Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852500 5 μέρες μετά το Πάσχα, είναι ιδανική περίοδος για Γιάννενα και Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα και Μέτσοβο. Για Κερκίνη δεν ξέρω, αλλά εγώ Γιάννενα θα πήγαινα. Ειδικά αν είναι σε νεκρή περίοδο (όχι Πάσχα και Χριστούγεννα, γίνεται χαμός).
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#852506 HF καλυτερη εποχη για Γιαννενα ειναι Σεπτεμβριος.
Βουνο(Ζαγορι+Τζουμερκα+Μετσοβο) και θαλασσα(Μουρτος-Πρεβεζα-Λευκαδα κα) και Αραχθος(ποταμι) ολα σε 1 ωρα. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852508 Σεπτέμβριος νομίζω είναι πιο βροχερός συνήθως από τον Μάιο, ενώ μετά το Πάσχα έχει συνήθως και καλύτερες τιμές. Άνοιξη είναι πάντα καλύτερα νομίζω, χωρίς ν'απορρίπτω και τον Σεπτέμβριο βέβαια, αλλά γενικώς και οι δύο εποχές προτείνονται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852512 Ρε συ, από εκεί είμαι, έχω μεγαλώσει εκεί πάνω. :lol:
Δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα, μην ξεχνάς όμως πως ο φίλος μας θέλει να πάει άνοιξη. Γενικά, το πρόβλημα εκεί πάνω είναι πάντα η βροχή. Ο καιρός, πάνω κάτω στα υπόλοιπα θα είναι παρόμοιος.
Άβαταρ μέλους
By edmond
NiTse έγραψε: Επίσης 5 μέρες πολλές μου φαίνονται μόνο για το συγκεκριμένο μέρος.

Αυτό.
Μπορείς σε τόσες μέρες να φτάσεις μέχρι και Φλώρινα ξέρωγω σε αυθημερόν εκδρομές. Ή τουλάχιστον Καστοριά, Νυμφαίο. Με την Εγνατία γίνεται δουλίτσα πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#900297 Ήρθαμε οικογενειακώς στο Κεραμαριό, κοντά στο Μουζάκι Καρδίτσας. Πρώτη εντύπωση και από τα σπιτάκια και από τη ταβέρνα, θετικότατη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#900303 Για πες.
Θέλουμε να πάμε, το site τους όμως βγάζει διαθεσιμότητα από...Απρίλη και μετά! Παίρνεις τηλ και σου ξεκαθαρίζουν αμέσως πως "ότι λέει το σύστημα", ούτε κουβέντα παραπάνω.
Ο δρόμος προσβάσιμος;
Η φάση με τα ελάφια στην πόρτα σου, φαίνεται καλή.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#900304 Λοιπόν, ξεκινήσαμε χθες από Ελευσίνα στις 13:30, πήγαμε από παλιά εθνική μέχρι τη Θήβα και βγήκαμε από εκεί στη νέα εθνική. Είχα μια ψιλοαγωνια για τα μπλόκα, αλλά το google maps δεν μου έδειχνε καθυστερήσεις. Θήβα, Κάστρο, Μαρτίνο περάσαμε κανονικά (με κόρνα, μια και στηρίζουμε αγρότες). Μια στάση στην Αρκίτσα για δέκα λεπτά να χαιρετίσω έναν φίλο και να ξεπιαστεί ο μπέμπης. Μέχρι Καρδίτσα ο δρόμος είναι αυτοκινητόδρομος, όλα σούπερ. Από Καρδίτσα για Μουζάκι, επαρχιακός δρόμος διπλής κατεύθυνσης αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Από το Μουζάκι μέχρι το Κεραμαριό κλασικός επαρχιακός δρόμος με ελάχιστες στροφές (τίποτα τρομερό).

Μπήκαμε στη ταβέρνα για να πάρουμε το κλειδί, μας είπαν πως να προσεγγίσουμε τα σπιτάκια, 200 μέτρα με το αμάξι (στη πλαϊνή πλευρά του χώρου που είναι η ταβέρνα). Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφίες. Τα ελαφάκια, κάποια αλογάκια πόνι, αρκετά παγώνια, είναι όλα μαζί, μέσα στο τεράστιο κτημα Φυσικά και έρχονται όλα, το πρωί, πήγαμε για πρωινό στη ταβέρνα (αν θες στο φέρνουν στο σπιτάκι) τα ελαφάκια μας πλησίασαν. Επιστρέφω αργότερα με φωτογραφίες.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#900306 :lol: είχε βάλει ο φίλος τη ψησταριά αλλά δεν ήθελα να μας πιάσει σκοτάδι, μια και νυχτώνει νωρίς και δεν ήξερα καλά το δρόμο. Όλα καλά όμως, θα το τιμήσω στην επιστροφή.