Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#61686 κάτι ενδιαφέρον που βρήκα. δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο το γενικό θέμα αλλά δεν βρήκα άλλο για οδήγηση σε πίστες της ευρώπης, στο Nurburgring, στο Nurburgring GP και στο Spa-Francorchamps

http://www.ringtravel.gr/vacation/april-2015/
Άβαταρ μέλους
By gianik
kyr80 έγραψε:180€;;;;;
Στην Πράγα;
Σίγουρα θα βρεις φθηνότερα. Μην κλείνεις μέσω booking. Δες ποιο σου άρεσε, και κάνε ιδιωτική κράτηση. Λογικά θα είναι οικονομικοτερο, και καλύτερο σαν δωμάτιο

Ναι συμφωνώ , όμως με ιδιωτική κράτηση δέχονται free cancelation?Το λέω αυτό γιατί μιας και κλείνω τόσο νωρίς , πάντα βάζεις και ένα ενδεχόμενο μην γίνει τπτ και δεν πας , τουλάχιστον μην χάσεις και τα λεφτά του ξενοδοχείου.

Απο περιοχές που να κοιτάω? Κοντά στο παλιό ρολόι?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#61701 Το παλιό ρολόι είναι στην κεντρική πλατεία. Με αεροπλάνο θα πας, οπότε μια χαρά θα είσαι. Αλλά και λίγο εκτός κέντρου να κλείσεις, θα βρεις ωραιότατα ξενοδοχεία. Όπως σου είχα πει, κλείσε ξεναγήσεις. Θυμάμαι είχα κάνει εκτός της κλασικής ξενάγησης, μια ξενάγηση για το πέρασμα από τον κομμουνισμό που μας πήγαν και σε καταφύγια. Και ακόμα μία νυχτερινή για τα υποτιθέμενα στοιχειωμένα σπίτια. Φαγητό, ειδικά αν σου αρέσει το κρέας, θα το λατρέψεις
Άβαταρ μέλους
By kostis20
giannik1977 έγραψε:Έκλεισε το επόμενο ταξιδάκι.. :)
Προορισμός Πράγα , (το είχα καημό να πάω :inlove: ) , 4 διανυκτερεύσεις, τέλος Απριλίου , 158 € με Aegean (χωρίς βαλίτσα)..
Παρακολουθούσα εδώ και μέρες την διακύμανση των εισιτηρίων για τον εν λόγω προορισμό ,κάθε μέρα τσιμπάγαν και από 10 ευρώ ,τα φτηνά εξαφανίζονταν λόγω κ της (υποτίθεται) προσφοράς της Aegean αυτή την εποχή με το 30-40 % έκπτωσης στον ναύλο κ.λ.π

καιρό μπροστά μας για προτάσεις φαγητού , αξιοθέατα , εκδρομές κ.λ.π , αν έχει κανείς υπ όψιν κανά καλό ξενοδοχείο <180 € την νύχτα , ώστε να κάνω καμμιά κράτηση μέσω booking , ευχαρίστως να ακούσω.. :iconcool:

Μπορεί να πεταχτω το Φεβρουαριο και εγω...
Τελεια!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#61717 Για στείλε κανα link για τις ξεναγήσεις.. :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#61753 Πριν δυο μήνες ήμουν Πράγα, αλλά πήγα για 3 μέρες και δε πρόλαβα να τη δω αναλυτικά.

Έμεινα στο ParkInn στο κέντρο και το καλό ήταν ότι με τα πόδια μπορούσες να πας μέχρι τη γέφυρα του Καρόλου.

Λοιπόν, προτείνω να φας εδώ:
http://www.phnaverandach.cz/en/

Είναι σε ένα στενό πολύ κοντά από τη γέφυρα.

