Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#110251 Τα φορτηγά σού παίζουν τα φώτα από την αντίθετη λωρίδα;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
CARυοθραύστης έγραψε:Τα φορτηγά σού παίζουν τα φώτα από την αντίθετη λωρίδα;

Φαίνεται μεγάλη επειδή είναι κοντινή φωτο αν εννοείς αυτό....

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By JBT
#110256 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#110260 Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι ότι η μπέμπα είναι τόσο καλά ζυγισμενη που δεν αλλοιώθηκε καθόλου η οδήγηση με τη βαλίτσα επάνω...σταθεροτατη όπως και χωρίς βαλίτσα ακόμα και στην τελική της...

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Πόσο πήγε τελικά η Givi;

βάση και βαλίτσα 110 και 200 από 130 και 245

Άβαταρ μέλους
By Morx
#110479 Νιέξους πιντακουσάρι report:

1) ΗΛΙΘΙΑ καταναλωση για εντος πολης. 6άρια/100
Για το γκαζι του, για μονοκυλινδρο και για 70% χρηση εντος πολης της ταξης των 10χλμ καθημερινα. NO GO.
Καλο αν θες να χτυπας 140άρες αβιαστα με λιγο ακομα για το γαμωτο στα εκτος πολης, καλο αν θες ρεπριζ με συνεπιβατη, αλλα μεχρι εκει.
Αλλαγη προσανατολισμου λοιπον.
2) Ψιλοπρωτογονο μοτερ σαν κατασκευή και για τα μονοκυλινδρα κυβικα του και τα 40κατι αλογα σε CVT = αναξιοπιστο.
Αυτοι οι κινητηρες θελουν φορτωμα απο τις χαμηλες και απλωμα σε ολο το φασμα, ταλαιπωρειται σε παρατεταμενες ευθειες.
Τσιμπησε λιγο λαδακι. Κατι για πειρο πιστονιου, Bye bye :D
3) Aναθεμα το σχεδιασμο του για κουβα κατω απο τη σελα, ανυπαρκτος χωρος.
4) Συνδυασμενα ΕΜΕΤΙΚΑ ΦΡΕΝΑ... θες μια 200άρα για τρομπα, γεφυρα και τα κανεις ανεξαρτητα που επιτελους γινονται φρενα.
5) Ενοχλητικα μεγαλο βαρος πισω. Πρεπει να μπεις απο πολυ πιο πριν στη στροφη και να βγεις με γκαζι για να το χαρεις, αλλιως απλα το σερνεις μπας και αλλαξει πορεια.

Παω για το μικρο αδελφακι οσονουπω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#110485 @Morx
Τι περιμενεις να κερδισεις σε σχεση με το μικρο του αδελφακι ;; Καταναλωση 4-4,5 λιτρα, Βαρος πισω πανω κατω τα ιδια, ενας δισκος λιγοτερος μπροστα, σιγα το συγχρονο μοτερ, αν μιλαγαμε για το 350 αλλαζει το πραγμα, λαδι τσιμπαει και το μικρο.
Ασε που το μονο πισω αμορτισερ του 500 ειναι κλασεις ανωτερο απο τα 2 του 300.
Α και το πισω μερος του 500 ρυθμιζεται για πιο κοφτερη εισοδο στις στροφες, δεν ξερω τι αλλη εμπειρια εχεις αλλα το εχει κουμπαρος μου και μια χαρα μπαινει, αν συνηθισεις το πισωβαρο του πραγματος, που εχουν ολα σχεδον τα σκουτερ εδω που τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#110490 Απο το μικρο αδερφακι θα γλιτωσω τα χρηματα της παντρειας του 500αριου και τα προβληματα που θελησα να αποφυγω. Ειχε πολλα χιλιομετρα.
Για 70% πολη, το 300άρι αρκει και με συνετη οδηγηση θα κυμαινομαι στα 3,5 με 4λ/100.
Ο χωρος κατω απο τη σελα ειναι μεγαλυτερος. Στο 500 ηταν συμβιβασμος απο πεισμα.
Τα σερβις στο 300άρι θα τα κανω εξ ολοκληρου μονος.
Στο 500άρι μονο για τον ιμαντα, εχει πολυ περισσοτερο τζερτζελο απ'οτι στο 300αρι.
Επειδη βλεπω τα μεγαλα λιγοστευουν και οσα εμειναν γινονται σιγα σιγα σκραπ, το 300άρι και σε τοσα μοντελα που φορεθηκε ο κινητηρας, εχει μελλον μπροστα του. Πιο εμπορικο, ακομα.
Αφου εφυγε, εφυγε και παλι καλα!

Γλυκοκοιταζα και τη μπανιερα το Atlantic, αλλα ο κωλος του ειναι εμετικος. ΒΕΒΑΙΑ.... ο δικος μου κωλαρακος, ταιριαξε ΓΑΝΤΙ στη σελαρα του και για το υψος μου ειναι ΚΑΛΟΥΠΙ λεμε!!! Αλλα... ασχημο απο πισω γαμωτη.

Θελω σκουτερ και δε μ'αρεσει κανενα αλλο γαμωτη! :x
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#110523 Η καταναλωση που λες δεν παιζει με τιποτα. Εχω sportcity 250 και με προσπαθεια βλεπω κατω απο 3,7, συνηθως ειμαι στο 4-4,2. Ο 300αρης δεν ειναι πιο οικονομικος και το Nexus ειναι σιγουρα βαρυτερο απο το δικο μου.
Για καινουριο κοιτας; Αν ναι, δες το Kymco Downtown 300, λογω της αλλαγης του μοντελου σε 350 εχει προσφορα στα 4500.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#110536 Πάρε ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Χ-Μαχ και κάνε σύγκριση με ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Κυμκο ------- > σαν να δίνεις ένα τροφαντό, μελλαχρινό, στητό βυζαρούμπαλο, με μαρμάρινη επιδερμίδα μοντέλο στον Κουπέα.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Νίκος Παππάς έγραψε:Η καταναλωση που λες δεν παιζει με τιποτα. Εχω sportcity 250 και με προσπαθεια βλεπω κατω απο 3,7, συνηθως ειμαι στο 4-4,2. Ο 300αρης δεν ειναι πιο οικονομικος και το Nexus ειναι σιγουρα βαρυτερο απο το δικο μου.
Για καινουριο κοιτας; Αν ναι, δες το Kymco Downtown 300, λογω της αλλαγης του μοντελου σε 350 εχει προσφορα στα 4500.

Δεν παιζει να παω σε kymco, απο σκουτερ, μονο αυτα τα δυο μ'αρεσουν.
4άρι average σε σχεση με τα 7άρια που εγραφα για πλακα ... τα θεωρω τιμια για μονοκυλινδρο 300cc
Το 500άρι ειναι too much γι'αυτα που καιει. Με 4κυλινδρο 600άρι κυμαινεσαι στα 8, ημαρτον :D