Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#278386 Ωραία η Λευκάδα!

Παραλίες κλασικά Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνούς αλλά και Αγ.Ιωάννη (λίγο πιο δίπλα , μέσα απο μια διαδρομή σε δασάκι, βγαίνεις σε μια πιο μικρή αλλά ακόμη πιο απίστευτη παραλία, εξαιρετική).
Πολύ ρομαντικά , ιδιαίτερα για απόγευμα , το Κάθισμα.

Αγ. Νικήτα (Μύλος ) επίσης ενώ όταν είχα μείνει στο Galini , η παραλία του ήταν επίσης καλή.

Φαγητό στη χώρα, πρόχειρο, μέσα είχα φάει σε μπεργκεράδικο , West Burger αξιόλογο και σε κλασικό
γυράδικο προς την έξοδο της χώρας, θα το καταλάβεις απο το κόσμο που έχει :lol:
Προς Νυδρί πηγαίνοντας απο Λευκάδα , είναι 2 ταβέρνες στο δρόμο που φάγαμε καλά ( ο Γιάννης ) , για τσιπουροκαταστάσεις δίπλα κύμα ενώ ο Μηνάς είναι απο τους πολύ γνωστούς στο νησί και οι ντόπιοι εκεί θα σε πάνε.

Ενημερωτικά, αν πεις να πας για Εγκρεμνούς και Π.Κατσίκι ενώ μένεις Λευκάδα, θα χρειαστείς τουλάχιστον 1 ώρα δρόμο
και φροντίζεις να είσαι ξεκούραστος για ανέβασμα / κατέβασμα στην παραλία ( 35 βαθμούς πέρυσι, τα είδαμε όλα).

ΥΓ είχαμε την τύχη να μείνουμε σε μια βίλλα προς ενοικίαση με ιδιωτική πισίνα και όλα τα κομφόρ.
Συνίσταται ιδιαίτερα αν είστε απο 4 και πάνω.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Deleted User 1 έγραψε:Καλύτερα για μας. Μπας και ρίξουν τις τιμές και πετύχουμε καμιά ευκαιριούλα αρχές Αυγούστου.

Εγώ πάντως στο μπουκιγκ δεν βλέπω να έχουν ρίξει τιμές...

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Scotch έγραψε:Υπηρέτησα στη Μύκονο Απρίλιο με Οκτώβριο. Όσο όμορφο είναι το νησί μέχρι τα μέσα Ιουνίου κι από τα τέλη Αυγούστου και μετά, τόσο χάλια είναι μέσα Ιουλίου με 20+ Αυγούστου (εκτός κι αν πας για συγκεκριμένο σκοπό :shifty: *).

* να κερδίσεις εκπτωτικό κουπόνι για το Συγγρού.

Δεν χρειάζεσαι εκπτωτικο κουπόνι...έχεις επιτοπιο νταραβερι δωρεάν

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#278466 Λευκαδα καμιά παραλία που πάει μόνο κατσικαμαξο στυλ Jimny έχουμε;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#278528 Παιδιά για Τήνο τι έχουμε να προτείνουμε; Κυρίως διαμονή γιατί από ότι είδα το νησί είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση και με τις παραλίες που αξίζουν, φαγητό και γενικότερες εντυπώσεις;
Άβαταρ μέλους
By elvet
rocsta έγραψε:Λευκαδα καμιά παραλία που πάει μόνο κατσικαμαξο στυλ Jimny έχουμε;

Δεν ξέρω για παραλία, αλλά μπορείς να πας στον φάρο στο νοτιότατο άκρο, εντυπωσιακή και άγρια διαδρομή
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#278621 H διαδρομή που λέει ο ελβετ ήταν πριν απο αρκετά χρόνια χωμάτινη, κάβλα. Ήμουν με το χόντα ένα καλοκαίρι, κυνηγάγαμε το ηλιοβασίλεμα και την είχα δει κάνΓκουνεν :s_biggrin :s_cool

Δεν ξέρω χωμάτινες διαδρομές πάντως, όλες οι παραλίες είτε είναι προσβάσιμες με άσφαλτο (εκτός απ το αγιοφίλι αλλά μιλα΄με για ελα΄χιστο χώμα της πλάκας, αν εχει μείνει κι αυτό), είτε θες σκάφος :s_no . Γενικά χώμα στη Λευκάδα υπάρχει πλέον ελάχιστο και μόνο στα βουνά.
Όποιος θέλει χώμα Κρήτη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#278626 Άντε πάλι με την Κρήτη... Όταν θα γίνουμε συμπέθεροι και θα κάνουμε 3 βδομάδες διακοπές θα πάμε :vava:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#278671 Όχι ρε, σχήμα λογου το "συμπεθεροι".

Άβαταρ μέλους
By dstou
για Τήνο τι έχουμε να προτείνουμε;

Τοπ μάσα στο Θαλασσάκι στα Υστέρνια. Σκάβει. Δεν είναι φθηνό βέβαια.
Οπωσδήποτε επίσκεψη στην Παναγία της Τήνου για συλλογή από φάτσες και καμώματα, αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By fot
#278680 Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά :)
Πείτε ότι η διαδρομή για τον φάρο είναι κάπως έτσι:
Εικόνα

:metalo: