Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146402 Σε 2 εβδομαδες περιπου εχουμε γαμο στα Γρεβενα.
Πως παμε εκει? :lol: Εθνικη, εξοδο προς Τρικαλα Καρδιτσα (κλαψ) δομοκο και μετα τα τρικαλα φτασαμε?

Ειναι οκ οι δρομοι εκει?
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#146403 όχι, θα χρειαστείς τρακτέρ... ή τουλάχιστον χειμερινά λάστιχα, γιατί λιώσαν τα χιόνια στην πίνδο και έχει κάτι επικίνδυνα σημεία ο δρόμος...

πρόσεχε μη καταλάθος βρεθείς στα επαρχιακά των γρεβενών οι δρόμοι επικίνδυνοι με πολλές στροφές

Λαμία Καρδίτσα Τρίκαλα Καλαμπάκα Γρεβν ή για λιγότερη ταλαιπώρια, Λάρισα Τρίκαλα Καλαμπάκα Γρεβν
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146451 Σε ενα χουριο θα παμε στα Γρεβενα! Ελευθερο Β νομιζω!! 2 αυτοκινητα με μπομπα και σια!!!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#146456 Μια χαρά ειναι οι δρόμοι. Ιδίως το Καλαμπάκα Γρεβενά διπρόσωπο και ομορφο να το οδηγείς. Το πρώτο μισο ειναι ανοιχτο με ανοιχτές στροφές και ατέλειωτες ευθείες και το 2ο έχει κάποιες κλειστές κ πέταλα με εναλλαγές υψομέτρου που σιγουρα θα πεις "ε ρε κ να είχα το st εδώ κτλ"

Ένα μόνο κομμάτι προς το τέλος, κάπου 6- 10 χλμ πριν Γρεβενά, συγκεκριμένα στα πέριξ του Ελευθεροχωρίου ο δρόμος έχει κάτι κοψιές κατά πλάτος, που θα σου σπάσουν λιγο τα νεύρα https://www.google.gr/maps/@40.043254,2 ... !1e1?hl=el

και θα λες τι καλά ειναι που δεν έχω εδώ το st.

Τα ελευθεροχώρια ειναι στην παλιά ε.ο .γρεβενών Κοζάνης. Στρίβες κάπου ανάμεσα στο Βατόλακο κ τη Μυρσίνη. Το περίεργο ειναι οτι απο εκεί, δεν έχω περάσει ποτέ. (βγάζει μετά στις Αμυγδαλιές, που έχω περάσει βέβαια :lol: :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#146863 Μου άρεσε που γνωστή μου, μου ανέφερε εχθές πως συνάδελφος της εντόπισε στο διαδίκτυο ένα φοβερό blog ενός τύπου, που γυρίζει την ηπειρωτική Ελλάδα και καταγράφει λεπτομερώς (και με την φωτογραφική του μηχανή) τις εμπειρίες του.

Χρειάζεται να γράψω και όνομα; :whistlink:

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την εκπληκτική δουλείά σου! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#146878 εγώ πάντως δεν έχω μπλογκ :lol:

Οπότε άλλος είναι :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#148466 Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά τώρα επέστρεψα από διακοπές.

Θυμάμαι από το άλλο forum ότι είχες ξεκινήσει να γράφεις τις "ιδανικές διαδρομές" σε ένα καινούργιο site, ίσως να εννοούσε αυτό, γιατί το όνομα ήταν σίγουρα το δικό σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#148484 Δηλώνω ένοχος. Ο λόγος που δεν τις έχω συνεχίσει εδώ είναι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το earth/ panoramio / google κτλ κτλ.

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Σε 2 εβδομαδες περιπου εχουμε γαμο στα Γρεβενα.
Πως παμε εκει? :lol: Εθνικη, εξοδο προς Τρικαλα Καρδιτσα (κλαψ) δομοκο και μετα τα τρικαλα φτασαμε?

Ειναι οκ οι δρομοι εκει?

Ειχα παει από Λαμια, Τρίκαλα, μετα Μετεωρα και μετα Γρεβενα. Παλιοι και αργοι δρομοι, βαρεθηκα να οδηγαω. Αλλα αν πας από ΕΓΝΑΤΙΑ είναι πολύ περισσοτερα χμ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Ο πεθερος προτεινει Πατρα Αρτα Εγνατια..

< 3

Νομιζω ειναι κυκλος συν οτι ο δρομος προς Πατρα ειναι χαλια. Τουλαχιστον στο αλλο δεν καις πολυ καυσιμο λογω των χαμηλων ταχυτητων συν οτι βλεπεις και τα Μετεωρα. Θα συμφερε μονο αν εθνικη προς Πατρα και Ιονια ειχαν τελειωσει.
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#148549 Συμφωνώ εν μέρει με τον nass αν και εγώ θα πρότεινα την διαδρομή Αθήνα-Λαμία (έξοδος εθνικής προς Λαμία-Καρπενήσι) Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα (λίγα χλμ μετά την πόλη κατεύθυνση προς Γρεβενά όπου ο δρόμος για 30-40 χλμ είναι μέτριος και στριφτερός αλλά η διαδρομή εκπληκτική) και μετά μερικά χλμ πιάνουμε κόμβο εγνατίας και βγαίνουμε μετά κανά 10λεπτο τέταρτο στην έξοδο γοα Γρεβενά.
Στα συν αυτής της διαδρομής την οποία ακολουθώ τα τελευταία χρόνια 1-2 φορές τον χρόνο πηγαίνοντας βορειότερα (Κοζάνη-Πτολεμαίδα) και το μικρό κόστος διοδίων (μετά την Λαμία δεν υπάρχουν ακόμα διόδια). Χρόνος ταξιδιού με νορμάλ ταχύτητες κοντά στις 4,5 ώρες.