- 16 Ιούλ 2017, 17:49
Έφερα λάδι απο ενα στενό συγγενή μου στη Μεσσηνία που μας δίνει απο το δικό του περιορισμένης ποσότητας, αυτό δεν το βρίσκεις σε σούπερ μάρκετ ούτε Ελλάδα. Για το μέλι παρομοίως. Btw χαλαρά τρώμε 2x 17ρηδες μέσα σε ενα έτος, χωρίς τηγάνισμα, αλλά αυτό γιατι η γυναίκα μου μαγειρεύει πολυ και ελληνικά πχ λαδερά ταψιού κτλ, σαλάτες .
Επίσης έφερα και πράγματα που είτε δε βρίσκεις καθόλου σε ίδια ποιότητα (πχ γίγαντες φακές κτλ 3Α ελληνικές) είτε κάποια που βρίσκεις αλλά πολυ ακριβότερα ( πχ βρίσκεις καφέ λουμιδη το μικρό σακουλάκι αλλά έφερα τις μεγάλες συσκευασίες απο Σκλαβενίτη :-)
Τόση πληρότητα στο αμάξι στο πορτ μπαγκαζ δεν είχε ξαναγίνει, ειχα γεμίσει και την παραμικρή κοιλότητα με σακουλάκια .. ούτε που ξέρω για τι βάρος μιλάμε, έβγαζα εδώ πέρα για ωρα. (Η πλάκα με το C5 ειναι οτι δεν κάθεται η ανάρτηση ποτέ με το βάρος και πάντα σε οπτικους ελέγχους το αμάξι φαίνεται ξεφορτωτο) .
Σε αλλά νέα.... ναι για μενα ειναι "καλό χειμώνα" πλέον... αύριο πάω στο γράφειο έπειτα απο 3εβδομαδες άδειας , θα λείψω μόνο μερικές ημέρες για τη μετακόμιση και τέλος.
Έριξα έναν ύπνο με πάπλωμα το πρωί, μούρλια :-)