτή (τελευταία) θα σου πω το εξής. Το φαγητό εκεί πλέον είναι σχετικά ποιοτικό, λίγο (μικρές μερίδες) και αν όχι ακριβό, τουλάχιστον υπερεκτιμημένο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#422808 Busso o ειδικος...

Την εχω και εγω στη λιστα αν προκυψει καμια αδειουλα αρχες Σεπτεμβρη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Με αδειούλες τον σεπτέμβρη δε πάμε μπροστά ομως

ποιον Σεπτεμβρη,και τον Αυγουστο και τον Ιουλιο και τον Ιουνιο.Εγαμηθηκε στις διακοπες.Ουτε ο Κοβαθε ετσι. :x