Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By JBT
#319874 Μεγάλη πόλη = ποδήλατο ή μηχανάκι

Κι εγώ.. Περπατούσα στο Βερολίνο πολύ κι όταν Τελικά πήρα ποδήλατο είδα μια τελείως διαφορετική πόλη.

Περπάτημα και μέτρο τώρα ναουμ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#319879 Bερολίνο "δεν" περπατιέται, μιλάμε οι αποστάσεις είναι τεράστιες :dizzy:
Θυμάμαι την πρώτη φορά βλέπαμε στο χάρτη και λέγαμε α δυο τετράγωνα παρακάτω είναι και ήθελες μιση ώρα περπάτημα :help:

Συνδιασμός ποδηλάτου και ποδιών και βλέπεις ααααλλα κολπα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#319880 Γιατί τόσο χαμηλά το Βερολίνο; νομιζω εχει αρκετό πράμα.

+ποδήλατο, αλλά δεν νομιζω να ειναι όλες οι ευρωπαϊκες πόλεις τόσο φιλικές. Βερολίνο, ναι. Λονδίνο δεν νομιζω να το επιχειρούσα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#319886 Βερολινο γενικα ειναι friendly πολη.

Δεν εχει κινηση στους δρομους και το μετρο του (μπορει να μην ειναι πολυ εργονομικο βεβαια) ειναι ανθρωπινο. Σπανια εβλεπα γεματα βαγονια.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#319889 Άντε μωρε με το κωλο χωριό.
Τρεις κι ο κούκος ναουμ.
ΑΣΕ τη φτώχεια. Ούτε τα φύλλα απο τα πεζοδρόμια δεν καθαριζουν. Τεσπα, μη βρωμίζουμε το τοπικζ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#319892 Η αληθεια ειναι οτι δεν τα προσεχουν και πολυ. Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η οχι. Αλλα πηγαινες στο hyde park και δεν εβλεπες ενα κωλοχορτα να χαλαει την παραφωνια. Στο Berlin οπου ειχε χορτα ηταν οτι να ναι. Μου θυμιζε τα ξεχασμενα οικοπεδα στο χωριο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mirage
#319901 DimitrisP uber ειπα οχι ταξί.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#319948 Bερολίνο γαμάει ρε, η μόνη μη αποστειρωμένη πόλη της Γερμανίας. Απλά είανι οι αποστάσεις τεράστιες, και σου φαίνεται οπως περπατάς, γιατί είανι όλα αραιά. Ειδικά η under der linden :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#319950 Πηγα το '07 Βερολινο. Απλα δεν ξετρελαθηκα σε σχεση με τις αλλες πολεις που εγραψα...Μια χαρα πολη ειναι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#319960 Γερμανία θα έμενα άνετα στο Mainz ή σε ανάλογη πόλη, μικρή όσο πρέπει, ιστορική με ατμόσφαιρα, δίπλα στο ποτάμι και καρακέντρο Ευρώπης.
Βασικά θα έμενα Mainz και θα δούλευα Φρανκφούρτη.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#319969 Εμένα το Βερολίνο μου άρεσε ιδίως η λεωφόρος υπό τας φιλυρας και ο ζωολογικός κήπος.Αυτό που δεν μου άρεσε ηταν που μας σήκωσαν το δωμάτιο σε ολοκαίνουριο ,τετραστερο ξενοδοχείο...

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
rx8_drifter έγραψε:Bερολίνο γαμάει ρε, η μόνη μη αποστειρωμένη πόλη της Γερμανίας. Απλά είανι οι αποστάσεις τεράστιες, και σου φαίνεται οπως περπατάς, γιατί είανι όλα αραιά. Ειδικά η under der linden :inlove:

και αν πεις και πιασεις την 17η Ιουνη...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
gianik έγραψε:Πηγα το '07 Βερολινο. Απλα δεν ξετρελαθηκα σε σχεση με τις αλλες πολεις που εγραψα...Μια χαρα πολη ειναι.

Έχοντας συγγενείς, και πηγαίνοντας συχνά (όσο συχνά είναι το 1 στα 2 χρόνια) τα τελευταία 8 χρόνια , μπορώ να σου πώ ΓιάΝη ότι θα δείς άλλη πόλη αν ξαναπάς τώρα. Έχει αλλάξει αισθητά.

Πολλά + για το ποδήλατο και πόδια. Παρίσι μπήκα μια φορά μετρό μόνο, γιατί οι υπόλοιποι τα είχαν φτύσει. Πρέπει να έκανα περί τα ~100 χλμ σε 5 μέρες πεζός. Στη χειρότερη πάρτε λεωφορείο. Χάνετ(αι)ε το μισό ταξίδι ...

Στα του topicz Λόνδρα θα επισκεφτώ πρώτη φορά τον Μάιο για την συναυλία του Έρικ του Κλάπτον στο Royal Albert Hall. Ανυπομονώ και θα χτενίσω το τοπικζ 219084 φορές μέχρι τότε :lol:
Ίσως και ως φοιτητής από το νέο ακαδημαϊκό, χου νοουζ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
gianik έγραψε:Το Λονδίνο είναι μαγεία... :inlove:
Αν βγεις και λίγο παραέξω από το κέντρο και περπατήσεις στις γειτονιές.... :oops:

Ναι με όλη την αραπιά που λατρεύει τους Έλληνες, τόσο πολύ που έρχονται πολύ κοντά και σου δείχνουν την αγάπη τους μ'ένα 7ιντσο μαχαίρι. Αν κουβαλάς και το υπηρεσιακό μαζί σου οκ αλλάζει :lol: