Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#49311 Έχω σκεφτεί τα πάντα για το δικό μου road trip, κι ας μη βρω ποτέ αρκετά λεφτά ή χρόνο να το κάνω. Το σημαντικότερό μου πρόβλημα ήταν πως θα αγοράσω και θα πουλήσω αυτοκίνητο μόλις φτάσω αμέρικα και αμέσως πριν φύγω. Ο drifter το έχει λυμένο αυτό, με τον κολλητό να μένει εκεί μόνιμα.

Σκέψου ότι με την πρότασή μου θα κάνεις το road trip με ροζ κάμπριο κάντιλακ '66 αντί για γκρι φορντ μοντέο '13.

Μετά ο κολλητός θα το πουλήσει χαλαρά, δε θα έχει 2 μέρες χρόνο όπως ο υποθετικός chris ώστε να το σκοτώσει και να χάσει κάνα χιλιάρικο και θα έχετε χρεωθεί βενζίνες, ασφάλεια και τη διαφορά στις τιμές. Αν είστε και λίγο κωλόφαρδοι θα βγάλετε και λεφτά με την αγοραπωλησία.

Εγώ φαντάσου για την υποθετική περίπτωση που το κανονίσω αναγκαστικά θα αγοράσω τόσο ερείπιο που μετά θα το δώσω για σκραπ. Εσύ και μάστανγκ παίρνεις αν έχεις αρκετό κεφάλαιο, και ένα μήνα μετά θα πάρεις πίσω τα περισσότερα στη χειρότερη περίπτωση
Άβαταρ μέλους
By gianik
Chris έγραψε:Έχω σκεφτεί τα πάντα για το δικό μου road trip, κι ας μη βρω ποτέ αρκετά λεφτά ή χρόνο να το κάνω...

Respect Χρηστο.. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#49329 Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος τώρα να ψαχτούμε, κι ο κολλητός δεν σκαμπαζει τπτ απο αμάξα.
Αυτό έχει κι ένα νόημα αν κάνεις κανα μήνα road trip, τώρα θα κοστίσει μαλλον δυσανάλογα πολλά.

Θα του πω πάντως να εχει το νού του, αν σκάσω κι εγώ μύτη μήπως το μοντάρουμε. Μας προέκυψε εντελώς στα ξαφνικά, εσύ το ετοιμάζεις καιρό :lol:

@μιραγκε
http://www.deetjens.com/

εδώ θα σε κοιμήσω :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#49335 Για νοικιασμα κοιτα στο kayak για τις μερες που θες. Επισης βαλε τον κολλητο που ειναι Μουρικα πρωτο οδηγο και εσενα δευτερο. Πες του να παρει κανα τηλ να ρωτησει ποσο θα κοστισει ετσι ενοικιαση και ποσο με εσενα πρωτο οδηγο. Οπως ειπε και ο gts full ασφαλεια στο αμαξι για εσενα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By GTS
#49337 Ο φιλος σου δεν εχει αμαξι στο Χιουστον? Αν όχι μαλλον θα είναι από τους λιγους.

Αν δεν χρειαζεσαι αυτοκινητο στο Χιουστον μολις φθασεις κοιτας προσφορες online. Τις ασφαλειες και τα εξτρα τα προσθετεις όταν παραλαμβανεις. Αν χρειαζεσαι κλεινεις για όταν φθασεις στο αεροδρομιο. Κλεινεις το φθηνοτερο που θα βρεις και σου κανει για το ταξιδι (Μαλιμπου ή παρομοιο).
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#49362 Εχει ενα χρεπι για να πηγαινει σουπερμαρκετ. Τοσο χρεπι που λεγαμε μα καβατζωσουμε το CRV της κοπελιας του, αλλα φοβαται να της το αφησει :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#49364 Οπως λεει κ ο Σεφερλης ... Το νου σουυυυυυυυυυυυ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#50009 Ασχετο , η visa μου που εχω σε ισχυ για τις ΗΠΑ , αλλα ειναι επικολλημενη στο διαβατηριο μου το Ελληνικο που εχει ληξει , ισχυει;
Άβαταρ μέλους
By GTS
giannik1977 έγραψε:Ασχετο , η visa μου που εχω σε ισχυ για τις ΗΠΑ , αλλα ειναι επικολλημενη στο διαβατηριο μου το Ελληνικο που εχει ληξει , ισχυει;

Ναι, θα παρεις μαζι σου και το ληγμενο. Αλλα νομιζω ότι εχει καταργηθεί πια η βιζα για Ελληνες οποτε αδιαφορο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Δεν εχει καταργηθει, πρεπει να βγαλεις ηλεκτρονικη

Δεν είναι βιζα νομιζω, αλλα καποιο online registration που πρεπει να κανεις πριν ταξιδεψεις. Για δωσε περισσοτερες λεπτομέρειες. Αν ισχυει μονο για ένα ταξιδι δεν είναι βιζα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
giannik1977 έγραψε:Ασχετο , η visa μου που εχω σε ισχυ για τις ΗΠΑ , αλλα ειναι επικολλημενη στο διαβατηριο μου το Ελληνικο που εχει ληξει , ισχυει;

Όπως σου έγραψαν ναι, αλλά καλό θα ήταν να μην την έχουν τρυπήσει μαζί με τις άλλες σελίδες του διαβατηρίου, αν τις έχουν τρυπήσει.

Για την ακρίβεια η ESTA (η ηλεκτρονική που λες) και η Β1 (φαντάζομαι τέτοια έχει επικολλημένη) είναι διαφορετικού τύπου VISA.
Η ESTA έχει 2ετή ισχύ (λήγει όμως μαζί με το διαβατήριο) και max παραμονή 3 μήνες
Η Β1 δεκαετή και max παραμονή έως 6 μήνες (το αποφασίζει ο τύπος στην υποδοχή :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By mjacob
GTS έγραψε:

Δεν είναι βιζα νομιζω, αλλα καποιο online registration που πρεπει να κανεις πριν ταξιδεψεις. Για δωσε περισσοτερες λεπτομέρειες. Αν ισχυει μονο για ένα ταξιδι δεν είναι βιζα.

Τυπικά μάλλον έχεις δίκιο, καθότι ESTA κάνεις όταν είσαι στο Visa Waiver Program.
Αλλά δεν ισχύει για ένα μόνο ταξίδι.