Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By gianik
kyr80 έγραψε:.........

Με ποια εταιρεια πηγες;
Τι εποχη κ απο κρυο;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#52726 Εγώ πήγα οδικώς στο Άμστερνταμ, οπότε δεν ξέρω για εταιρείες. Ήμουν τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου του 2013. Πέτυχα κα έναν τυφώνα, οπότε :lol: .
Εικόνα

Τις υπόλοιπες ημέρες πάντως είχε κρύο. Σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις που πήγα, ο καιρός μου θύμισε Θεσσαλονίκη. Δηλαδή το θερμόμετρο πάνω από το μηδέν, αλλά το κρύο να σε τρυπάει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#52728 Γιαννικα, μεταξύ των Βερολίνο-Πράγα-Βουδαπέστη έχεις πάει σε κάποια;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#52803 Αν ρωτάς εμένα ,έχω πάει Βερολίνο και Βουδαπέστη :roll:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#52811 Αν σε άρεσε η Βουδαπέστη, θα κοιτούσα περισσότερο την Πράγα παρα το Αμστ στη θέση σου.

Όπως και να έχει βέβαια καλά θα περάσετε :s_roses
Άβαταρ μέλους
By gianik
#52877 Επειδή πιθανών η Πράγα θα μας θυμίζει πολύ κεντρική Ευρώπη (εχουμε πάει Βουδαπέστη , Βιέννη , βερολίνο , Βαρσωβία) , η :inlove: δεν πολυθέλει ...Γι αυτό είπαμε για Αμστερνταμ που νομίζω διαφέρει σε εικόνες από τις παραπάνω πόλεις.
Έριξα και ένα βλέφαρο βέβαια σε τιμές εισιτηρίων για Πράγα και αυτές τον ανήφορο έχουν πάρει.
Πιστεύω λίγο μετά τις γιορτές να βγουν τπτ προσφορές , έχω ενεργοποιήσει το ticket alert στην airtickets.gr για 2-3 προορισμούς που με ενδιαφέρουν και περιμένω :eat: .
Άβαταρ μέλους
By JBT
#52879 Για Αράχωβα σας κόβω τελικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#52941 Κάθε πόλη είναι ξεχωριστή εμπειρία. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη, που πρέπει να πάει κάποιος που του αρέσει να ταξιδεύει. Όπως και το Βερολίνο, το Λονδίνο, Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη και άλλες για διαφορετικούς λόγους. Πράγα, Μπρατισλάβα, Βουκουρέστι περνάνε και δεν ακουμπάνε αν έχεις πάει σε αρκετούς προορισμούς.

Δεν ξέρω αν έχεις πάει, αλλά βόρεια Ιταλία έχει πολλές πόλεις για να επισκεφτείς. Εκτός των κλασικών ιταλικών προορισμών για Ρώμη-Μιλάνο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#53212 Ποια Μπρατισλάβα τώρα. Για 3 ώρες πόλη είναι
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#53339 Έγραψα κάτι διαφορετικό για την Μπρατισλάβα;; Ότι πέρασε και δεν ακούμπησε έγραψα. Αν και τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα πέριξ του Δούναβη, στο κέντρο της πόλης. Συμμαζέψαν και το κάστρο, έχει και το ούφο, οπότε τρώγεται. Ακριβώς σαν την Πράγα. Για κανένα λόγο δε δικαιολογείται όλος αυτός ο ντόρος γύρω από την πόλη.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#53458 Καλά να βαζουμε στην ιδια κατηγορία Πραγα με Μπρατισλαβα είναι λίγο ακυρο...
Οι περισσοτεροι που πάνε τη συγκρίνουν με Παρισι.
Υποκειμενικά πάντα... :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 20 Δεκ 2014, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#53461 Μπρατισλαβα παιζει πολυ απο Βιεννη για κοντινη βολτα (κανα καφε κανα μπαρ) αλλα μεχρι εκει, δεν πας τουριστας μονο για αυτο, δε λει
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#55322 Δε λέει να χιονίσει στην Αράχωβα λεω γω να πάω το μικρό για σκι!!! Να δω και κανα μανούλι !!!! :innocent: