Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#413479 Για την Κάρπαθο έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω άποψη.

Η καταγωγή της γυναίκας μου είναι από Χίο αλλά δεν έχει πάει ποτέ. Μου λέει μήπως πάμε, μια φορά που είχα περάσει με ιστιοπλοϊκό δε θυμάμαι κάτι αξιόλογο (σε σχέση με κάτι πιο βολικό πχ Κύθνο). Εσείς τι λέτε αξίζει; Πόσο εύκολο είναι να πας, που να μείνεις, που να πας (είμαι του value for money σε ξενοδοχείο, μου αρέσει το αυθεντικό φαγητό και θέλω ωραίες και ήσυχες θάλασσες με εύκολη πρόσβαση, όχι πολύ μακριά).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Εγώ πχ είμαι της θάλασσας, εκεί περνάω την ώρα μου, μπαίνω και δεν βγαίνω, στην παραλία απλά περιμένω να μισοστεγνώσω για να μπω στο αυτοκίνητό μου να φύγω.

Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω και ως παλιός κολυμβητής και πολίστας του Άρη. Όμως αν δεν έχει 2-3 κόλπους (κατά προτίμηση ο ένας μέσα στον άλλο) δεν έχεις οριοθετημένη κολυμβητική περιοχή. Η κολύμβηση στο πέλαγο είναι επικίνδυνη λόγω σκαφών και παράλληλα της ακτής απλά βαρετή, εκτός αν κάνεις χρονομέτρηση (και στις δύο κατευθύνσεις λόγω ρευμάτων).

sknipper έγραψε:πάνω απ' όλα χωρίς κόσμο

Βασικότατο!
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Για την Κάρπαθο έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω άποψη.

Η καταγωγή της γυναίκας μου είναι από Χίο αλλά δεν έχει πάει ποτέ. Μου λέει μήπως πάμε, μια φορά που είχα περάσει με ιστιοπλοϊκό δε θυμάμαι κάτι αξιόλογο (σε σχέση με κάτι πιο βολικό πχ Κύθνο). Εσείς τι λέτε αξίζει; Πόσο εύκολο είναι να πας, που να μείνεις, που να πας (είμαι του value for money σε ξενοδοχείο, μου αρέσει το αυθεντικό φαγητό και θέλω ωραίες και ήσυχες θάλασσες με εύκολη πρόσβαση, όχι πολύ μακριά).

Να πας να πας, είχα πάει 15 μέρες στην Νότια Χίο, Μεστά-Πυργί απίστευτα μεσαιωνικά χωριά με δροσερές πλατείες κάτω από πλάτανους, ωραίες παραλίες για όλα τα γούστα, καταπληκτικά τομπικά προιόντα, ειδικά οι πορτοκαλάδες και οι λεμονάδες, ωραίο και σχετικά φτηνό φαγητό, γενικά πέρασα πολύ ωραία.
Πήγαμε 4 άτομα με αυτοκίνητο, περίπου 10 ώρες ταξίδι από Πειραιά με ένα σαπιοκάραβο, νομίζω τον Ταξιάρχη :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#413546 Tαξιάρχης και ποιο άλλο ήταν το επικό σαπιοκάραβο? Θεόφιλος?

20 ώρες χωρίς καμπίνα σε καράβι με χιλιάδες άτομα, μοναδική εμπειρία :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Tαξιάρχης και ποιο άλλο ήταν το επικό σαπιοκάραβο? Θεόφιλος?

Σαπφώ, Ταξιάρχης και Θεόφιλος....νομίζω όλα της ΝΕΛ? :hmmm:

Με το Σαπφώ έκανα κάτι επικά ταξίδια Θεσ/νίκη-Λέσβο καταχείμωνο με μποφορ :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 03 Ιούλ 2017, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#413548 Ναι, μαζί κι ο Άνεμος, άλλη εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#413562 Το φετινό προγραμμα προβλέπει μια εβδομάδα Κρήτη (Χανιά) Αν προλαβουμε θα πάμε και 2 μέρες Γαύδο.

Μετά Τήνο άλλες δύο εβδομάδες (καταραμένο εξοχικό..)
Άβαταρ μέλους
By babakos
dimik έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Tαξιάρχης και ποιο άλλο ήταν το επικό σαπιοκάραβο? Θεόφιλος?

Σαπφώ, Ταξιάρχης και Θεόφιλος....νομίζω όλα της ΝΕΛ? :hmmm:

Με το Σαπφώ έκανα κάτι επικά ταξίδια Θεσ/νίκη-Λέσβο καταχείμωνο με μποφορ :inlove:

Οh yes
Σαπφώ και Θεόφιλος μέσα δεκαετίας του 90 να πηγαινοέρχομαι φαντάρος Λέσβο. Εμπειρία :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#414686 Παλεύω να βρω ένα ριμαδοδωμάτιο στη Σέριφο, το ΣΚ 28-30 και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όταν λέω τίποτα εννοώ να ζητάνε κάτω από 200€ τη βραδιά. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#414687 Ναι ρε κοιταξα και εγω λιγο. Κανα 4-5, ολα με σουηδικο κρεβατι τυπου 60 τλχ ευρω...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#414688 Δεν έχω πρόβλημα να πλερώσω αλλά όχι για κοτέτσι επειδή φύτρωσε στη Σερίφο...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#414719 λοιπόν μιας και μου το θύμησε ο garland ο στόχος για φέτος είναι ένας:

5/8-27/8 να είμαι εκτός αττικής

μέχρι στιγμής έχω χώσει σέριφο σε φίλο μία βδομάδα
κυπαρισσία χωρίο γυναίκας άλλη μία βδομάδα
και έχω και μια βδομάδα ερωτηματικό (?) που πρέπει να δω πού θα πάω 21-27, εκεί σκέφτομαι να τα σκάσω να δω κάνα νέο μέρος :hmmm:

και μετά έχω και σεπτέμβιο άλλη μια βδομάδα μιας και τους έπιασε η καλοσύνη να πάρω παλιές μου άδειες και εκεί λέω να χώσω και έναν κοινωνικό τουρισμό που έχω σαν παιδί του λαού και φαντάζομαι θα εξυπηρετηθώ πιο εύκολα αυτόν το μήνα :hmmm: σίγουρα εκτός αττικής και αυτή η βδομάδα :rtfm:

και μετά έχω και άλλο ένα πενθήμερο που μάλλον θα πρέπει να τσιμπήσω όσο κρατάει αυτή η φάση που δίνονται άδειες, αλλά σκέφτομαι πολύ μακριά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Παλεύω να βρω ένα ριμαδοδωμάτιο στη Σέριφο, το ΣΚ 28-30 και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όταν λέω τίποτα εννοώ να ζητάνε κάτω από 200€ τη βραδιά. :thumbsdown:

Επειδή πριν πάω Ελαφόνησο, έριξα μια ματιά σε όλα αυτά τα κυκλαδονήσια, το πρόβλημα είναι ότι επειδή τα δωμάτια είναι λίγα, οι τιμές είναι στο Θεό.
Είχα αυτή τη συζήτηση χθες για την Κίμωλο.
Κοινώς πρέπει να κλείσεις ένα 3μηνο πριν, σε ό,τι έχει νορμάλ τιμές.
Βάζω ταβάνι το 100ρικο πάντα. Τα παραπάνω δεν τα δίνω σε κανέναν, προτιμώ να τα φάω αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#415185 Ένα σχόλιο με αφορμή το παραπάνω.
Έχω παρατηρήσει ότι τα περισσοτερα νησιά κάνουν κύκλους από.αποψη τιμών ποιότητας.
Κατά τα φαινόμενα μαθεύτηκε πολύ η Σέριφος και καβαλισανε το καλάμι.

Την αφήνουμε για λίγα χρόνια λοιπόν και πάμε αλλου