Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By g8777
#415797 Οπωσδήποτε με προστασία UV. Δεν παίζουμε πλέον με αυτά. Αν δεν θες να ξηλωθεις με λύσεις τύπου Terranation κοίτα στο Praktiker

https://www.praktiker.gr/m/c/ompreles-paralias-444
Άβαταρ μέλους
By xenos
#415801 praktiker είναι λίγο μακρυά μου. Του τζάμπο θα ναι τελείως μούφες; Το φοβάμαι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#415802 Με την μηχανή θα πας. Στο γυρισμό θα είσαι σαν τον Δον Κιχώτη. Τζάμπο ούτε απ έξω μην πας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:praktiker είναι λίγο μακρυά μου. Του τζάμπο θα ναι τελείως μούφες; Το φοβάμαι. :hmmm:

Πήγαινε δες δεν χάνεις τίποτα, η δική μου και UV προστασία έχει και χοντρές γεροφτιαγμένες σωληνώσεις και θήκη μεταφοράς.
Άβαταρ μέλους
By xenos
g8777 έγραψε:Με την μηχανή θα πας. Στο γυρισμό θα είσαι σαν τον Δον Κιχώτη.

Σωστό κ αυτό. :lol: Εννοείται με το μηχανάκι θα πάω.

dimik έγραψε:Πήγαινε δες δεν χάνεις τίποτα, η δική μου και UV προστασία έχει και χοντρές γεροφτιαγμένες σωληνώσεις και θήκη μεταφοράς.

Πως σκατά να αξιολογήσω μια ομπρέλα ρε γμτ; :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#415807 Καλά δεν θα της δώσεις και TUV, δες κατασκευή και πανί σε συνδυασμό με τιμή και είσαι οκ.
Συνήθως έχει κάποια ανοικτή για να δεις από κάτω ποσο γεροφτιαγμένη είναι.

Με την θήκη την βάζεις στην πλάτη και φεύγεις
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#416592 Πευκοχωρι, πιο μ@λ@κια μέρος δε πρέπει να έχω επισκεφθεί στη ζωή μου. Πριν καμία δεκαρια χρόνια είχα πάει στο δεύτερο πόδι, Ε καμία σχέση. Γ@μω τα Βαλκάνια μέσα.
Οκ, του δίνω μια μέρα ακόμα να πάω σε καμία γνωστή παραλία από την άλλη μεριά.
Πάντως εσείς οι βόρειοι για τέτοια μέρη όταν σας ρωτάνε, μην το παίρνετε στην πλάκα, πιο νότια δεν έχουμε τέτοιες παραστασεις από βαλκανοτουρισμο, δεν μπορούσα να φανταστώ για τι μιλάμε.
Μαρεσει που παίζει να έχω κάψει κόσμο που Μου λέγανε για Χαλκιδική και τους έλεγα ωραία είναι, να πάτε.
Με ζωσανε τα μαύρα φίδια για τα σύνορα στο γυρισμό για πάνω, είναι μιλιουνια εδώ πέρα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#416593 Δηλαδή, τι φάση εννοεις με βαλκανοτουρισμο;
(Δεν εχω εικόνα)
Άβαταρ μέλους
By DAP
mjacob έγραψε:Δηλαδή, τι φάση εννοεις με βαλκανοτουρισμο;
(Δεν εχω εικόνα)

Χιλιομετρε προσπαθησε να ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ λεξεις που να εχουν σχεση με ποτα,με φωνες,με γαϊδουριά ....Για να σε δω τι μπορεις να κανεις ; :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#416621 Εάν υπάρχει κάποιος βόρειος να κάνει καμία καλή υπόθεση γιατί κάποιος να πάει πευκοχωρι και Χανιώτη εν έτει 2017, εκτός από το να χαζεύει γκομενες, please be my guest.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#416629 Θα απογοητευτώ οικτρά αν ο Κιλομίτερ στην κριτική του δεν περιέλαβε το θέμα γκομενες
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
KiloMeater έγραψε:Με ζωσανε τα μαύρα φίδια για τα σύνορα στο γυρισμό για πάνω, είναι μιλιουνια εδώ πέρα.

Μισή ώρα για να βγεις από Ελλάδα, μισή να μπεις στα Σκόπια, αλλό τόσο για να βγεις από Σκόπια, μία ώρα να μπεις Σερβία. Μία ώρα στα διόδια στο Λέσκοβατς, μισή μετά τη Νις, πάνω από μία ώρα πριν το Βελιγράδι. 3 ώρες να βγεις από Σερβία, 1-2 ώρες να μπεις Ουγγαρία/Κροατία your call.

Kouragio Ellines
Άβαταρ μέλους
By dimik
Arrow έγραψε:Εάν υπάρχει κάποιος βόρειος να κάνει καμία καλή υπόθεση γιατί κάποιος να πάει πευκοχωρι και Χανιώτη εν έτει 2017, εκτός από το να χαζεύει γκομενες, please be my guest.

< A3003 >

Έλα ντε... Μα πεύκοχωρι? Ποιος τον έκαψε έτσι τον άνθρωπο?

Kilomeater κοψτο για τα μπιτσομπαρα στο Παλιουρι να ρεφάρεις από την θέα.

< >
Άβαταρ μέλους
By vasilis
KiloMeater έγραψε:Πευκοχωρι, πιο μ@λ@κια μέρος δε πρέπει να έχω επισκεφθεί στη ζωή μου. Πριν καμία δεκαρια χρόνια είχα πάει στο δεύτερο πόδι, Ε καμία σχέση. Γ@μω τα Βαλκάνια μέσα.
Οκ, του δίνω μια μέρα ακόμα να πάω σε καμία γνωστή παραλία από την άλλη μεριά.
Πάντως εσείς οι βόρειοι για τέτοια μέρη όταν σας ρωτάνε, μην το παίρνετε στην πλάκα, πιο νότια δεν έχουμε τέτοιες παραστασεις από βαλκανοτουρισμο, δεν μπορούσα να φανταστώ για τι μιλάμε.
Μαρεσει που παίζει να έχω κάψει κόσμο που Μου λέγανε για Χαλκιδική και τους έλεγα ωραία είναι, να πάτε.
Με ζωσανε τα μαύρα φίδια για τα σύνορα στο γυρισμό για πάνω, είναι μιλιουνια εδώ πέρα.

Χτύπα όπως είσαι και μια Σάρτη στο δεύτερο πόδι :lol: