Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#107562 Δεν με απασχολεί αν λερώνει, το πλένω. Αυτό που με απασχολεί είναι να ζεσταίνομαι λιγότερο στις χαμηλές ταχύτητες.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By dimik
NickTG έγραψε:Πώς το βλέπετε αυτό?

http://www.skroutz.gr/s/6252975/Octane-Stunt.html

Έχω αυτό http://www.fc-moto.de/Ixon-Sismic-Flash που είναι σαφώς καλύτερο 3ων εποχών, ειδικά για καλοκαίρι αφαιρούνται όλες οι εσωτερικές επενδύσεις και το εξωτερικό είναι τρύπιο εξ ολοκλήρου, αυτό που έβαλες εσύ έχει απλά τρύπες-αεραγωγούς με φερμουάρ και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι δροσερό το καλοκαίρι.

Σε αυτά τα λεφτά πάντως (100€) βρίσκεις αρκετά πιο επώνυμα μπουφάν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107724 Απλά αυτό που έβαλα λέει πως έχει και προστατευτικά ενώ στα άλλα δεν βλέπω να αναφέρει κάτι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
NickTG έγραψε:Απλά αυτό που έβαλα λέει πως έχει και προστατευτικά ενώ στα άλλα δεν βλέπω να αναφέρει κάτι. :hmmm:

Σκληρές προστασίες σε ώμους αγκώνες και μια μαλακή απο αφρολέξ στην πλάτη έχουν όλα τα μπουφάν αυτών των κατηγοριών, απο εκεί και πέρα αγοράζεις αν θες έξτρα σκληρή προστασία για την πλάτη, συνήθως είναι συμβατά με αρκετές επώνυμες προστασίες πλάτης.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107731 Θα το δω αυτό.
Γενικά πάνω από 150Ε δεν θα ήθελα να δώσω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
NickTG έγραψε:Θα το δω αυτό.
Γενικά πάνω από 150Ε δεν θα ήθελα να δώσω.

Μια χαρά είναι, αν δεν οδηγάς κανένα SS ή με τρελές ταχύτητες και γενικά στο όριο είναι εντάξει.
Σίγουρα πολύ καλύτερο από το τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107740 Όχι ακόμα.
Θα ανέβει όταν γίνει.
Αλλά θέλω να έχω μια ιδέα και για τα υπόλοιπα.
Ίσως πάρω και τίποτα πριν τη μηχανή.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
NickTG έγραψε:Πώς το βλέπετε αυτό?

http://www.skroutz.gr/s/6252975/Octane-Stunt.html

Σημερα ψωνισα στον Παπανικολαου .Εχει εκπτωσεις σε ολα τα ειδη 15 με 20%. Μπορεις να παρεις και παντελονι magna απο 120 στα 100 ευρω με ενισχυσεις γονατα γοφους και αντιολισθητικο υλικο στον ποπο.
Εγω πηρα μαζι με ενα τσαντακι μεσης givi στα 14 ευρω.
Για το 1000 μου που το παω τεζα δε θα επερνα τετοιο μπουφαν. Εχω πεσει στο παρελθον και με εσωσε απο πολλα σπασιματα ενα dainese με καλη προστασια που ειχα. Ασχετα με τη μαρκα υπαρχουν και σχετικα φθηνα και με καλες προστασιες μπουφαν. Ψαξτο λιγο πριν αγορασεις.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108077 Βάλτε προτάσεις να τα δω.
Προστασία θα έχει σίγουρα ότι πάρω.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
NickTG έγραψε:Βάλτε προτάσεις να τα δω.
Προστασία θα έχει σίγουρα ότι πάρω.

Μην τρελαίνεσαι γενικά... πάρε κάτι που να σε προστατεύει χωρίς να είναι υπερβολικό γιατί απλά δε θα το χρησιμοποιείς.
Κοίτα και στην colori που έχει ωραιότατα μπουφάν (πήρα στη γυναίκα μου ένα φανταστικό με 100 ευρώ με τις ενισχύσεις σε προσφορά γιατί ήταν χρώμα γκριζουλομπεζ που δεν το ήθελαν) ενώ για κράνος η γνώμη μου είναι να δεις κάποιο απλό πολυκαρμπονάτο μιας αξιόπιστης μάρκας (100-200 ευρώ). Να έχεις υπόψην σου ότι οτιδήποτε από σύνθετο υλικό είναι επιρρεπές σε σημαντική υποβάθμιση της αντοχής του ακόμα και με κάποιο χαζοχτύπημα καθώς περπατάς και το κρατάς ή πτώση από το τιμόνι καθώς κλειδώνεις τη μηχανή σου.

Στην σύντομη μοτοσυκλετιστική μου καριέρα, χωρίς να μιλάμε όμως για επιτεύγματα τύπου fg με 1000ρα στη μία ρόδα και σε 2 ώρες Θεσσαλονίκη, μάζεψα πολλά τέτοια αξεσουάρ που κοσμούν τη ντουλάπα μου (από μπότες mx για σούπερ προστασία μέχρι διαστημικά γάντια).

Αυτό που θα βγάλεις να φορέσεις στην απλή κοντινή βόλτα είναι η καλύτερη προστασία.-

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό ένα nolan n91s σπαστό ενώ ανέκαθεν έπαιρνα το τρέχον μοντέλο της οικονομικής σειράς της nolan (από την εποχή του Ν25!) που είναι και ποιοτικά και φτηνά (και μονόδρομος για εμένα που είμαι κεφάλας). Μπουφάν έχω ένα glover μονόχρωμο στυλ ΜΧ (μακρύ) κορντούρα με αφαιρούμενα εσωτερικά για το καλοκαίρι ενώ η γυναίκα μου έχει ένα Ν62 και το colori μπουφάν που σου είπα. Γαντάκια της wintex με kevlar που τα φοράω κάθε μέρα εδώ και περίπου 15 χρόνια (πρέπει να έχουν και κρυπτονίτη γιατί είναι ακόμα σαν καινούργια) και πλέον δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς αυτά ενώ παλιότερα χρησιμοποιούσα και μποτάκια της dainese (τώρα με το σκούτερ δυστυχώς απλά μποτάκια σε κλασσική γραμμή αλλά πάντοτε να καλύπτουν τον αστράγαλο).
Γενικά έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στη dainese (ό,τι πήρα ήταν εξαιρετικής αντοχής) αλλά νομίζω ότι αν κινηθείς εκτός προσφορών είναι υπερτιμημένα κάπως.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#108092 Συμφωνώ σε όλα με τον Διγέτιο. Κράνη υπάρχουν καλά και φθηνά.
Εγώ τελικά έχω... ερωτευθεί τα flip up, φέτος φόρεσα το Shoei μόνο σε ένα ταξίδι κοντινό, για κάθε μέρα, το flip-up είναι ό,τι καλύτερο.
Δες Nolan, Caberg, και αν δεν σου φτάνουν, υπάρχει και η Grex, της Nolan είναι και αυτή.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#108095 Υπερβολικά λεφτά σίγουρα δεν πρόκειται να δώσω, αν και έχω δει ένα ωραίο μπουφάν με 400Ε, και ούτε και θέλω να πληρώσω έξτρα απλά για το όνομα.
Για αυτό και το ψάχνω άλλωστε.
Ούτε θέλω να πάρω πράγματα που δεν θα βάζω.
Ένα κράνος, μπουφάν βολικό αλλά με τις απαραίτητες προστασίες και γάντια.