Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
fot έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:@fot το ότι πήγες με τα πόδια στους εγκρεμνούς σε καθιστά επίτιμο δημότη :lol: Η μόνη μου ένσταση το ότι έμεινες στο Νντρι, εντελώς σάπιο μέρος :vava:

Το νυδρί ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα, πολύ τουριστίλα, αλλά μου άρεσε η θέση του στη μέση της Λευκάδας. Την επόμενη με κόβω προς Αθάνι. Είναι και δίπλα Π. Κατσίκι, Εγκρεμνοί... :metalo:
Για επόμενη φορά τι έχεις να προτείνεις;

Mύλο, πίσω απ τον Αγιο Νικήτα, Αμμούσω, Αγιοφίλι (μόνο αν πάς εκτός σεζόν) και μετά μιας και είσαι του περιπατιτικού, ξυπνάς πρωί, ανεβαίνεις Φανερωμένη και κουτρουβαλάς το μονοπάτι για να κάνεις πρωινό μπάνιο στον Αι Γιάννη :s_yes
Αλλο εναλλακτικό είναι να πας Τσουκαλάδες και κάποιος ντόπιος να σου δείξει το μονοπάτι του κόκκινου βράχου για να βγεις κάτω στην παραλία των τσουκαλάδων και κοστα κοστα να περπατήσεις μέχρι τον Αη Γιάννη
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:https://www.facebook.com/provocateurgr/videos/vb.235080686650328/673778142780578/?type=2&theater

πως κανεις embed βιντεο του φουμπου μωρεεεε :rant:

Δεξι κλικ πανω στο βιντεο, show video url, αντιγραφη και ...

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#286153 Για Κερκυρα τη έχουμε; Κλείνουμε κάπου κοντά στη πόλη ή βόρεια;

Όχι τίποτα σπουδαίο απλά έχει πολύ πράμα στο booking και μπερδευτικαμε λίγο! Ένα σάπιο χαλαρό 5 ήμερο λέμε να κανονισμούμε έστω κ τώρα καθυστερημένα!

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#286157 Όχι ακόμα, το κανονικά θα είναι πιο μακρυά λογικά, απλά μερικές μέρες χαλάρωσης κάτι σαν μικρή πρώτη γύρα χωρίς τρελές απαιτήσεις!

< Note 3 >
Τελευταία επεξεργασία από GeorgT και 04 Αύγ 2016, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elvet
GeorgT έγραψε:Όχι ακόμα, το κανονικά θα είναι πιο μακρυά λογικά, απλά μερικές μέρες χαλάρωσης κάτι σαν μικρή πρώτη γύρα!

< Note 3 >

Πότε θα φύγεις;
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#286162 Μετά το 15αυγ σίγουρα, γύρω από τα δύο ΣΚ πριν μπει ο Σεπτ. Θέλω να πιστεύω ότι θα σπάσει έστω κ λίγο ο κόσμος μέχρι τότε!
Άβαταρ μέλους
By elvet
#286165 Λογικά θα μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά ΄κάποια Παρασκευή πριν φύγεις, αλλιώς με pm.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#286167 Ωραια τέλεια σε ευχαριστώ, δοσο μόνο για που να δω ξενοδοχείο, ελαφρός βορειο ανατολικά αξίζει σαν χρυσή τομή; Δασια Νησάκι κλπ
Άβαταρ μέλους
By elvet
#286173 Η Δασιά χωροταξικά είναι ιδανική με μόνο μείον την πολυκοσμία, αλλά την εποχή που θα πας θα έχει μόνο ξένους.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#286429 Θα είναι κάνεις Νάξο απο 10 Αυγούστου.και.μετα ?

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bujinkan έγραψε:Θα είναι κάνεις Νάξο απο 10 Αυγούστου.και.μετα ?

send from my cave using smoke signals

Μόλις γυρίσαμε, που θα μείνεις?

Εμείς είμασταν πλάκα. Φοβερά για τα παιδιά. Περάσαμε υπέροχα.

Να πας στο χωριό Χαλκι και να πας στη πλατεία σε μια ταβέρνα που έχει φοβερά κρέατα. Να πάρεις μπιφτεκι. Το καλύτερο που θα φας. Εννοείται και παϊδακια κλπ.

Προετοιμασου για πολύ χωματοδρομο στη πλάκα πάντως:

Εικόνα

< >