Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#319648 Ανάδρασης συνέχεια εν τάχει

- Καλός καιρός (ήλιος μέχρι Παρασκευή μεσημέρι και μετά σύννεφα εώς Κυριακή, δίχως βροχή όμως).
- Κακή διαχείριση χρόνου + λίγος χρόνος=είδαμε λίγα
- Sky garden δεν ήξερα ότι χρειάζεται booking :slap: οπότε φάγαμε άκυρο (δεν πήγαμε καν)
- British museum Ελλάδα + Αίγυπτο. Σοκ και δέος, πολύ ωραία. Καλά στην Ελλάδα μόνο τα χώματα δεν είχαν πάρει από τον παρθενώνα.
- Natural history museum φανταστικό. Για οικογένεια με παιδιά θα 'ναι άψογη εκδρομή.
- Natural gallery οκ, για τα καλά όμως ήθελε εισιτήριο.
- St. Martins. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι στην κρύπτη; Λέω κι εγώ θα έχει κατακόμβες και είχε εστιατόριο :s_rofl
- Buckingham palace πήγαμε χθες, γινόταν της πόρνης, είχε κάποιο event. Φύγαμε
- tour bus 52pounds στον κουβά, το χρησιμοποιήσαμε πολύ λίγο.
- River tour φάγαμε κι εκεί άκυρο γιατί είχε ομίχλη το πρωί. Μετά ήμασταν κέντρο και δεν προλάβαμε.
- London eye λέγαμε κι εκεί να πάμε χθες αλλά είχε ομίχλη και δεν πήγαμε καν.
- Ούτε english breakfast ούτε apple pie.
- Το ξενοδοχείο ευτυχώς είχε 24/7 market απέναντι και pub δίπλα (δεν πήγαμε), και λεωφορεία δίπλα. Και underground βεβαίως βεβαίως που ήταν off
- Βόλτα σε covent garden, china town, oxford street, trafalgar sq κλπ. Αρκετός ποδαρόδρομος γενικά.
- Oyster 30, περίσσεψε κανά 5-6ρι (+deposit). Καλά τα ΜΜΜ αλλά το Σάββατο βράδυ το λεωφορείο μας παράτησε στη μέση, πήραμε άλλο που ήρθε μετά από 20' (ενώ το monitor έδειχνε σε 3') και η trafalgar ήταν πήχτρα. 1+ ώρα ταλαιπωρία

Καλό φαί φάγαμε (μας πήγανε δλδ) σ'ένα τούρκικο στο east dulwich, πολύ καλό σουβλάκι σ'ένα ελληνικό κοντά στο Shoreditch.

Καλό καφέ (καπουτσίνο) στο coffee tree αλλά δεν είχε τουαλέτα :dizzy: (ή ήταν off). Δείγμα καφέ επάρθη από Costa και Nero και αυτό το Coffee tree. Το costa οκ, nero αθλιος

Ωραίο μπαράκι που μου έκανε εντύπωση για τους Άγγλους ήταν το The Folly. Καμία σχέση με τις παρακμιακές pub

Κλείνοντας, θυμήθηκα πάλι πόσο άθλιος πολιτισμικά είναι σαν λαός οι Άγγλοι. Το μόνο που τους ενδιαφέρουν είναι τα λεφτά και το αλκοόλ. Δεν έχουν ενδιαφέροντα.Μετά τις 5 που σχολάνε όλοι με μια μπύρα στο χέρι είναι εώς το βράδυ. Η άλλη να πούμε πήγε σε μια γωνιά μαγαζιού τα κατέβασε επί τόπου στο δρόμο και κατούρησε :dizzy: Σίγουρα υπάρχουν και γαμάτα άτομα, αλλά δυστυχώς δεν είναι η πλειοψηφία και καταφέρνουν οι άλλοι και αμαυρίζουν την εικόνα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#319655 Ετσι είναι το Λονδινο. Γενικα εχει θεμα με τουαλέτες σε πολλα μαγαζια. Παρακμη οι Εγγλέζοι δεν θα το ελεγα γιατι εχουν πολλες αρετες και ενδιαφεροντα. Πχ οι περισσοτερες ομαδες F1 στην Αγγλια είναι. Ότι είναι μετα την δουλεια για μπυρα είναι καθημερινο, είναι όπως ο καφες για εμας. Οσο αντεχεις σου αρεσει.

To Folly είναι από τα καινουρια στο City που εχει ανοιξει τα τελευταια χρονια μαζι με μερικα αλλα, γενικα το Λονδινο εχει πολλα ωραια bar αν τα ξερεις να τα βρεις, χρονο να εχεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#319673 Grammar nazi.... Aμαυρώνουν
Toσο planning και κουβάς... Γιατί. Α και επίσης, uber, next time use it.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#319705 Uberfail μου φάνηκε η εκδρομή πάντως, σαν να πήγες μόνο για τα μουσεία....εκτός αν πήγες Λονδίνο να φας ελληνοτούρκικα και αν πιείς ξεπλύματα στα Costa και τα Nero. :rtfm:
Aν δεν πας σε παρακμιακή παμπ για ale και fish n chips, αν δεν φας κανα ινδικό curry ή tikka masala, έστω κανένα burger ή pizza διαφορετικά από τα δικά μας δεν νιώθεις ταξίδι +το απόλυτο αγγλικό φαγητό scots eggs (spicy) :eat:

London Eye = μεγάλη παπαργιά κατ εμε, ήθελαν και κανα 30ρι λιρόνια το άτομο αν δεν κάνω λάθος. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Dimitris_P έγραψε:- Βόλτα σε covent garden, china town, oxford street, trafalgar sq κλπ. Αρκετός ποδαρόδρομος γενικά.

