Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#289319 Επισης η Αντιπαρος εχει παιξει παρα πολυ εφετος.

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#289336 Ήρθα λουτρά αιδηψού. Άμμο που θα βρω παραλία; Είμαστε καλομαθημένοι... Θέλουν και καστράκια οι μικρες.
Πρώτη μέρα Αγιο Νικόλαο πήγα και μόνο βότσαλο είδα. Και κάτι σα πλάκες μπετό :)
Άβαταρ μέλους
By skous
#289340 Κοντά μάλλον, καλή ποιότητα αμμουδιάς (χρυσαφένια κλπ) πουθενά... ΙΣΩΣ έχει στα Ήλια.
100% έχει στο κλαμπ μεντιτερανά (προς Αγιο Γιώργιο), έχει ενα καλο μπιτσόμπαρο παραδίπλα.
Sarmas golden beach i kapws etsi

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#289501 Gianik στο Ξυλοκαστρο εχετε θεμα με τις τσουχτρες?
Εδω στο Δερβενι φετος δεν εχουμε ενα κανει ενα μπανιο της προκοπης γιατι εχουν πλακωσει πολλες τσουχτρες.
Πριν 12 χρονια με ειχαν τσιμπησει 2 ταυτοχρονα και με ειχε ακουσει ολο το χωριο.

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#289560 Έχει μια μικρή παραλία με άμμο κάτω απο το.. Δημαρχείο στα λουτρα Αιδηψού. Παραδίπλα απο το κτήριο των δημοτικών λουτρών. Και τρέχουν και θερμά νερά απο τα βράχια...

Φέτος πήγα και δυο φορές στο Πόζαρ για καλοκαιρινή δροσιά, φουλ στα... ιαματικά δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By famas
#289567 Το πρώτο καλοκαίρι που είχα πάρει το φοκους είχα πάει Αιδιψο με κοινωνικό τουρισμό. Fail επιλογή λόγω των καπη που αλωναν την πόλη. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα. Με είχε δυσκολέψει και το πάρκινγκ. Ευτυχώς στο Ποζαρ δεν έχω τέτοια θεματα.

.
Τελευταία επεξεργασία από famas και 15 Αύγ 2016, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
glf έγραψε:Έχει μια μικρή παραλία με άμμο κάτω απο το.. Δημαρχείο στα λουτρα Αιδηψού. Παραδίπλα απο το κτήριο των δημοτικών λουτρών. Και τρέχουν και θερμά νερά απο τα βράχια...

Αν εννοείς το σημείο αυτό, έχω την εντύπωση πως τα νερά δεν τρέχουν από τα βράχια στη θάλασσα, αλλά από σωλήνες που έρχονται απ'τα λουτρά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#289593 Τα πάντα όλα και κινέζικο ταχυφαγειο και εμπόριο κοσμημάτων
Εικόνα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#289704 Αυταααα...ενα ωραιο 7ήμερο σε Νάξο και Σαντορίνη εφτασε στο τέλος του ..

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By gianik
Focusman91 έγραψε:Gianik στο Ξυλοκαστρο εχετε θεμα με τις τσουχτρες?
Εδω στο Δερβενι φετος δεν εχουμε ενα κανει ενα μπανιο της προκοπης γιατι εχουν πλακωσει πολλες τσουχτρες.
Πριν 12 χρονια με ειχαν τσιμπησει 2 ταυτοχρονα και με ειχε ακουσει ολο το χωριο.

.

Ναι φετος ειχε αρκετες. Μια τσιμπησε την αδερφη μου , μας ακουσαν μεχρι την Ακρατα....
Άβαταρ μέλους
By glf
#290203 Πήγα σήμερα στην παραλία στα Ελληνικά, μετα τις Γούβες, μια ώρα απο Αιδηψό.
Τι ωραίο μέρος ιδίως για παιδιά.
Άμμος που δε βαθαίνει, έχει φαγητό και μινι μάρκετ.
Εκεί έπρεπε να είχαμε κλείσει..
Άβαταρ μέλους
By rocsta
fot έγραψε:Επιστρέφω με λίγα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν για την Λευκάδα.
Αρχικά να αναφέρω πως ήταν η πρώτη φορά που πήγα εκεί και εντύπωση μου έκανε το σύνολο Βλάστηση- βουνά - θάλασσα.
Εντύπωση μου έκαναν οι δρόμοι, τους οποίους περίμενα λίγο καλύτερους για ένα νησί το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Με λίγη προσοχή -το βράδυ κυρίως- δεν είναι τραγικά.

+1
Θέε μου τι θέα σε τιρκουάζ και πράσινο από ψηλά. :inlove:
Εικόνα

fot έγραψε:Μικρός γιαλός: μέτρια -σε σχέση με τις άλλες- παραλία. Ταβερνούλες που πρέπει να αξίζουν αλλά γεμίζει σχετικά εύκολα με κόσμο και δυσκολεύεσαι να βρεις μέρος.

Εμείς πήγαμε στο μπαρ του ξενοδοχείου san nicolas στην άκρη του λιμανιού και ήμασταν άρχοντες. Αν θες, έδινες και 5 ευρώ για ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα-πισίνα. Τα νερά ήταν μαγικά πάντως και ήμασταν σχεδόν μόνοι μας και μιλάω για 15Αύγουστο έτσι;
Πισίνα ΣΕ ΛΕΩ
Εικόνα

fot έγραψε:Τέλος άφησα την καλύτερη αλλά και πιο επικίνδυνη παραλία όπου δεν προτείνω να κατεβείτε αλλά το κάνετε είναι ρίσκο και δική σας ευθύνη:
Εγκρεμνοί :inlove:

Δυστυχώς το καραβάκι δεν πήγε εκείνη τη μέρα που το πήραμε εμείς λόγω κύματος. Το να κάνουμε κατάβαση με 3 καλομαθημένες κιουρίες δεν έπαιζε, οπότε next time για εμένα :(

fot έγραψε:Νομίζω πως την δυτική και νοτιοδυτική πλευράτου νησιού -με εξαίρεση το κύμα που σηκώνει- την αγάπησα.
Θα ξαναπήγαινα για να ξαναφάω σε ορισμένες ταβέρνες, οι οποίες βρίσκονται στο λινκ που έδωσε ο ντρίφτερ, για να πάω στο φάρο (δεν πρόλαβα :thumbsdown: ) και για να κατέβω πόρτο κατσίκι και γκρεμνούς. Με ένα καφέ και αρκετό νερό.

+1, μόνο που εγώ αγάπησα ακόμα και το κύμα όπου μπαίναμε μέσα σαν τον Μίτς Μπιουκάνον με την action cam και μας μπουρδούκώναν τα κύματα σαν χαζά.
Πχ Μεγάλη Πέτρα:
Εικόνα

REALZEUS έγραψε:Δημήτρη το 2008 που πήγα την μεγάλη ημερήσια βόλτα με το καράβι (στάση σε Π. Κατσίκι και Εγκρεμνούς για βουτιές, Κεφαλλονιά για φαγητό το μεσημέρι και στον γυρισμό μπάνιο στον Σκορπιό) ήταν η καλύτερη μέρα μου στην Λευκάδα (γενικά :inlove: ). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, ΠΡΕΠΕΙ να πας! :metalo:

famas έγραψε:Εγώ που είχα πάει το 2013 θεωρώ ότι δν αξιζε. Δεν κάθεται πολύ το καράβι να το ευχαριστημένος σε κάθε παραλία. Στον σκορπιό τι να δεις από μακρυά; Το κότερο του Ρώσου π.χ.

Για την μίνι κρουαζιέρα έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν μου αρέσει γενικά καθόλου ο χαμός που γίνεται στα μεγάλα αυτά καράβάκια των 500 ατόμων. Αν είχε κάτι των 30-50 θα το προτιμούσα σαφώς. Αν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι (που λόγω κύματος δεν μπορέσαμε) σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα επίσης. Στο Φισκάρδο ήταν μαγικά, αλλά μία βόλτα μίας ώρας τί να σου κάνει; Επίσης στην παραλία της Ιθάκης ήταν εκπληκτικά τα νερά για μπάνιο. Όσο για τον Σκορπιο, παρ' όλο που δεν επιτρέπουν την προσέγγιση στον καλό κόλπο για μπάνιο όπως παλιότερα, είναι εντυπωσιακό το σχήμα του νησίου. Ένιωσα ένα δέος βλέποντας το τεχνητά καταπράσινο νησί και ακούγοντας κάποια ιστορικά στοιχεία.

rx8_drifter έγραψε:Η καλύτερη ώρα είναι αργά το απόγευμα, το ίδιο και για Πόρτο Κατσίκι. Εχουν φύγει οι ορδές, η ζέστη δεν είναι αφόρητη και απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα :s_yes

Ακριβώς! Και υπενθυμίζω ότι μιλάω για ultra high season. Φτάσαμε Πόρτο Κατσίκι 17:30, παρκάραμε δίπλα στη σκάλα άρχοντες, κατεβήκαμε, στήσαμε ομπρέλα στο καλύτερο σημείο (χωρίς φουλ βότσαλο δηλαδή) και κάναμε τη μπανάρα μας.
Εικόνα
Ακολασία η φάση... :s_hang

rx8_drifter έγραψε:Αγιοφίλι δίπλα απ την Βασιλική επίσης τοπ αλλά δυστυχώς η παραλία είναι μικρή και δεν είναι για high season

Ό,τι έγραψα για το Κατσίκι. Φτάσαμε 17:30, και παρκάραμε δίπλα στο κατέβασμα άρχοντες. :s_yes Κατασκηνώσαμε δίπλα στο βράχο και κυριλένκο κάναμε και πάλι τη μπανάρα μας. Επειδή Αγιοφύλλι πηγαίνουν πολλοί με καραβάκι από Βασιλική και μετά τις 18:00 ερχόταν το καραβάκι και τους γύριζε πίσω, φωναζαμε σαν τα χαζά "ΕΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ" :s_biggrin .

Τελευταίο και καλύτερο απ' τα αξιοθέατα άφησα το Φάρο. Είναι κανά 25' από Πόρτο Κατσίκι. Εμείς φύγαμε 20:00 από πάρκιγκ Πόρτο Κατσίκι και προλάβαμε ίσα ίσα το ηλιοβασίλεμα. Jimny με 4 άτομα μέσα να πηγαίνει αέρα στις κλειστές στροφές, δίπλα μας αρκετές φορές γκρεμός, αλλά απ' την ώρα που μπήκαμε στο αμάξι, δεν μπορούσες να πάρεις το βλέμμα σου απ' το πορτοκαλί της δύσης. Έχοντας πια οπτική επαφή με τον ίδιο τον Φάρο, αρχίζει και παίζει τυχαία απ' το usb το perfect color με το γαμιστερό σαξοφωνάκι https://www.youtube.com/watch?v=raK2GNAFhJY. Ε εκεί νομίζω ήταν η στιγμή που ένιωσα περισσότερο από κάθε άλλη ότι ήταν η διαδρομή, η ουσία της βόλτας και όχι η άφιξη στον προορισμό. Τη βγάλαμε έξω με λίγα λόγια :s_inlove . Κάτι χαζοχαρούμενες φάτσες που πριν 30' αναρωτιούνταν "θα προλάβουμε ρε μλκ ή θα δούμε πίσσα σκοτάδι;" πλέον ήταν απλά αποσβολωμένες, λες και ήμασταν στην άκρη της Γης. Ήμασταν στην άκρη της γης, ναι. :s_roses