Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By elvet
rx8_drifter έγραψε:H διαδρομή που λέει ο ελβετ ήταν πριν απο αρκετά χρόνια χωμάτινη, κάβλα. Ήμουν με το χόντα ένα καλοκαίρι, κυνηγάγαμε το ηλιοβασίλεμα και την είχα δει κάνΓκουνεν :s_biggrin :s_cool

Η αλήθεια είναι οτι πήγα το 2004 (μάλλον) αλλά δεν φανταζόμουν οτι θα την έστρωναν με άσφαλτο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
fot έγραψε:Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά :)
Πείτε ότι η διαδρομή για τον φάρο είναι κάπως έτσι:
Εικόνα
Αν θυμάμαι καλά είναι ακόμα καλύτερη..... αλλά με λιγότερο καλή άσφαλτο.
Άβαταρ μέλους
By fot
rocsta έγραψε:Fot, πότε πας εσύ;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

Δευτέρα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#279751 Καλά να περάσετε! Και όταν γυρίσεις δώσε κανα δυνατό hint και για μας που θα πάμε σε ένα μήνα με το μπουγιο.
Βασικά όσο διαβάζω τοσο μπερδεύομαι για το αν αξιζουν τα καραβάκια προς Πόρτο Κατσίκι - Εγκρεμνους και το άλλο προς Σκορπιό κτλ. Οι μισοί λενε πολύ κόσμος στιβαγμενος, ενώ άλλοι λένε ότι και με το αμάξι να πας στις καλές παραλιες πάλι θα παιδευτεις.

Άβαταρ μέλους
By skous
#279928 Λευκάδα να προυειπνω και αστακομακαροναδα (ή με καραβιδες/γαρίδες) βραδάκι στα Σύβοτα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#280163 Στο Πόρτο Κατσίκι πήγα είδα, πανικός, φασαρία, μουσικές κλπ και δεν μπορούσα να παρκάρω και απήλθα. Θα ξαναπήγαινα μόνο σε περίεργη ώρα πρωί πρωί.
Στους Εγκρεμνούς πήγα και μια χαρά πάρκαρα, σβερκώθηκα το κατιτίς μας και κατέβηκα τα 350 ή όσα σκαλοπάτια και απόλαυσα ήρεμη παραλία και φανταστική θάλασσα. Και βέβαια ξανανέβηκα τα 1857 σκαλιά (πάντα είναι πιο πολλά όταν τα ανεβαίνεις!).
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#280181 Μάλιστα, χρήσιμο!
Οι Εγκρεμνοι εχουν επηρεαστεί από κατολισθήσεις;

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rocsta έγραψε:Καλά να περάσετε! Και όταν γυρίσεις δώσε κανα δυνατό hint και για μας που θα πάμε σε ένα μήνα με το μπουγιο.
Βασικά όσο διαβάζω τοσο μπερδεύομαι για το αν αξιζουν τα καραβάκια προς Πόρτο Κατσίκι - Εγκρεμνους και το άλλο προς Σκορπιό κτλ. Οι μισοί λενε πολύ κόσμος στιβαγμενος, ενώ άλλοι λένε ότι και με το αμάξι να πας στις καλές παραλιες πάλι θα παιδευτεις.

Δημήτρη το 2008 που πήγα την μεγάλη ημερήσια βόλτα με το καράβι (στάση σε Π. Κατσίκι και Εγκρεμνούς για βουτιές, Κεφαλλονιά για φαγητό το μεσημέρι και στον γυρισμό μπάνιο στον Σκορπιό) ήταν η καλύτερη μέρα μου στην Λευκάδα (γενικά :inlove: ). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, ΠΡΕΠΕΙ να πας! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By famas
#280293 Εγώ που είχα πάει το 2013 θεωρώ ότι δν αξιζε. Δεν κάθεται πολύ το καράβι να το ευχαριστημένος σε κάθε παραλία. Στον σκορπιό τι να δεις από μακρυά; Το κότερο του Ρώσου π.χ. Δώσε τα λεφτά για ένα ωραίο γεύμα καλύτερα.

.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
rocsta έγραψε:Μάλιστα, χρήσιμο!
Οι Εγκρεμνοι εχουν επηρεαστεί από κατολισθήσεις;

Eγκρεμνή μόνο με καραβάκι, η παραλία είναι μια χαρα.

Η καλύτερη ώρα είναι αργά το απόγευμα, το ίδιο και για Πόρτο Κατσίκι. Εχουν φύγει οι ορδές, η ζέστη δεν είναι αφόρητη και απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα :s_yes

Για μένα Εγκρεμνή και Μύλος (δίπλα απ τον Αγιο Νικήτα) είναι απ τις τόπ παραλίες. Αγιοφίλι δίπλα απ την Βασιλική επίσης αλλά δυστυχώς η παραλία είναι μικρή και δεν είναι για high season
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#280333 Btw, σχετικά με ταβέρνες

http://www.arttable.gr/estiatoria_ellad ... apezia-ths

οι δύο πρώτες για μένα τοπ. Στη λίστα είναι και άλλες γνωστές και παλιές αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
famas έγραψε:Εγώ που είχα πάει το 2013 θεωρώ ότι δν αξιζε. Δεν κάθεται πολύ το καράβι να το ευχαριστημένος σε κάθε παραλία. Στον σκορπιό τι να δεις από μακρυά; Το κότερο του Ρώσου π.χ. Δώσε τα λεφτά για ένα ωραίο γεύμα καλύτερα.

.

Τότε πλησίαζες και έβγαινες στην ακτή του Σκορπιού κολυμπώντας. Δεν ισχύει αυτό πια;

Για το γεύμα διαφωνώ πάντως. Δεν βρήκα κάτι της προκοπής. Καλύτερα να τα δώσεις σε ένα καλό ιταλικό στην Αθήνα! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Btw, σχετικά με ταβέρνες

http://www.arttable.gr/estiatoria_ellad ... apezia-ths

οι δύο πρώτες για μένα τοπ. Στη λίστα είναι και άλλες γνωστές και παλιές αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο

Για τη ράχη συμφωνώ, τόσο από θέα, όσο κ από φαγητό. Ειχα πάει πριν 6 χρόνια βέβαια, αλλά είναι Must. Βέβαια να πας ηλιοβασίλεμα, μη φας ντάλα ήλιο το μεσημεροαπόγευμα... Οπωσδήποτε κράτηση αν παίζει...

Sent from space >