.
.
glf έγραψε:Έχει μια μικρή παραλία με άμμο κάτω απο το.. Δημαρχείο στα λουτρα Αιδηψού. Παραδίπλα απο το κτήριο των δημοτικών λουτρών. Και τρέχουν και θερμά νερά απο τα βράχια...

Focusman91 έγραψε:Gianik στο Ξυλοκαστρο εχετε θεμα με τις τσουχτρες?
Εδω στο Δερβενι φετος δεν εχουμε ενα κανει ενα μπανιο της προκοπης γιατι εχουν πλακωσει πολλες τσουχτρες.
Πριν 12 χρονια με ειχαν τσιμπησει 2 ταυτοχρονα και με ειχε ακουσει ολο το χωριο.
.
fot έγραψε:Επιστρέφω με λίγα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν για την Λευκάδα.
Αρχικά να αναφέρω πως ήταν η πρώτη φορά που πήγα εκεί και εντύπωση μου έκανε το σύνολο Βλάστηση- βουνά - θάλασσα.
Εντύπωση μου έκαναν οι δρόμοι, τους οποίους περίμενα λίγο καλύτερους για ένα νησί το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Με λίγη προσοχή -το βράδυ κυρίως- δεν είναι τραγικά.

fot έγραψε:Μικρός γιαλός: μέτρια -σε σχέση με τις άλλες- παραλία. Ταβερνούλες που πρέπει να αξίζουν αλλά γεμίζει σχετικά εύκολα με κόσμο και δυσκολεύεσαι να βρεις μέρος.

fot έγραψε:Τέλος άφησα την καλύτερη αλλά και πιο επικίνδυνη παραλία όπου δεν προτείνω να κατεβείτε αλλά το κάνετε είναι ρίσκο και δική σας ευθύνη:
Εγκρεμνοί![]()
fot έγραψε:Νομίζω πως την δυτική και νοτιοδυτική πλευράτου νησιού -με εξαίρεση το κύμα που σηκώνει- την αγάπησα.
Θα ξαναπήγαινα για να ξαναφάω σε ορισμένες ταβέρνες, οι οποίες βρίσκονται στο λινκ που έδωσε ο ντρίφτερ, για να πάω στο φάρο (δεν πρόλαβα) και για να κατέβω πόρτο κατσίκι και γκρεμνούς. Με ένα καφέ και αρκετό νερό.

REALZEUS έγραψε:Δημήτρη το 2008 που πήγα την μεγάλη ημερήσια βόλτα με το καράβι (στάση σε Π. Κατσίκι και Εγκρεμνούς για βουτιές, Κεφαλλονιά για φαγητό το μεσημέρι και στον γυρισμό μπάνιο στον Σκορπιό) ήταν η καλύτερη μέρα μου στην Λευκάδα (γενικά). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, ΠΡΕΠΕΙ να πας!
famas έγραψε:Εγώ που είχα πάει το 2013 θεωρώ ότι δν αξιζε. Δεν κάθεται πολύ το καράβι να το ευχαριστημένος σε κάθε παραλία. Στον σκορπιό τι να δεις από μακρυά; Το κότερο του Ρώσου π.χ.
rx8_drifter έγραψε:Η καλύτερη ώρα είναι αργά το απόγευμα, το ίδιο και για Πόρτο Κατσίκι. Εχουν φύγει οι ορδές, η ζέστη δεν είναι αφόρητη και απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα![]()

rx8_drifter έγραψε:Αγιοφίλι δίπλα απ την Βασιλική επίσης τοπ αλλά δυστυχώς η παραλία είναι μικρή και δεν είναι για high season
Κατασκηνώσαμε δίπλα στο βράχο και κυριλένκο κάναμε και πάλι τη μπανάρα μας. Επειδή Αγιοφύλλι πηγαίνουν πολλοί με καραβάκι από Βασιλική και μετά τις 18:00 ερχόταν το καραβάκι και τους γύριζε πίσω, φωναζαμε σαν τα χαζά "ΕΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ"
.
. Κάτι χαζοχαρούμενες φάτσες που πριν 30' αναρωτιούνταν "θα προλάβουμε ρε μλκ ή θα δούμε πίσσα σκοτάδι;" πλέον ήταν απλά αποσβολωμένες, λες και ήμασταν στην άκρη της Γης. Ήμασταν στην άκρη της γης, ναι.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]