g8777 έγραψε:Για 3 μέρες μόνο δεν είναι απαραίτητο.
ma che troll
g8777 έγραψε:Για 3 μέρες μόνο δεν είναι απαραίτητο.
Dimitris_P έγραψε:Συμπλήρωσα και των 2 να είμαστε μέσα.
Το ευρωπαϊικό pdf με το QR Code έρχεται αμέσως. Το ελληνικό λέει έρχεται τα μεσάνυχτα της ημέρας της πτήσης. Γιατί έτσι; Κι αν έχεις κάνει πατάτα τον ήπιες και μένεις ξεκρέμαστος
mirage έγραψε:Ερώτηση, ολα οσα έχουν γραφτεί εδω και τόσο καιρό γιατι ΔΕΝ τα διαβάζεις;
Ή τα γράφουν πολύ περίπλοκα;
Dimitris_P έγραψε:Συμπλήρωσα και των 2 να είμαστε μέσα.
Το ευρωπαϊικό pdf με το QR Code έρχεται αμέσως. Το ελληνικό λέει έρχεται τα μεσάνυχτα της ημέρας της πτήσης. Γιατί έτσι; Κι αν έχεις κάνει πατάτα τον ήπιες και μένεις ξεκρέμαστος
bebes έγραψε:Ρώτησα σε δυο πρακτορεία που κανουν οδικές διαδρομές, για την ωρα κυκλοφορούν με πιστοποιητικό εμβολιασμου (+14 ημέρες) ή ράπιντ ή μοριακό για οσους δεν ειναι εμβολιασμένοι.
Το πρόβλημα είναι οτι τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα.
Αν πχ η Ελλάδα κοκκινήσει, θα μας τσιμπήσουν για καραντίνα (τους μη εμβολιασμένους)
Αυριο φεύγουν κάποιοι φίλοι οικογενειακώς για Γερμανία οδικώς (εκει μενουν και δουλεύουν), οπότε θα έχω πληροφορία για Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρια, Αυστρία και Γερμανία
Νίκος Παππάς έγραψε:[
Το προβλημα ειναι το μετα τον 15 Αυγουστο που λες, η κατασταση ειναι πολυ ρευστη, μεχρι τοτε μπορει να εχουν κοκκινησει και τα Βαλκανια οποτε θα ειναι ζορικη η κατασταση.
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]