αν ειναι αυτα ο αρκετος ποδαροδρομος ειναι σαν να ερθει ενας αγγλαρας στην αθηνα και να πει "Πω γαμηθηκα στο περπατημα, Βουλη, Ερμου, Μοναστηρακι"
Άβαταρ μέλους
By dstou
Aν δεν πας σε παρακμιακή παμπ για ale και fish n chips, αν δεν φας κανα ινδικό curry ή tikka masala, έστω κανένα burger ή pizza διαφορετικά από τα δικά μας δεν νιώθεις ταξίδι +το απόλυτο αγγλικό φαγητό scots eggs (spicy) :eat:

Γούστα είναι αυτά, εγώ π.χ. για όλα που αναφέρεις δεν βλέπω το λόγο να πας καν έξω.Υπάρχουν και εδώ, στην Αθήνα τουλάχιστον, σε ορίτζιναλ και όχι ελληνοποιημένη μορφή. Γενικά έξω πας για συνδυασμό πραγμάτων.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dstou έγραψε:

Γούστα είναι αυτά, εγώ π.χ. για όλα που αναφέρεις δεν βλέπω το λόγο να πας καν έξω.Υπάρχουν και εδώ, στην Αθήνα τουλάχιστον, σε ορίτζιναλ και όχι ελληνοποιημένη μορφή. Γενικά έξω πας για συνδυασμό πραγμάτων.

ή γιατί δεν θέλεις να πας Αθήνα και να τα έχεις αυτά με τις ίδιες ελληνόφατσες τριγύρω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mirage έγραψε:Grammar nazi.... Aμαυρώνουν

Ναι το είδα μετά το γραμματικό :lol:
uber γιατί; Αφού είναι ακριβά τα ταξί :hmmm:

bib ναι είχα cosmote 3€/ημέρα. Για τον ποδαρόδρομο δεν λέω μόνο αυτά τα μέρη, κι άλλα.

dimik και σε pub πήγαμε και burger φάγαμε. Τα υπόλοιπα τα έχω φάει παλιότερα (curry, fish+chips κλπ) απλώς δεν προλάβαμε αυτή τη φορά. Ούτε ένα burger king! Φαντάσου

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έφαγα apple pie :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:
mirage έγραψε:Grammar nazi.... Aμαυρώνουν

Ναι το είδα μετά το γραμματικό :lol:
uber γιατί; Αφού είναι ακριβά τα ταξί :hmmm:

bib ναι είχα cosmote 3€/ημέρα. Για τον ποδαρόδρομο δεν λέω μόνο αυτά τα μέρη, κι άλλα.

dimik και σε pub πήγαμε και burger φάγαμε. Τα υπόλοιπα τα έχω φάει παλιότερα (curry, fish+chips κλπ) απλώς δεν προλάβαμε αυτή τη φορά. Ούτε ένα burger king! Φαντάσου

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έφαγα apple pie :lol:

όχι και Burger King :thumbsdown: έχω εδώ δίπλα στην δουλειά, σε σχέση με 5 guys είναι πολλά σκαλιά κάτω.

Πάντως το μόνο που ήθελα στο Λονδίνο ήταν να γυρίζω όσο περισσότερο γίνεται να βλέπω δρόμους και γειτονιές να γεμίζω εικόνες, ήχους και μυρωδιές μιας "ξένης" πόλης, γενικά όπου πάω αυτό μου αρέσει, τα μουσεία κλπ μου περνάν συνήθως αδιάφορα εκτός αν μιλάμε για εκθέματα στον φυσικό τους χώρο.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#319728 Dimik με κερδισες στην αγγλική πίτσα που ανέφερες.

<
Άβαταρ μέλους
By GTS
dstou έγραψε:

Όλα υπαρχουν στην Αθηνα αρα αν το παρεις ετσι δεν θα πας καθολου εξω. Το θεμα με αυτά στην Αθηνα είναι ότι δεν δενουν καλα με την πολη και πιθανον να μην είναι η ιδια εμπηρεια. Παντως το φαγητο είναι το αδυνατο σημειο του Λονδίνου. Το δυνατο σημειο είναι ότι εχει πολλα τουριστικα αξιοθέατα και πολλες περιοχες να πας να δεις συν καποια πραγματα που μπορεις να αγορασεις σε καλες τιμες.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
GTS έγραψε:Παντως το φαγητο είναι το αδυνατο σημειο του Λονδίνου.

:hmmm: Δεν θυμάμαι να μην έχω φάει εξαιρετικά όσες φορές έχω πάει.

Στο σύγχρονο Λονδίνο, μη μου πεις για 20 χρόνια πριν που ηταν ακόμα "αγγλικό" :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#319742 Λεφτά να έχεις να χαλάς στο Λονδίνο και μπορείς να φας απίθανα πράγματα.

dmitspan, δεν ξέρω πως ταξίδεψες εσύ, εμα΄ς πάντως μας ταξίδεψες μπαγάσα :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By GTS
#319745 Μερικα μαγαζια που εχεις φαει και ποσο πληρωσες? Και εγω καλα τρωω όταν παω με παρεες σε συγκεκριμενα μαγαζια, συνηθως πληρωνω από 40 (για την κατωτερη ποιοτητα) μεχρι 80 λιρες (το ατομο).