Έφαγα ένα πολύ ωραίο σνίτσελ (έχει πολύ ωραίο και παραδοασικό φαγητό) και ήπια ίσως μια από τις καλύτερες μπύρες ever. Staropramen Unfiltered: http://www.phnaverandach.cz/en/beer/

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#71687 για όσους ενδιαφέρονται ,από 1η Απριλίου η Ryan air ξεκινάει πτήσεις για Βουδαπέστη !! :)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#83088 Επαναπρογραμματίστηκε το χαμένο ταξίδι για Ρώμη :superman:
Ψάχνω πάλι ξενοδοχείο. Ιδέες; Νομίζω το καλύτερο να είναι σε κομβικό σημείο και συγκοινωνιών και αξιοθεάτων. Η περιοχή γύρω απ'τον κεντρικό σταθμό Termini είναι καλή ή σαν τη δική μας τη Λαρίσης;
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#83145 Termini σχετικα κεντρικά ειναι αλλα το μέγα μείον στη Ρώμη ειναι οτι η καρδιά του Ιστορικού τους κεντρου (Πάνθεον, Ναβονα, Di Trevi κλπ σχεδόν δεν εχουν ΜΜΜ κ ουτε τα ταξι πολύ βολεύουν π.χ) οποτε θέλει περπάτημα εκει!

Αν έβρισκες τίποτα εκει τριγύρω θα τα ειχες ολα στα πόδια σου! Προσωπικά κ Τραστεβερε θα έμενα άνετα!

Μη ξεχάσεις να πεις καφε εδω:

Εικόνα

(όρθιος μεσα στο μπαρ :rtfm: εμεις οτι κ να καναμε εκει ξεκινούσαμε πρώτα :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#85742 Θα ειμαστε το Πασχα Αυστρια (Τιρολο, κοντα στο Ινσμπρουκ) και ψαχνω μερος που να μοιραζει την αποσταση με Ζυριχη για να συναντηθουμε με φιλους που θα βρισκονται εκει (ημερησια εκδρομη).
Καμια ιδεα; Λιχτενσταιν λεει τιποτα; Bodensee; (δεν εχω ιδεα, βλεπω μερη στο google maps και πεταω ονοματα).

Ψαχνουμε ιδανικα κανενα γραφικο χωριο για να περασουμε μια μερα δυο οικογενειες με παιδια απο 12 μεχρι 16.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#85754 Συμπαθητική η Bodensee. Είχαμε μείνει στο Lindau πηγαίνοντας προς Neuschwanstein, αλλά δε μείναμε πολύ. Στο κάστρο ήταν ωραία, δε μοιράζεται όμως ακριβώς η απόσταση (~130km από Innsbruck, 200+ από Ζυρίχη) και δε νομίζω πως αξίζει να περάσετε εκεί ολόκληρη μέρα. Στη λίμνη και στα χωριουδάκια της μάλλον θα περάσετε καλύτερα.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Scotch έγραψε:Συμπαθητική η Bodensee. Είχαμε μείνει στο Lindau πηγαίνοντας προς Neuschwanstein, αλλά δε μείναμε πολύ. Στο κάστρο ήταν ωραία, δε μοιράζεται όμως ακριβώς η απόσταση (~130km από Innsbruck, 200+ από Ζυρίχη) και δε νομίζω πως αξίζει να περάσετε εκεί ολόκληρη μέρα. Στη λίμνη και στα χωριουδάκια της μάλλον θα περάσετε καλύτερα.

Ευχαριστω
Ο "Ελβετος" ειναι κομαντο και δεν καταλαβαινει απο χιλιομετρα, καθε αναλογια μεχρι 90/10 του φαινεται δικαιη :lol:, απλα στο Neuschwanstein θα παμε μαλλον καθ' οδον την πρωτη ημερα απο Μοναχο προς Αυστρια.
Βλεπω κι εγω τα χωρια στη λιμνη να ειναι ωραια, ισως παω και Λιχτενστάιν να ριξω μια ματια στη θυριδα. :ninja: