Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288787 Μυκονος , Μαιος 1998, εκδρομη μεσω ΔΑΠ. Παντειου.....περασαμε υπεροχα , νομιζω μονο τετοια εποχη καταλαβαινεις κ ζεις αυτο το νησι. Γεματο μονο φοιτητες ηταν...

Stefan
Λυπαμαι μονο για τους εργαζομενους..Οι επιχ/τιες χρονια τωρα εχουν χεστει στα φραγκα....
Άβαταρ μέλους
By g8777
#288788 http://www.protothema.gr/greece/article/598546/-giati-i-mukonos-ehase-xafnika-to-metro-/

Περιττω να αναφερω για τον ΠΡΙΑΠΙΣΜΟ που μου προκαλουν αυτοι οι επικηδειοι. :lol:

Οι πρωκτεργατες του lifestyle ανακαλυψαν τη χυδαιοτητα. :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
bibendum έγραψε:Μηπως αλλαζει η φαση οποτε οι μεταβατικες σεζον ειναι προβληματικες επι τουτου;

Πιθανό. Χρειάζεται reset το νησί όπως και να χει.

gianik έγραψε:
Stefan
Λυπαμαι μονο για τους εργαζομενους..Οι επιχ/τιες χρονια τωρα εχουν χεστει στα φραγκα....

Μην τους κλαις ιδιαίτερα. Οδηγός στο Belvedere έχει βγάλει 4Κ tips από μέσα Μαϊου μέχρι σήμερα. Εγώ κι εσύ πόσους μήνες θέλουμε να τα βγάλουμε αυτά? Βέβαια ρεπό μετά βίας 1-2 το μήνα αλλά όλα τα πράγματα σ' αυτή τη ζωή έχουν και το τίμημά τους.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Nikos! έγραψε:Το μόνο που είχα ακούσει για τον Αγ. Προκόπιο είναι ότι έχει ένα έλος εκεί και μυρίζει άσχημα, οπότε δε το δοκίμασα καν. Πολλοί λένε ότι είναι μεγάλο αρνητικό αυτής της περιοχής και γιαυτό άλλαξα τη κράτησή μου στη Πλάκα. Τελικά μας βγήκε σε καλό. Περάσαμε τέλεια.

Έχει αλυκές κατά το πάρκινγκ μεριά και όταν ο αέρας είναι κατάλληλος σου ρχεται μια "δροσιά" που και που.
Φέτος ήταν περισσότερο έντονο, οπότε και κάναμε οικονομία στο αποσμητικό :lol:
Καλά κάνατε μιας και η Πλάκα είναι και αυτή καλή.

Άλλο αρνητικό ήταν το πολύ αυτοκίνητο ΚΑΙ φέτος. :s_cry Ευτυχώς έχω την καβάτζα μου στο "άγνωστο" πάρκινγκ της Αγίας Άννας και βρίσκω να το χώσω.

Εικόνα
και παπάκια έχουμε λέμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#288807 Διερευνώ επιλογές στις μικρές ανατολικές κυκλάδες. Εχετε άποψη για Σχοινούσα και Δονούσα ? Ισως παίξει κάτι σαν Κουφονήσια-(Σχοινούσα|Δονούσα)-Αστυπάλαια. Με 2 παιδιά 10-7 ετών.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Red Garland έγραψε:
Nikos! έγραψε:Το μόνο που είχα ακούσει για τον Αγ. Προκόπιο είναι ότι έχει ένα έλος εκεί και μυρίζει άσχημα, οπότε δε το δοκίμασα καν. Πολλοί λένε ότι είναι μεγάλο αρνητικό αυτής της περιοχής και γιαυτό άλλαξα τη κράτησή μου στη Πλάκα. Τελικά μας βγήκε σε καλό. Περάσαμε τέλεια.

Έχει αλυκές κατά το πάρκινγκ μεριά και όταν ο αέρας είναι κατάλληλος σου ρχεται μια "δροσιά" που και που.
Φέτος ήταν περισσότερο έντονο, οπότε και κάναμε οικονομία στο αποσμητικό
Καλά κάνατε μιας και η Πλάκα είναι και αυτή καλή.

Άλλο αρνητικό ήταν το πολύ αυτοκίνητο ΚΑΙ φέτος. :s_cry Ευτυχώς έχω την καβάτζα μου στο "άγνωστο" πάρκινγκ της Αγίας Άννας και βρίσκω να το χώσω.

Εικόνα
και παπάκια έχουμε λέμε :rtfm:

Πιτα το νησί αυτές τις μέρες...Σήμερα Έχω κάνει το σκούτερ gs1200adv... μικρή Βίγλα έφτασα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Red Garland έγραψε:άσε, ψάχνω εισιτήριο να κατέβω και για αύριο λέει έχει μόνο στα γόνατα του καπετάνιου :tomato:

Τώρα που κοίταξα έχει ρε με το δελος επτάμισι το πρωί

Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nass έγραψε:Διερευνώ επιλογές στις μικρές ανατολικές κυκλάδες. Εχετε άποψη για Σχοινούσα και Δονούσα ? Ισως παίξει κάτι σαν Κουφονήσια-(Σχοινούσα|Δονούσα)-Αστυπάλαια. Με 2 παιδιά 10-7 ετών.

Ωραία είναι αλλά όταν πήγα εγώ ήταν δύσκολο να πάρεις αυτοκίνητο. Καταρχάς δεν υπάρχει βενζινάδικο στα Κουφονήσια (στα άλλα δεν ξέρω αλλά δε νομίζω) και κατά δεύτερον δε χωράει το καράβι περισσότερα απο 2-3 αμάξια. Μπορεί να έχει αλλάξει το πράμα βέβαια...

Επίσης, δεν είχε οργανωμένες παραλίες -> παίρνεις ομπρελες, ξαπλώστρες, καρέκλες μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
bujinkan έγραψε:
Red Garland έγραψε:άσε, ψάχνω εισιτήριο να κατέβω και για αύριο λέει έχει μόνο στα γόνατα του καπετάνιου :tomato:

Τώρα που κοίταξα έχει ρε με το δελος επτάμισι το πρωί

Έχει μόνο high speed vip. Blue star μόνο από Κυριακή απόγευμα, όλα τα άλλα φουλ, το τσέκαρα και με πρακτορείο και από το site.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#288831 Βρε σου λέω έχει ...εβαλα ένα άτομο δεν ξέρω αν.ειστε παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#288832 Τώρα ξαναεβαλα και δεν έχει ..πριν είχε

Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#289298 Νάξος πρέπει να έχει της μόδας φέτος. Έχει η ξαδέρφη μου έναν οικισμό με βίλες στην Πλάκα κ τις νοικιάζει 1.000-1400 € τη μέρα (τη μία παρακαλώ, όχι όλες μαζί :lol: )... :lipsealed: έπαθα πλάκα όταν το άκουσα, υπάρχουν τέτοιες τιμές :lipsealed: :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#289299 Ελεύθερη η ξαδέρφη σου; :iconcool: :lol: :lol: Εμ, αν η ξαδέρφη έχει οικισμό :omg: :omg: :omg: , πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα τα δώσουν. Σε όποιο νησί κι αν ήταν.... Άσχετο, αλλά ξέρω τουλάχιστον 100 άτομα που πήγαν ή είναι στη Νάξο. Μοιράζουν δωρεάν φαγητό φέτΟ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dodger έγραψε:Ελεύθερη η ξαδέρφη σου; :iconcool: :lol: :lol: Εμ, αν η ξαδέρφη έχει οικισμό :omg: :omg: :omg: , πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα τα δώσουν. Σε όποιο νησί κι αν ήταν.... Άσχετο, αλλά ξέρω τουλάχιστον 100 άτομα που πήγαν ή είναι στη Νάξο. Μοιράζουν δωρεάν φαγητό φέτΟ; :lol:

Νοτιοπροαστίτισσα :lol: , παντρεύτηκε πριν 2 μήνες :lol: