Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
skous έγραψε:Ρε συ Κύθνο έχει φοβερές παραλίες! Βέβαια όλες ανοργάνωτες και σχεδον όλες χωρίς μπιτσομπαρα. Απο ομορφία καη νερά όμως ειπναι τοπ.
Επίσης έχει και 2 χώρες και είναι μια χαρα + έχει ζωή και στο Λιμάνι.
Προφανώς και εαν στις απαιτήσεις σου είναι να υπάρχουν ξαπλωστοομπρέλες παντού, να έχει πολλά κλαμπ κλπ, δεν κάνει. Αλλά εαν θέλεις να πάς κάπου με πραγματικά φοβερες παραλίες, θεϊκά φαγητά (οκ οχι ψάρι), ωραία τοπία και χαλαρά μπαράκια/καφέ, ανθρώπινη κατάσταση σε ότι αφορά τον όγκο του κόσμου, και στις 2-3 ώρες απο Αθήνα, δεν νομίζω υπάρχει καλύτερη επιλογή.

< >

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και φέτος διαλέξαμε Κύθνο. Η :inlove: μάλιστα ξέρει πολλά μιας και δούλευε ο πατερας της εκει, οπότε αν δε χωρίσουμε μέχρι τέλος Ιούλη, μάλλον φέτος θα ξεκουραστώ!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Anonymous Founder έγραψε:@REALZEUS
Ένας από τους ακριβότερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη:
Εικόνα
Tree, not found. :s_biggrin

Anonymous Founder είσαι Κυκλαδιτακιας?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#412728 Κυκλάδες και Δωδεκάνησα (όσα μοιάζουν με τις Κυκλάδες... :lol: ).
Εδώ και κάμποσα χρόνια δεν έχω πάει κάπου αλλού. Και πέρυσι στην Ικαρία, μου έλειψαν οι Κυκλάδες και η Πάτμος δεν ήταν καλό υποκατάστατο (αν και όμορφη φυσικά, αλλά οι παραλίες μετριότατες).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bibendum έγραψε:Η Κύθνος χρησιμοποιήθηκε επίσης ως τόπος εξορίας πρώτα από τους Ρωμαίους.

Στα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα ήταν τόπος εξορίας επαναστατών και πολιτικών αντιπάλων.

Λογικότατο, αλλά πολύ σκληρή τιμωρία... :vava:

Anonymous Founder έγραψε:Ένας από τους ακριβότερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη:

Πάντα υπάρχουν οι χαζοί... :lol:
Που είναι αυτό το άγονο αρχιτεκτονικό καρναβάλι BTW?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#412755 Ρε παιδες μην τα πετατε ετσι αποτομα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#412759 Τώρα περιμένω να πέσει και το "Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, είδατε την φωτογραφία τι χάλι; Ούτε δέντρο, ούτε αρχιτεκτονική, ένα χάλι μαύρο!"
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Anonymous Founder έγραψε:Κυκλάδες και Δωδεκάνησα (όσα μοιάζουν με τις Κυκλάδες... :lol: ).
Εδώ και κάμποσα χρόνια δεν έχω πάει κάπου αλλού. Και πέρυσι στην Ικαρία, μου έλειψαν οι Κυκλάδες και η Πάτμος δεν ήταν καλό υποκατάστατο (αν και όμορφη φυσικά, αλλά οι παραλίες μετριότατες).

Aπό τη μία θες Κυκλάδες, από την άλλη θες παραλίες. :dizzy: Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την τεράστια αντίφαση :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
REALZEUS έγραψε: :omg: :omg: :omg:
Τι κρανίου τόπος είναι αυτός; Ούτε για τόπος εξορίας δεν κάνει! Να με πλήρωναν δεν πήγαινα ούτε για μια μέρα... :vava:

Να προσθέσω μερικά κουτσούβελα, αέρα που να μην στέκεται η ομπρέλα και κουνούπια στο σκηνικό;

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#412768 Οχι γιατί εσυ δεν εισαι θερινος τυπος.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κυκλάδες και Δωδεκάνησα (όσα μοιάζουν με τις Κυκλάδες... :lol: ).

Aπό τη μία θες Κυκλάδες, από την άλλη θες παραλίες. :dizzy: Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την τεράστια αντίφαση :lol:

Θέλω απόμερες και ιδανικά μικρές παραλίες. Σαν αυτές της Αστυπάλαιας για παράδειγμα. Εκεί κάποιες μέρες ήμουν σε παραλία μόνος μου (άντε, είχα και την τότε κοπέλα! :lol: ).
Τέτοιες έχει και η Σέριφος για παράδειγμα. Και η Μήλος, αλλά πλέον έχει τόσο κόσμο που θα δυσκολευτείς να την πετύχεις.
Γι' αυτό και φέτος θα πάω σε κάτι καμμένα νησάκια, όπως στόχος είναι να μείνω μακριά από το πλήθος, τα παιδάκια, τον θόρυβο, τα μπιτσόμπαρα, και το κακό συναπάντημα. Με λίγη τύχη, θα είμαστε τα δυο μας ( :inlove: ), με μόνα αξεσουάρ το ημίσκηνο, παγωμένο νερό και τα μαγιό (στην άκρη).
:s_biggrin

Βέβαια, θα μου επιτρέψεις να αναφέρω:
Μαγγανάρι (Ίος):
Εικόνα
Δεσποτικό (απέναντι από την Αντίπαρο):
Εικόνα
Καλό Αμπέλι (Σέριφος):
Εικόνα
Τζανάκια, ενώ δίπλα είναι και οι Πλάκες (Αστυπάλαια)
Εικόνα

Για να αναφέρω μερικές μόνον από αυτές που μου έχουν κολλήσει στο μυαλό όλα αυτά τα χρόνια που γυρνάω στο Αιγαίο (δυστυχώς ξύπνησα αρκετά αργά, έπρεπε να έχω δει πολύ περισσότερα νησιά, γιατί τώρα παραμεγάλωσα και αν έρθει και κάνα παιδί κάποια στιγμή, κλάφτα Χαράλαμπε...).

Οπότε ναι, πουθενά στις Κυκλάδες δεν θα βρεις παραλίες σαν της Λευκάδας, αλλά δεν είναι κι αυτός ο σκοπός. Εγώ θέλω να χαρώ ήλιο, ησυχία, να κολυμπήσω γυμνός (ή και να κάνω και σεξ αν όντως δεν υπάρχει κόσμος εκεί γύρω... :lol: ), να μην ακούω σκυλάδικα, να μην είμαι δίπλα σε κάγκουρες και βλάκες. Ξέρω πολύ καλά πως αν έρθουν παιδιά, θα ψάχνω ακριβώς τα αντίθετα (εκτός από τα σκυλάδικα... :lol: ). Αλλά ΣΗΜΕΡΑ, έχω την τεράστια ευκαιρία να χαρώ κάποια τέτοια πράγματα και δεν θα την αφήσω!
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα περιμένω να πέσει και το "Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, είδατε την φωτογραφία τι χάλι; Ούτε δέντρο, ούτε αρχιτεκτονική, ένα χάλι μαύρο!"
:lol:

Για ωραίες παραλίες θα σου πεί ο Busso που λίαζει τα @@ του στην παραλία του Σιμου στην Ελαφόνησο. :iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#412786 Α, έτσι έ; Εμείς ψηνόμαστε κι αυτός είναι Ελαφόνησο;
:rant: :s_mad :s_devil
Ας απολαύσει την λιακάδα, μόλις γυρίσει, θα του τα ξηλώσω για να κάνουν παρέα στου g.
Απλώς προειδοποιώ, δεν υπάρχει απειλή.
:s_empathy

Βέβαια, καλό θα κάνει να προσέχει, κακό δεν κάνει. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Corto Maltese έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κυκλάδες και Δωδεκάνησα (όσα μοιάζουν με τις Κυκλάδες... ).

Aπό τη μία θες Κυκλάδες, από την άλλη θες παραλίες. :dizzy: Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την τεράστια αντίφαση

Καμια αντίφαση.
Οι Κυκλάδες έχουν ονειρικές παραλίες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#412892 Εεεεεεεεεεεεεε, όχι. Στην Ελλάδα ζούμε υπάρχουν πάνω από 10 άλλοι προορισμοί με καλύτερες παραλίες από την καλύτερη Κυκλάδα. Δεν πας για τις παραλίες στις Κυκλάδες, αν το κάνεις, κάτι κάνεις λάθος.