Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By dimik
gianik έγραψε:Εμεις φετος, πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα , θα κανουμε την κλασσικη διαδρομη:
Ξυλοκαστρο (γονεις) , Κυλληνη( ξενοδ) , Υπατη Λαμιας( πεθερικα), διαμονη 1 εβδομαδα σε εκαστη περιοχη......

Παρόμοιες διακοπές κάνω τα τελευταία 5 χρόνια....

Μια εβδομάδα Δ.Μακεδονία στο πατρικό και άλλη μια Λαμία στα πεθερικά :lol:
Πέρυσι που ετοιμαζόμουν μια φορά κι εγώ να πάω εξωτερικό μας το ακύρωσαν τα capital controls :rant:

βέβαια τα καθημερινά μπάνια μετά την δουλειά και κάτι 3ήμερα εδώ δεν τα μετράω :oops:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#246944 Ε, λογικό δεν είναι να μην μετράνε τα τελευταία; Αλλιώς εδώ θα έπρεπε να γράφω και για τα ΣΚ στο... Καβούρι και την Βουλιαγμένη!
Και μετά όποιος... κέρδιζε, θα πήγαινε στον τελικό για το ποιος έφαγε τα περισσότερα... παγωτα!
:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Deleted User 1 έγραψε:7-8 μέρες τον Ιούλιο Χανιά στο εξοχικό

χμμμ αυτο δεν το εχεις αναφερει ξανα... του θειου; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#246952 Του συχωρεμένου του παππού ειναι. Ο θείος ήταν αδερφός του παππού. Δεν το χω αναφέρει γιατί έχω να πάω 4 ή 5 χρόνια. Δυστυχώς όσο απίστευτα όμορφα και να είναι, δε βολεύει καθόλου. Σε μία τυπική ημέρα διακοπών πρέπει να κάνεις 150χλμ μινιμουμ και να φας 2 ώρες στο δρόμο. Οι γονείς μου από τότε που βγηκαν στη σύνταξη πάνε 1,5-2 μήνες κάθε χρόνο. Μία καλοκαίρι και μία για ελιές αλλά εκείνοι μένουν και μέσα και δεν τους ενοχλούν οι αποστάσεις.

Φέτος όμως θα το προσπαθήσω να πάω. Έχω και κάτι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά που θέλω να εκμεταλλευτώ, συν ότι έχει ψηθεί και η παρέα που πολλοί εξ αυτών δεν έχουν ξαναπάει Κρήτη. Πραγματικά μαγευτικό μέρος.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 18 Απρ 2016, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
bibendum έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:7-8 μέρες τον Ιούλιο Χανιά στο εξοχικό

χμμμ αυτο δεν το εχεις αναφερει ξανα... του θειου; :shifty:

:innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα μετακινήθηκε στην σωστή ενότητα. [Admin]

FYI δεν φαίνεται καθόλου ωραίο να διορθώνει ένας mod ή admin τον άλλον. Μπορείτε να συνεννοηθείτε εσωτερικά ή να μην γράψετε τίποτα αφήνοντας απλώς ένα link.

Τώρα για τις διακοπές εξαιρουμένων κάποιων ολιγοήμερων στα εξοχικά δικό μου και της :inlove: , είναι στη μέση και ένας γάμος στο Αγρίνιο όπου βαριέμαι τρομερά να πάω και είναι μες στη μέση του Αυγούστου. :protest:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#246970 Γλασκώβη τον Αύγουστο, το πολύ μέχρι Βάρκιζα-Λουτράκι τα υπόλοιπα καλοκαιρινά ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Anonymous Founder έγραψε::dizzy:
Δεν πρόκειται για κάποια "διόρθωση" ούτε για κάποιο "λάθος".

σκατα τα εχεις κανει ολα, τι δεν υπαρχει λαθος πλακα μας κανεις;
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#247035 Εμεις θα είμαστε κάνα μηνακο Κυκλάδες (μάλλον Μήλο, Πάρο,Αμοργό ή/και Σαντορίνη), άλλον εναν σχεδόν Εύβοια και Λευκάδα στα κουμπαρια μας και τελείωμα στα ένδοξα βουνά του Καρπενησίου........
Ποσο γαμαει να μη δουλευεις!!
Σκέφτομαι να παραιτηθω μετα την άδεια.........
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Ε, λογικό δεν είναι να μην μετράνε τα τελευταία; Αλλιώς εδώ θα έπρεπε να γράφω και για τα ΣΚ στο... Καβούρι και την Βουλιαγμένη!
Και μετά όποιος... κέρδιζε, θα πήγαινε στον τελικό για το ποιος έφαγε τα περισσότερα... παγωτα!
:s_tongue

Πάντως αν θες την συμβουλή μου παγωτό μην φας ακόμα, είναι τα περσινά, μετά το Πάσχα έρχονται τα φρέσκα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#247120 Φετος με βλέπω να τη βγαζω στο Περιστερι τον Αύγουστο.

.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Deleted User 1 έγραψε:Σε ένα χωριο στην μέση του πουθενά ονόματι Ντερές ή αλλιώς Μαρκουλιανά, καθώς εκεί μένουν μόνο Μαρκουλάκηδες.

Δυστυχώς δε βολεύει καθόλου εκεί που είναι, τουλάχιστον για νέους ανθρώπους που θέλουν να βγαίνουν τα βράδια, γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες και αρκετά επικίνδυνες.

Είναι κλασική βόλτα μου με το ποδήλατο ο Ντερές (όταν θέλω ανηφόρες :iconcool: ), έχει και άλογα. Πράγματι δεν είναι για πέρα-δώθε αλλά ο Πλατανιάς δεν είναι και πολύ μακριά. Το σπίτι στο χωριό της γυναίκας μου είναι ακριβώς στη διασταύρωση για Ντερέ από παλιά εθνική :)