), δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω γρανάζια πάνω. Τώρα αν δεν προσέχεις την αλυσίδα ή είσαι γλήγορος και την αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο να το καταλάβω. Άλλωστε το κόστος των γραναζιών είναι μικρό τμήμα του όλου εγχειρήματος
), δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω γρανάζια πάνω. Τώρα αν δεν προσέχεις την αλυσίδα ή είσαι γλήγορος και την αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο να το καταλάβω. Άλλωστε το κόστος των γραναζιών είναι μικρό τμήμα του όλου εγχειρήματος
xenos έγραψε:Αν δεις ένα καινούριο και ένα φαγωμένο γρανάζι βλέπεις τη διαφορά. Αν το γρανάζι λοιπόν δεν έχει φαγωθεί λόγω ήπιας χρήσης πχ, ο "μάστορας" θα πρέπει να κρίνει για την αλλαγή του ή όχι.
εγώ κάτι δεν κατάλαβα. Το bmw σκούτερ έχει αλυσίδα για μετάδοση και όχι ιμάντα;
xenos έγραψε:Αν δεις ένα καινούριο και ένα φαγωμένο γρανάζι βλέπεις τη διαφορά. Αν το γρανάζι λοιπόν δεν έχει φαγωθεί λόγω ήπιας χρήσης πχ, ο "μάστορας" θα πρέπει να κρίνει για την αλλαγή του ή όχι.

bujinkan έγραψε:xenos έγραψε:Αν δεις ένα καινούριο και ένα φαγωμένο γρανάζι βλέπεις τη διαφορά. Αν το γρανάζι λοιπόν δεν έχει φαγωθεί λόγω ήπιας χρήσης πχ, ο "μάστορας" θα πρέπει να κρίνει για την αλλαγή του ή όχι.
Το μπεμπέ έχει και αλυσίδα (κλεισμένη σε μπάνιο λαδιού) και ιμάντα
send from my cave using smoke signals

edit: Στραβωμαρα ρε!! Εχει και αλλον ιμαντα, μεγαλο, οπως υπεδειξε ο Αχχιλεας

Morx έγραψε:Ειχε κοπει μια βαση μοτερ;;
Πως γενεν ατο;;
Μπορουσες να το πας ευθεια η οχι;;
Honda ρε μουνια!!
Sent from Sarakakis S.A. Tablet using Repsol Wifi

Νίκος Παππάς έγραψε:Ρε γιατι κανουν τα "ευκολα" ,"δυσκολα" οι Γερμανοι;

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]